anker1878 написа:athom написа:Бе те хубаво учредили, ма няколко баш належащи въпроса изникват ей така на прима виста.
Да речем, че цялата галимация с Нефтохимик стане и новото ЦСКА получи лиценз да си цъка из А група.
1. Кой ше дава кинтите? Паро и Пената ше пестят от ракии и мезета ли?
Как ще си намери спонсори въпросното АД? Ще си вземе тези от старото ЦСКА ли?
Ми то там си има договори, старото ще трябва да разтрогне тия старите договори, да плати (Пази Боже, че квито са плащачи!) неустойки, че тогава пък чак въпросните фирми трябва да се навият да дават пари на новото АД.
Аз ако съм сериозна фирма това няма да се случи посмъртно.
2. Старото ЦСКА дето щяло да се чака да си изчисти дълговете как аджеба ще ги изчисти като реално новото би трябвало да му изземе всички жизнени функции като футболен клуб? От къде аджеба старото изоставено ПФК ще изкара кинти, че да изчисти дълговете си?
Ще разпродава купите и плакетите от музея ли, туристически обиколки на "мистичен изчезнал футболен мастодонт" ли ще предлага на японци?
Или ще реди победа след победа в А група сигурно и ще привлича по 15к души на Армията? По същото време, в което новото АД ще играе домакински мач някъде.
Жалка история, но за съжаление целият ни футбол си отива лека полека.
И къде ще играе мачовете си мазния червен хибрид - край Мандренското или край Панчаревското езеро
Как къде,на стадион Нефтохимик,дето сега се казва Лазур!