Учредиха ЦСКА 1923 АД !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Въкито
Контакти:

Re: Учредиха ЦСКА 1923 АД !!!

Мнениеот Въкито » 01 юли 2013 00:02

anker1878 написа:
athom написа:Бе те хубаво учредили, ма няколко баш належащи въпроса изникват ей така на прима виста.

Да речем, че цялата галимация с Нефтохимик стане и новото ЦСКА получи лиценз да си цъка из А група.
1. Кой ше дава кинтите? Паро и Пената ше пестят от ракии и мезета ли?

Как ще си намери спонсори въпросното АД? Ще си вземе тези от старото ЦСКА ли?
Ми то там си има договори, старото ще трябва да разтрогне тия старите договори, да плати (Пази Боже, че квито са плащачи!) неустойки, че тогава пък чак въпросните фирми трябва да се навият да дават пари на новото АД.

Аз ако съм сериозна фирма това няма да се случи посмъртно.

2. Старото ЦСКА дето щяло да се чака да си изчисти дълговете как аджеба ще ги изчисти като реално новото би трябвало да му изземе всички жизнени функции като футболен клуб? От къде аджеба старото изоставено ПФК ще изкара кинти, че да изчисти дълговете си?
Ще разпродава купите и плакетите от музея ли, туристически обиколки на "мистичен изчезнал футболен мастодонт" ли ще предлага на японци?
Или ще реди победа след победа в А група сигурно и ще привлича по 15к души на Армията? По същото време, в което новото АД ще играе домакински мач някъде.

Жалка история, но за съжаление целият ни футбол си отива лека полека.

И къде ще играе мачовете си мазния червен хибрид - край Мандренското или край Панчаревското езеро :?:

Как къде,на стадион Нефтохимик,дето сега се казва Лазур!

Въкито
Контакти:

Мнениеот Въкито » 01 юли 2013 00:08

rudy написа:
Udoji90 написа:[offtopic]Видях и коментари на няколко души, според които феновете на ЦСКА едва ли не никога не биха подкрепили своя отбор извън А група. Тея приказки да ги заврат някъде - 100% ще има хора, които да си подкрепят отбора и в ниските дивизии. Сигурно ще има някои, които ще се отдръпнат, но е тъпо всички фенове да бъдат слагани под този знаменател.[/offtopic]

ако имаш предвид мен - написах по-голямата част, не всички. Никога не слагам всички под един знаменател, но без да ми отговаряте помислете върху това, което съм написал. Все пак футбола е само игра, и като такава моралът, честната игра и равният старт са задължително условие.

Ти от къде знаеш каква част ще се отдръпнат!На вас страничните ви е лесно,седите отстрани и само чакате да излезе нещо по" медиите" за да плюете срещу ЦСКА!Като гледам,тук най-малко се изказват цесекари,защото повечето от нас очакваме да разберем какво ще се случи!Всъщност най-тъпото във този форум е ,че се слагат всички фенове на даден отбор под общ знаменател и противниковите фенове започват да се чудят как да оплюват!Всеки може да отговаря само за себе си!Аз например със сигурност ще подкрепя ЦСКА независимо в коя група ще играе!
п.п.Част съм от група от около 40 човека,който ходим на мачове на ЦСКА!До момента никой не е споделил,че ако сме във В,няма да ходи на мачове!Разбира се ще са по-малко мачовете във В,заради отдалечеността ни от София!

Потребителски аватар
rudy
Контакти:

Мнениеот rudy » 01 юли 2013 00:24

Като достатъчно възрастен и кореняк софиянец, имам достатъчно приятели цесекари и ми е мъка да ги гледам такива посърнали. Те определено не заслужават това, защото истински си обичат отбора. Да те ще ходят и подкрепят и в окружните истинския отбор, няма да припознаят нафтата. Но не съм аз този дето решава, кой кого ще подкрепи - изчети всичките 46-страници дотук и ще ти стане ясно каква част от феновете на ЦСКА заслужават уважение, и как "болшинството" (нарочно ползвам русизма за да не ви наруша родовата памет с "мнозинство") нямат нищо против "законова", пък било и неморална врътка.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 01 юли 2013 00:27

rudy написа:
Udoji90 написа:[offtopic]Видях и коментари на няколко души, според които феновете на ЦСКА едва ли не никога не биха подкрепили своя отбор извън А група. Тея приказки да ги заврат някъде - 100% ще има хора, които да си подкрепят отбора и в ниските дивизии. Сигурно ще има някои, които ще се отдръпнат, но е тъпо всички фенове да бъдат слагани под този знаменател.[/offtopic]

ако имаш предвид мен - написах по-голямата част, не всички. Никога не слагам всички под един знаменател, но без да ми отговаряте помислете върху това, което съм написал. Все пак футбола е само игра, и като такава моралът, честната игра и равният старт са задължително условие.

[offtopic]Не, в никакъв случай не говоря за теб (най-малкото моя коментар съм го пишел по същото време като твоя - нямаше го, като почвах да пиша). Говоря за някои коментари страници назад, които далеч не са написани с толкова цивилизован тон като твоя. ;)[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 01 юли 2013 00:31

demon777 написа:
mimi29 написа:1 въпрос. Моя съпруг непрекъснато ходи да пие с приятели и все е пиян.Задлъжнял е с пари на приятели кръчми банки и т.н.Та питам мога ли да му сменя лиценза с някой друг мъж но пак да си остане моят съпруг.Тоест да се припозная в друг ПЕШО но с чисти финансови доходи и морални качества и разбира се и с голяма п---а :mrgreen:

Можеш разбира се обявяваш развод със сегашния си мъж демек по футболно фалит .Следователно задълженията на мъж ти си остават само негови и на теб никой не може да ти търси съдебна отговорност. Сключваш брак с новия мъж но ще си се клецаш със стария

Ааа имаш да взимаш моето момче. Може би си малък и не си запознат, но и в живота е като при фирмите. Имуществото натрупано по време на брака е общо, но и дълговете натрупани по време на брака, също са общи. Например, нейният мъж не може да изтегли кредит по време на брака, без нейно съгласие и участие. За да изтегли кредит, тя трябва да му стане съкредитор и след развода, ще продължи да му бъде съкредитор, понеже тя се развежда с него, но не може да се рзведе с банката. Единствения и шанс е да намери нов съкредитор, който да я замести т.е. да припознае дълговете им. В този ред на мисли, внимавай какво правиш като се ожениш :mrgreen:

Въкито
Контакти:

Мнениеот Въкито » 01 юли 2013 00:41

rudy написа:Като достатъчно възрастен и кореняк софиянец, имам достатъчно приятели цесекари и ми е мъка да ги гледам такива посърнали. Те определено не заслужават това, защото истински си обичат отбора. Да те ще ходят и подкрепят и в окружните истинския отбор, няма да припознаят нафтата. Но не съм аз този дето решава, кой кого ще подкрепи - изчети всичките 46-страници дотук и ще ти стане ясно каква част от феновете на ЦСКА заслужават уважение, и как "болшинството" (нарочно ползвам русизма за да не ви наруша родовата памет с "мнозинство") нямат нищо против "законова", пък било и неморална врътка.

Не е нужно да си кореняк софиянец,за да имаш много приятели цесекари!Няма какво да чета 46 страници!То да беше една тема да я изчетеш!Всеки ден се пускат по няколко теми срещу ЦСКА,даже едни и същи хора пишат противоположни неща в различни тема с единствената цел да се плюе по ЦСКА!Колкото и нерви да има човек,тия простотии и неяснотии продължават вече месец!Нека видим какво ще се случи и тогава да коментираме!Знам само,че каквото и да се случи повечето противникови фенове ще ни оплюват!Сега примерно ако се окаже,че титан не фалират този отбор и продължим с него???????Относно морала?В тази държава?В този футбол?Колко е морално участието на Берое,Локо Пд,Черноморец или Ботев Пд?Нима всички тези отбори играят правилно в А група?Това не го пиша като оправдание!Всички трябва да изчакате няколко дни,за да стане официално това,което ще се прави и след като всеки премисли,ако има какво да се мисли,ще реши за себе си!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 юли 2013 00:47

Udoji90 написа:
rudy написа:

[offtopic]Не, в никакъв случай не говоря за теб (най-малкото моя коментар съм го пишел по същото време като твоя - нямаше го, като почвах да пиша). Говоря за някои коментари страници назад, които далеч не са написани с толкова цивилизован тон като твоя. ;)[/offtopic]

Ако отидем в по долните дивизии,100% ще събираме повече хора на стадиона отколкото сега!Бъди сигурен! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 юли 2013 00:48

paskaleevich написа:
Жоржиньо написа:Чакай малко то дълговете си остават,няма как по този начин.Те и Ботев създадоха нов отбор и той почна от В група!Защо вие не може да почнете оттам ????

"...ЦСКА 1923" АД ще сключи предварителен договор с ПФК ЦСКА ЕАД за изкупуване на акциите на ПФК ЦСКА ЕАД, след изчистването на дълговете от страна на старите собственици."

И тук идва въпросът - ако ще се изчистват дълговете на ПФК ЦСКА АД, за какъв чеп ни е нужен Нефтохимик ????? За чий ни е това ЦСКА 1923 ?!?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 01 юли 2013 00:50

Кашчей написа:
фифи перото написа:
Кашчей написа:
фифи перото написа:
HEATSEEKER написа:Когато през 1949 година ,за ЗАКРИТИ всички клубове,единствените които минават ''гратис'' са военните и студентски отбори, всичко друго чисто юридически вече не съществува////

Ти случайно да си забелязал, че комунистическата партия е обявена за извънконституционна и следователно управлението и-също, което води до извода , че ВСИЧКИ решения не са легитимни ? :lol:

Нещо си объркал законите, ФИФИ!

Хич даже.
" Законът за обявяване комунистическия режим в България за престъпен е действащ закон на Република България приет от 38-то народно събрание на 26 април 2000 г. и обнародван в Държавен вестник, брой № 37 от 5 май 2000 г."

Престъпен не означава неконституционен 8-)
И Хитлер е обявен за престъпник, но никой не е обявил управлението на НДСАП за неконституционно в Германия.
Френската република е основана след държавен преврат.. дали е неконституционна?

Ама, тя първо е републиката, после конституцията, как да стане неконституционна. :shock:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 юли 2013 00:51

1982 написа:
paskaleevich написа:
Жоржиньо написа:Чакай малко то дълговете си остават,няма как по този начин.Те и Ботев създадоха нов отбор и той почна от В група!Защо вие не може да почнете оттам ????

"...ЦСКА 1923" АД ще сключи предварителен договор с ПФК ЦСКА ЕАД за изкупуване на акциите на ПФК ЦСКА ЕАД, след изчистването на дълговете от страна на старите собственици."

И тук идва въпросът - ако ще се изчистват дълговете на ПФК ЦСКА АД, за какъв чеп ни е нужен Нефтохимик ????? За чий ни е това ЦСКА 1923 ?!?!

Най-общо казано-за да се генират кликове в сайтовете.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”