stan71 написа:Кашчей написа:stan71 написа:Възраждането на Сдружението ,ползването на правото на участие на Металик за В група,това бяха единствените законови действия, чрез които можеше да се освободим от Селският.А колкото до провокативния въпрос на колегата Кашчей ,кой отбор сме подкрепяли 11 години ще му отговоря така "Един е "БОТЕВ"......."БОТЕВ" от Пловдив"

И кой е легитимният Ботев-тоя на Христолов или тоя на Сдружението?
Какво означава легитимен отбор ?Щом са ни признали и от БФС и от УЕФА то значи сме легитимни.ФЕновете си подкрепяме отбора и на никой ,дори не му минава през главата че това не е нашия отбор .Пак ти повтарям/за последен път/ че това беше единствения ,законов начин да се отървем от лицето Христолов.И за мен беше шок ,че ще започнем във В група но...............такива са реалностите .
Отново простичкият въпрос:
Кой Ботев подкрепяхте през периода 1999-2010, след като сега не го признавате за правоприемник на сдружението?
Обясни ми на мен, глупака, как до март 2010 си подкрепял един отбор, а от април 2010 започваш да подкрепяш друг отбор, като твърдиш, че и двата са един и същи?
И си спести историите със създаването-те не ме интересуват в момента.Интересува ме кого сте подкрепяли и как изведнъж решихте, че той не е истински?