Учредиха ЦСКА 1923 АД !!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
levskii
Контакти:

Re: Учредиха ЦСКА 1923 АД !!!

Мнениеот levskii » 30 юни 2013 20:26

demon777 написа:
levskii написа:
Red Warrior написа:Удивен съм от злобата, която се лее срещу ЦСКА. Като се случваха същите неща в Ботев и Берое, то беше съчувствие, то беше чудо, а сега такава злоба към ЦСКА. Явно наистина много завист и злоба се е таяло към този велик клуб. Именно заради това аз ще подкрепям ЦСКА, независимо какъв е - стар, нов, по-нов, по-стар, с лиценз, без лиценз. Тази злоба показва, че ЦСКА не е мъртъв! Към мървец никой не злобее, дори най-големият му враг. Самите наши врагове легитимираха и припознаха ЦСКА! :mrgreen:

как да не ви мрази цяла България след като сте нечестни от създаването ви и фалирате чужди отбори като крадете футболистите им и не плащате за тях и как фалират отбори заради вас и как в момента се опитват ръководните ви фактори с цялата си наглост да излъжат пак законите и да играете в а група за сметка на отбор който си е заслужил мястото там и как се опитвате да си спестите 35 милиона евро дългове към всякакви институции и държавата! ДА ВИ ЗАКРИВАТ И ДА СЕ ОПРАВЯ БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ ТОВА Е!!!!!!!!!

Кой отбори сме фалирали и откраднали.
Само да вметна още нищо не се е случило с нафтата.
Собствениците на нафтата ревяха че фалират преди още да се заговори че цска искат лиценза им
Нафтата са фалирал отбор в интервю на собственика им по нова тв той каза 4е имат пари само за 1вите 3 кръга и после напускат А група

сливен си чакат още парите за тай нареченото каре дето взехте от ботев взехте саидходжа тимонов и попов без пари пирин 2 пъти фалиража заради това че не сте платили окрадохте им всичко що може да играе футбол от школата черноморец едвам кретат 2 милиона треаше им дадете за платини и анисе ма вие пак без пари си взехте 1948 от най-долното ниво на футбола трябваше да започнете а комунистите директно в а група ви пратиха . Да изброявам ли още? то верно че свинската наглост край няма

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 30 юни 2013 20:27

Кой го е направил това отворено писмо, аз не знам нищо. Това заяви пред ТОП НОВИНИ БУРГАС легендата на ЦСКА Димитър Пенев, който бе посочен като учредител на новото акционерно дружество „ЦСКА 1923”. По-рано в медиите се появи информация, че въпросното дружество има за цел да изкупи акциите на Нефтохимик и да започне на чисто. Ето какво сподели Пената, който и този път не изневери на колоритния си стил.

„Нищо не мога да ви кажа, днес е неделя. В понеделник може да питате. Просто ме учудва това нещо. Вижте какво, сега говорите неща, които вие знаете. Аз абсолютно нищо не зная, тъй като събота и неделя по тези въпроси няма централа, която да работи и да имаме някакво мнение или отношение, или яснота”, заяви за ТОП НОВИНИ легендата на „червените”.

„Кажете ми, къде съм записан да съм казвал нещо. Това може да се пише пет пъти отворено писмо. Кой го е направил това отворено писмо. Ами ето, аз не знам. Дай Боже, някакво действие да стане, но утре – понеделник на работа ще бъдем и така. В неделя нямаме информация както вие журналистите”, духовито отбеляза той.

„Хубаво е времето в Бургас, тука е дъждовно. Отидете малко на въздух към морето, утре ми се обадете”, каза в заключение Димитър Пенев. :mrgreen:

Ma3xNeo
Контакти:

Мнениеот Ma3xNeo » 30 юни 2013 20:27

demon777 написа:
Кашчей написа:
demon777 написа:
levskii написа:
Red Warrior написа:!

Септември София през 1948-а
Ботев Пловдив през 1950-а
Червено знаме, през 1964-а
Септември София през 1969-а

Малко ли са, или трябват и още?

Смешен си вече не се ли усещаш :)

Бих добавил и Пирин Благоевград ;)

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 30 юни 2013 20:28

levskii написа:
demon777 написа:
levskii написа:
Red Warrior написа:!!!!!!!!

Собствениците на нафтата ревяха че фалират преди още да се заговори че цска искат лиценза им
Нафтата са фалирал отбор в интервю на собственика им по нова тв той каза 4е имат пари само за 1вите 3 кръга и после напускат А група

сливен си чакат още парите за тай нареченото каре дето взехте от ботев взехте саидходжа тимонов и попов без пари пирин 2 пъти фалиража заради това че не сте платили окрадохте им всичко що може да играе футбол от школата черноморец едвам кретат 2 милиона треаше им дадете за платини и анисе ма вие пак без пари си взехте 1948 от най-долното ниво на футбола трябваше да започнете а комунистите директно в а група ви пратиха . Да изброявам ли още? то верно че свинската наглост край няма

Как сме ги взели еи така на сила ли? все едно жена ти да ми пусне да я мандръсам цяла вечер пък ти да ревеш ИЗНАСИЛИЛ СЪМ Я
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 юни 2013 20:29

levskii написа:
demon777 написа:
levskii написа:
Red Warrior написа:Удивен съм от злобата, която се лее срещу ЦСКА. Като се случваха същите неща в Ботев и Берое, то беше съчувствие, то беше чудо, а сега такава злоба към ЦСКА. Явно наистина много завист и злоба се е таяло към този велик клуб. Именно заради това аз ще подкрепям ЦСКА, независимо какъв е - стар, нов, по-нов, по-стар, с лиценз, без лиценз. Тази злоба показва, че ЦСКА не е мъртъв! Към мървец никой не злобее, дори най-големият му враг. Самите наши врагове легитимираха и припознаха ЦСКА! :mrgreen:

как да не ви мрази цяла България след като сте нечестни от създаването ви и фалирате чужди отбори като крадете футболистите им и не плащате за тях и как фалират отбори заради вас и как в момента се опитват ръководните ви фактори с цялата си наглост да излъжат пак законите и да играете в а група за сметка на отбор който си е заслужил мястото там и как се опитвате да си спестите 35 милиона евро дългове към всякакви институции и държавата! ДА ВИ ЗАКРИВАТ И ДА СЕ ОПРАВЯ БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ ТОВА Е!!!!!!!!!

Сливен няма какво да чакат повече.Лечков им спря един трансфер и след няколко дена му се издължиха, преди 2 години.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 30 юни 2013 20:29

Oт какъв зор титаните след като изчистят дълговете ще продават акциите?А ако решат да ги продадат акциите на ПФК ЦСКА ЕАД на каква цена?И за какво да плащат дългове на на неработещо предприятие?
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 30 юни 2013 20:32

1 въпрос. Моя съпруг непрекъснато ходи да пие с приятели и все е пиян.Задлъжнял е с пари на приятели кръчми банки и т.н.Та питам мога ли да му сменя лиценза с някой друг мъж но пак да си остане моят съпруг.Тоест да се припозная в друг ПЕШО но с чисти финансови доходи и морални качества и разбира се и с голяма п---а :mrgreen:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
levskii
Контакти:

Мнениеот levskii » 30 юни 2013 20:32

demon777 написа:
levskii написа:
demon777 написа:
levskii написа:
Red Warrior написа:!!!!!!!!

Как сме ги взели еи така на сила ли? все едно жена ти да ми пусне да я мандръсам цяла вечер пък ти да ревеш ИЗНАСИЛИЛ СЪМ Я

чети в старите новини и садилищата там са по запознати от мене питай и черноморец само те се спасиха от фалит заради вас.За другите отбори тарси в интернет там всичко пише

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 30 юни 2013 20:32

Кашчей написа:
hd29 написа:Какво е толкова потресаващо в цялата история с лиценза на ЦСКА не мога да разбера.Не че подкрепям подобни лицензионни еквилибристики,но за последните години си случиха десетки подобни превъплащения на отбори във футбола ни така че това не е нито първия ,нито ще е последния подобен случай,че да се драматизира толкова.

Има си правила за лицензионните еквилибристики.В случая няма важещо към момента правило.

Ами по кои правила Велбъжд Кн,стана Локо Пд,Олимпик Тетевен стана Берое(като преди това беше Олимпик Галата),Хебър се превърна в Беласица,Мак. слава-Пирин и т.н и т.н.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 юни 2013 20:33

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Ааа нееееееееееее.. ще се пръсна вече. :mrgreen: :mrgreen:

И кой е присъствал на УС?Кой е бил протоколчик-чичо Митко ли?С какъв уставен капитал е учредено дружеството и колко от него е събран вече?

Как едно АД ще купи друго АД и ще го преименува?Нали акциите на Нефтохимик трябва да са листнати на борсата и АД-то да е публично, за да могат да бъдат закупени?

Нали не си мислиш ,че това е станало тази седмица(защото информацията сега излиза в "Гонг") Стартът на това "мероприятие" е даден още при преговорите с ГГ(Нефтохимик само ще "замести" Литекс).

Недей, моля те.Ти чете ли декларацията?
днес (30.06), в град София бе учредено акционерно дружество "ЦСКА 1923" АД. Учредители на дружеството са Аспарух Никодимов, Димитър Пенев и Стоян Йорданов до отправяне на покана към Христо Стоичков за президент. Това ще се случи след евентуално положително решение на Изпълкома на БФС.

Виждаш ли някаква мисъл в тези изречения?Да не говорим, че официалната цел на това АД е нарушаване на правилника за клубно лицензиране на БФС.
Допреди 2 седмици Нефтохимик изобщо не ви беше цел, за да има логика в написаното от теб.
Аз съм просто потресен от това, че "Учредители на дружеството са Аспарух Никодимов, Димитър Пенев и Стоян Йорданов до отправяне на покана към Христо Стоичков за президент."След това кои ще са учредителите :roll:
Аз не разбирам, и ще съм благодарен на този, който ми разясни как се сменят учредители на АД, след като поканят някого за президент.Даже и не съм чувал АД да има президент, но може да не съм достатъчно запознат. :oops: :oops:

Това,че са учредили дружеството днес не означава,че са започнали да работят по-това тази седмица.
Казвам ти, започнали са още при преговорите с ГГ(идеята с Литекс беше същата).
В статията пише ,че се готвят да купят акциите на Нефтохимик(ако има разрешение от БФС).
Казваш,че АД-то изключва фигурата президент ?
Последна промяна от CSKA 78 на 30 юни 2013 20:34, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “ЦСКА”