КОЙ трябва да е новия капитан на ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Re: КОЙ трябва да е новия капитан на ЦСКА?

Мнениеот reh4o » 02 юли 2013 03:16

Е как кой Христо Стоичков той нали ще е всичко собственик треньор капитан масажист домакин касиер ще продава семки на входа ще коси тревата ще пере нааканите гащи на станко и всичко каквото се сетите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 02 юли 2013 06:13

КАПИТАН ще е ТИТАН :mrgreen: и то за вечни времена!

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 02 юли 2013 10:49

Всеки ден излизат по 20 теми за ЦСКА в този форум, хора ако ви плащат кажете ми и аз към кого да се обърна всеки лев ми е от значение. Как може толкова много хора да знаят какво се случва в ЦСКА, като самите те Титаните на мисълта, Стоичков, Паро, Пената не знаят нищо, в бъдещето ли пътувате, на гадателки ли ходите. Свят ми се зави вече от четене на безумни варианти. Модераторите не смогват сигурно да четат глупост след глупост, но ще ви замоля докато няма нищо официално да заключвате всяка тема може пък авторите да им писне и да спрат.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 02 юли 2013 11:15

Избора за капитан на ЦСКА за мен е ясен: Ангел Грънчов. Защо всеки може да си отговори, а аз не виждам друг по-достоен! Нека обаче първо видим, какво ще стане с клуба и къде ще играем. Избора за капитан е второстепенно условие. Смятам, че този човек трябва да се избира от играчите, защото вътре на терена те най-добре разбират, кой е лидерът. Не ни трябват водачи по-заслучи или за прекарано време!

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 02 юли 2013 11:23

Капитани назначавате :o явно всичко ни е наред в отбора вече, а аз съм пропуснал нещо :shock:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 03 юли 2013 17:12

orlando7 написа:
Кировец написа:Ако се върне Валентин Илиев е ясно кой ще е капитан. НО! За да се върне отбора трябва да е на Стоичков.

Абе като гледам на Вальо не му е изпила чавка ума, та да се връща там от където всички бягат!

От днес Валентин Илиев тренира с отбора на ЦСКА.

Бранителят Валентин Илиев започна тренировки с ЦСКА. Един от любимците на "червените" фенове участва в сутрешното занимание на отбора. В момента той е свободен агент и се очаква след изясняването на ситуацията около "армейския" клуб да подпише договор. Още двама нови футболисти се появиха днес на "Българска армия". Това са Даниел Манджуков от Хебър и Кристофър Асенов от австрийския Винер Нойщад.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=435265

Въкито
Контакти:

Мнениеот Въкито » 03 юли 2013 17:26

Кировец написа:
orlando7 написа:
Кировец написа:Ако се върне Валентин Илиев е ясно кой ще е капитан. НО! За да се върне отбора трябва да е на Стоичков.

Абе като гледам на Вальо не му е изпила чавка ума, та да се връща там от където всички бягат!

От днес Валентин Илиев тренира с отбора на ЦСКА.

Бранителят Валентин Илиев започна тренировки с ЦСКА. Един от любимците на "червените" фенове участва в сутрешното занимание на отбора. В момента той е свободен агент и се очаква след изясняването на ситуацията около "армейския" клуб да подпише договор. Още двама нови футболисти се появиха днес на "Българска армия". Това са Даниел Манджуков от Хебър и Кристофър Асенов от австрийския Винер Нойщад.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=435265

Вече си имаме Капитан!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 03 юли 2013 17:31

Въкито написа:Вече си имаме Капитан!

Няма да забравя след мача със Стяуа как дойде пред сектор Г. Просто този човек, въпреки, че не е играл колкото Тодор Янчев за ЦСКА си остава голяма фигура и ще се превърне в истински лидер. Точния човек от старата школа.
И тогава, когато всички скандирахме Вальо Илиев от сектора за гости пък кънтеше - ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 03 юли 2013 20:39

Кировец написа:
Въкито написа:Вече си имаме Капитан!

Няма да забравя след мача със Стяуа как дойде пред сектор Г. Просто този човек, въпреки, че не е играл колкото Тодор Янчев за ЦСКА си остава голяма фигура и ще се превърне в истински лидер. Точния човек от старата школа.
И тогава, когато всички скандирахме Вальо Илиев от сектора за гости пък кънтеше - ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА!

Дано да остане, но не ми се вярва, защото положението не се е подобрило и милиметър. Вальо може да сериозен армеец, но не е луд на 31 години да се загроби с глупостите на Титан. Той сам си каза, че е обещал на Ицо да се върне в ЦСКА. Камата си отиде на море, помощниците му се прибраха по къщите, вечния резервен вариант Сашо Борисов тренира някаква странна група играчи: няколко резерви от титулярния състав, юноши, плюс някакви нови момчета от Б и В група. Все пак съм сигурен, че ако Стоичков се върне на поста си, играчи ще се намерят. В А група има достатъчно свободни играчи, които да искат да са в ЦСКА. Веднага се сещам за двама: нападателя Герасим Заков и голямата ни надежда Томи Костадинов. И на двамата не им беше даден шанс в ЦСКА и сега е времето да се докажат!

koki1015
Контакти:

Мнениеот koki1015 » 04 юли 2013 07:11

Станко МАШИНАТА :lol: :lol: :lol: той ще ви поведе към светлината :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Левски до гроб!!!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”