Учредиха ЦСКА 1923 АД !!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Учредиха ЦСКА 1923 АД !!!
Абе, Реал/Горна Джумая/ ти знаеш ли колко пари платиха само за наем на Делев.Селските тарикати накарая винаги го духат защото са алчни.Наем ви платиха ,после доплащане, че е и процент от последващ трансфер.А мислете малко преди да пишете клишета.
Re: Това е самата истина. Браво на Желю Станков
onegavon написа:Важното е какъв се чувства Бербатов, а не как го определяш ти.Той в много интервюта е говорил колко му е мъчно за това което се случва с ЦСКА.Не съм го чул да коментира Пирин наскоро.Също такае казвал ,че някой ден иска да се върне на Армията в края на кариерата си.
Желю може да е виолетов обаче за тая статия шапка му свалям!
То всички ваши легенди много обичат цесекато по интервюта, ама кат дойде момента да се помогне и секва нещо тая любов.
- ЦСКА СОФИЯ 1948
- Контакти:
1.9.1.4 написа:onegavon написа:Важното е какъв се чувства Бербатов, а не как го определяш ти.Той в много интервюта е говорил колко му е мъчно за това което се случва с ЦСКА.Не съм го чул да коментира Пирин наскоро.Също такае казвал ,че някой ден иска да се върне на Армията в края на кариерата си.
То всички ваши легенди много обичат цесекато по интервюта, ама кат дойде момента да се помогне и секва нещо тая любов.
Насо ти ли си бе?Като чета коментара май по-скоро е задника му.

1.9.1.4 написа:onegavon написа:Важното е какъв се чувства Бербатов, а не как го определяш ти.Той в много интервюта е говорил колко му е мъчно за това което се случва с ЦСКА.Не съм го чул да коментира Пирин наскоро.Също такае казвал ,че някой ден иска да се върне на Армията в края на кариерата си.
... И след време тая любов се пренася в съда.

За съжаление истината е една:
samatoranaga написа:Нямаме никакви успехи и не си мислете, че някой се сеща за име на български отбор.
Останалото са цветни очила.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Някой пак е бъркал в контакта.Пропагандата на безумието продължава.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
С това доказваш моята теза - не става въпрос за парите (наем, откупуване на права или процент от следващ трансфер). Има договор с определени условия с които са се съгласили двете страни. Едните обаче са тарикати и правят "правни" врътки за да избегнат плащането.
Проблем обаче е явното одобрение на подобна неморална и неетична маневра. Понеже от Черноморец очакваха такава стъпка бяха включили в договора на Платини предпазна клауза, но това не попречи на Титаните да "продадат" Платини за 10000 евро на Динамо?!
Проблем обаче е явното одобрение на подобна неморална и неетична маневра. Понеже от Черноморец очакваха такава стъпка бяха включили в договора на Платини предпазна клауза, но това не попречи на Титаните да "продадат" Платини за 10000 евро на Динамо?!
Последна промяна от rudy на 01 юли 2013 09:36, променено общо 1 път.
rudy написа:С това доказваш моята теза - не става въпрос за парите (наем, откупуване на права или процент от следващ трансфер). Има договор с определени условия с които са се съгласили двете страни. Едниите обаче са тарикати и правят "правни" врътки за да избегнат плащането.
И после да си го върнат като полусвободен агент, а и да направят отделен анекс към договора му, само за влизането на договора в сила, като обаче бяха забравили да заверят това пред нотариус и да го представят в БФС-смях в залата!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Димитър Пенев: Кой го е направил това отворено писмо, аз нищо не знам
http://burgas.topnovini.bg/node/53607

Димитър Пенев: Кой го е направил това отворено писмо, аз нищо не знам

- FC Pirin - Real
- Контакти:
onegavon написа: Селските тарикати накарая винаги го духат защото са алчни.
Сам го каза , приятно в окръжните групи