БФС стопира вариант №1 за спасението на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
фифи перото

Re: БФС стопира вариант №1 за спасението на ЦСКА

Мнениеот фифи перото » 28 юни 2013 23:19

Аз съм нов в града,
Нямам си понятие
Къде са свежите места-
Кой ще разведе, мен, непознатия?
О-о-о, трябва ми една мръсница,
О-о-о, трябва ми за днес жена.
Има ли във тази пустош
Жена да ме направи мъж?
Бягам, че купонът не тече,
Мацка ще ме отвлече.
О-о-о, трябва ми една мръсница,
О-о-о, трябва ми за днес жена.
Последна промяна от фифи перото на 28 юни 2013 23:20, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 28 юни 2013 23:19

1982 написа:
emo_75 написа:Само,че ние не сме припознавали друг клуб.Нашия клуб никога не е закриван.Металик се вляха в нас напълно законно.И преди да ми кажеш,че ние сме Металик ще ти кажа,че когато има ЗАКОННО вливане на едно дружество в друго,как решавате,че името на дружеството трябва да е това на вливащото се ;) И друго,Сопот нямаше да започнат сезона във В група,бяха им спряли ток,вода всичко на стадиона.С тази сделка караха 2г след това.

Ми и Нафтата ще стане ЦСКА напълно законно, спокойно, няма да ги откраднем посред нощ. :lol: :lol: :lol: И Нафтата има право да си се казва както иска - кеф ти ЦСКА 1923, кеф ти Барселона 1899 ...

Това папагалите сте ебати съществата.

Само,че ние сме си запазили нашия отбор с история и традиции,а не ни се е налагало да припознаваме прекръстени отбори.Правете се на луди колкото искате.Ние знаем кои сме.БФС ни призна,УЕФА ни призна и ни е през х.я,ти и други олигофрени като теб какво мислят.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2013 23:21

Кашчей написа:
stan71 написа:Възраждането на Сдружението ,ползването на правото на участие на Металик за В група,това бяха единствените законови действия, чрез които можеше да се освободим от Селският.А колкото до провокативния въпрос на колегата Кашчей ,кой отбор сме подкрепяли 11 години ще му отговоря така "Един е "БОТЕВ"......."БОТЕВ" от Пловдив"

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: И кой е легитимният Ботев-тоя на Христолов или тоя на Сдружението?

Всичките са легитимни, не разбра ли ??!

Утре, ако Доган дръпне шалтера на Цецо Василев, Сдружението им не е закрито още, дългове няма да плащат, ще си регистрират нов клуб и ще си намерят някой нов "Металик Сопот". И така до безкрай, Сдружението може да бълва нови отбори колкото си иска ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 28 юни 2013 23:24

Изплъзнах се от вас,
Не можете ме спря.
Сбогом, свят бездушен,
Аз съм аут!
Скрит във моя бункер, зад стената ми,
Чакам червеите да плъзнат.
Чудно изолиран, зад стената си,
Чакам червеите да плъзнат.
Чакам- да изскубнат шубраците,
Чакат- да прочистят града,
Чакат да тръгнат с червеите.
Чакат- черните ризи,
Чакат- да разкарат слабаците,
Чакат- да им счупят стъклата
И да им ритат вратата.
Чакат само решение
Да внесат напрежение,
Чакат- да пуснат газта,
Нови пещи да палят,
Чакат- педерасите, галфоните,
Евреите и шпионите,
Искаш ли да съзреш Британия
Пак на власт- със нас?
Трябва само да тръгнеш с червеите.
Искаш да изгоним наш'те цветнокожи
Братя, приятел?
Трябва само да тръгнеш с червеите.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2013 23:25

emo_75 написа:Само,че ние сме си запазили нашия отбор с история и традиции,а не ни се е налагало да припознаваме прекръстени отбори.Правете се на луди колкото искате.Ние знаем кои сме.БФС ни призна,УЕФА ни призна и ни е през х.я,ти и други олигофрени като теб какво мислят.

УЕФА хич не й дреме някакви селски АД-та как ще се прекръстват, не ги набърквай и тях. Ако си въобразяваш, че УЕФА се е ровила по българските В групи, кой какво е правил, значи си за Карлуково.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 28 юни 2013 23:25

Сопот Вие винаги ще си останете провинциално отборче, ако ще КараИбрахим да изсипе цялата си Банка в тоя катунски отбор.
Като отидеш на "Колежа" едните циг-ани тея на Сопот от към т.н. "табло" викат на другите си събратя циг-ани.
Бях на няколко мача. Пълнят стадиона благодарение на половината Столипиново махали с малцинства в Пловдив.
В родния ми град всеки трети говори на турски - Пловдив.
И после да подкрепям Сопот и Лефски Кюстендил, дето половината са турско-говорящи.
Единствено на мач на Спартак не съм виждал църни, ама те смазаха тоя отбор.
Единствения Пловдивски отбор с чест !
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

Потребителски аватар
stan71
Контакти:

Мнениеот stan71 » 28 юни 2013 23:26

Кашчей написа:
stan71 написа:Възраждането на Сдружението ,ползването на правото на участие на Металик за В група,това бяха единствените законови действия, чрез които можеше да се освободим от Селският.А колкото до провокативния въпрос на колегата Кашчей ,кой отбор сме подкрепяли 11 години ще му отговоря така "Един е "БОТЕВ"......."БОТЕВ" от Пловдив"

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: И кой е легитимният Ботев-тоя на Христолов или тоя на Сдружението?

Какво означава легитимен отбор ?Щом са ни признали и от БФС и от УЕФА то значи сме легитимни.ФЕновете си подкрепяме отбора и на никой ,дори не му минава през главата че това не е нашия отбор .Пак ти повтарям/за последен път/ че това беше единствения ,законов начин да се отървем от лицето Христолов.И за мен беше шок ,че ще започнем във В група но...............такива са реалностите .

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2013 23:29

stan71 написа:Какво означава легитимен отбор ?Щом са ни признали и от БФС и от УЕФА то значи сме легитимни.

Стига намесвахте тая УЕФА бе, тя въобще не е намесена във вашия случай. За тях сте просто едно АД, което последните 5 години не е участвало в ЕКТ и няма клубен коефициент, въобще не им дреме какви врътки сте правили по В групите, чак ми пише, че ви признавали. Ще седне УЕФА да ви дебне сапунените истории по В групите ....

Потребителски аватар
stan71
Контакти:

Мнениеот stan71 » 28 юни 2013 23:30

blac_black_cat написа:Сопот Вие винаги ще си останете провинциално отборче, ако ще КараИбрахим да изсипе цялата си Банка в тоя катунски отбор.
Като отидеш на "Колежа" едните циг-ани тея на Сопот от към т.н. "табло" викат на другите си събратя циг-ани.
Бях на няколко мача. Пълнят стадиона благодарение на половината Столипиново махали с малцинства в Пловдив.
В родния ми град всеки трети говори на турски - Пловдив.
И после да подкрепям Сопот и Лефски Кюстендил, дето половината са турско-говорящи.
Единствено на мач на Спартак не съм виждал църни, ама те смазаха тоя отбор.
Единствения Пловдивски отбор с чест !

С тоя як ник ,ти ще си най-чистокръвния ариец по нашите земи ...... :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 28 юни 2013 23:31

Сбогом, свят бездушен,
Отивам си от теб,
Сбогом,
Сбогом,
Сбогом.
Сбогом, хора, слушайте,
Нищо не променя
Моето решение.
Сбогом.
:lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Върни се в “ЦСКА”