БФС стопира вариант №1 за спасението на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stan71
Контакти:

Re: БФС стопира вариант №1 за спасението на ЦСКА

Мнениеот stan71 » 28 юни 2013 23:40

Кашчей написа:
stan71 написа:
Кашчей написа:
stan71 написа:Възраждането на Сдружението ,ползването на правото на участие на Металик за В група,това бяха единствените законови действия, чрез които можеше да се освободим от Селският.А колкото до провокативния въпрос на колегата Кашчей ,кой отбор сме подкрепяли 11 години ще му отговоря така "Един е "БОТЕВ"......."БОТЕВ" от Пловдив"

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: И кой е легитимният Ботев-тоя на Христолов или тоя на Сдружението?

Какво означава легитимен отбор ?Щом са ни признали и от БФС и от УЕФА то значи сме легитимни.ФЕновете си подкрепяме отбора и на никой ,дори не му минава през главата че това не е нашия отбор .Пак ти повтарям/за последен път/ че това беше единствения ,законов начин да се отървем от лицето Христолов.И за мен беше шок ,че ще започнем във В група но...............такива са реалностите .

Отново простичкият въпрос:
Кой Ботев подкрепяхте през периода 1999-2010, след като сега не го признавате за правоприемник на сдружението?
Обясни ми на мен, глупака, как до март 2010 си подкрепял един отбор, а от април 2010 започваш да подкрепяш друг отбор, като твърдиш, че и двата са един и същи?

И си спести историите със създаването-те не ме интересуват в момента.Интересува ме кого сте подкрепяли и как изведнъж решихте, че той не е истински?

Този път наистина за последна ти обяснявам :) Градът е Пловдив,стадиона е Хр. Ботев ,като седна на място си около мен са хората, които виждам в последните 30 години,цветовете и името на отбора са същите.....дори и семкаджийте са същите :) Е как тогава да приема че съм от друг отбор ;) :)

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 28 юни 2013 23:42

На карта ще залагаш, светъл бряг
Ще търсиш, но във тебе като рана
Ще пари мисълта, че две неща
Не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
И времето назад да върнеш!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 28 юни 2013 23:43

КараИбрахомовците и телетата да напускат форума ни !!!
Имате си форуми, в които импресиите са по-малко от феновете на Славия.
Гледайте си отборите от които никой не се интересува освен банда хеитъри.
Разкарвайте се от форума на ЦСКА !!!
Освен да храчите тука друго не можете.
Нали ни мразите, какво се занимавате с нас.
Къш.... Къш....
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 юни 2013 23:43

Batkoto написа:правилниците се тълкуват винаги така че да е угодно на един и същи отбор, както и с отнемането на лиценза преди 5 години, обаче Възмездие има и то ще се стовари с ужасяваща сила върху тези, които си позволяват да се гаврят с милиони привърженици на червения отбор, клетвите ще ги застигнат тези нещастници със сигурност :idea:

Спри се и ти с тия милиони.... в Българи надали и милион се вълнуват от футбол изобщо.А лиценза през 2008 не ви го дадоха.Отнеха ви го преди 5 дена, вече даден.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2013 23:44

Говедце, ти не разбра ли, че жалките ти постове никой не ги отразява, какво се пънеш тука?! Я освободи ринга, че много пернати са се навъдили тук, ще хвърчи перушина. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 юни 2013 23:45

stan71 написа:
Кашчей написа:
stan71 написа:
Кашчей написа:
stan71 написа:Възраждането на Сдружението ,ползването на правото на участие на Металик за В група,това бяха единствените законови действия, чрез които можеше да се освободим от Селският.А колкото до провокативния въпрос на колегата Кашчей ,кой отбор сме подкрепяли 11 години ще му отговоря така "Един е "БОТЕВ"......."БОТЕВ" от Пловдив"

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: И кой е легитимният Ботев-тоя на Христолов или тоя на Сдружението?

Какво означава легитимен отбор ?Щом са ни признали и от БФС и от УЕФА то значи сме легитимни.ФЕновете си подкрепяме отбора и на никой ,дори не му минава през главата че това не е нашия отбор .Пак ти повтарям/за последен път/ че това беше единствения ,законов начин да се отървем от лицето Христолов.И за мен беше шок ,че ще започнем във В група но...............такива са реалностите .

Кой Ботев подкрепяхте през периода 1999-2010, след като сега не го признавате за правоприемник на сдружението?
Обясни ми на мен, глупака, как до март 2010 си подкрепял един отбор, а от април 2010 започваш да подкрепяш друг отбор, като твърдиш, че и двата са един и същи?

И си спести историите със създаването-те не ме интересуват в момента.Интересува ме кого сте подкрепяли и как изведнъж решихте, че той не е истински?

Този път наистина за последна ти обяснявам :) Градът е Пловдив,стадиона е Хр. Ботев ,като седна на място си около мен са хората, които виждам в последните 30 години,цветовете и името на отбора са същите.....дори и семкаджийте са същите :) Е как тогава да приема че съм от друг отбор ;) :)

Без коментар!

Това говори много.. за въртиопашките, наричащи се фенове на Ботев Пловдив!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 28 юни 2013 23:45

Хей?
Има ли някой там?
Само кимни ако ме чуваш.
Има ли някой в къщи?
Хайде ,сега,
чувам, не се чувстваш добре.
Добре,мога да облекча болката ти.
Да те вдигна отново на крака.
Отпусни се.
Нуждая се първо от малко информация.
Само основни неща.
Можеш ли да ми покажеш къде е болното място?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2013 23:47

stan71 написа:Този път наистина за последна ти обяснявам :) Градът е Пловдив,стадиона е Хр. Ботев ,като седна на място си около мен са хората, които виждам в последните 30 години,цветовете и името на отбора са същите.....дори и семкаджийте са същите :) Е как тогава да приема че съм от друг отбор ;) :)

Градът е София,стадиона е Българска Армия ,като седна на място си около мен са хората, които виждам в последните 30 години,цветовете и името на отбора са същите.....дори и семкаджийте са същите :) Е как тогава да приема че съм от друг отбор ;) :)

Тогава какъв ви е проблемът, не важи ли същото и за ЦСКА ?!?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 28 юни 2013 23:48

Цеденеа УМРЕ! :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 28 юни 2013 23:48

stan71 написа:
Кашчей написа:
stan71 написа:
Кашчей написа:

Леле, не знаех, че феновете на КараИбрахимовия отбор познават всички от малцинството.
Сигурно сте им научили и езика.....
Тоя така си измисля, че не е истина.
Какви 30 години те гонят бе папагал.
Тоя стадион ако се качваш по стълбите може да си докараш фрактура и да те закарат по спешност до хирургиите на Пещерско.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

Върни се в “ЦСКА”