БФС стопира вариант №1 за спасението на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: БФС стопира вариант №1 за спасението на ЦСКА

Мнениеот 1982 » 28 юни 2013 19:46

botevbeerboys написа:
1982 написа:
botevbeerboys написа:Приятелю ти мало..ен ли си или се правиш на такъв!Хората ти обясняват как е станало ти продължаваш да си говориш едно и също?А папагалчето е между на майка ти краката!Вчера го видях.Много е сладко! ;)

"Приятелю", колкото и да ми обяснявате вашите лъжи, не всички им се връзваме.

Ти кажи сега - защо от 1999-а до 2010-а подкрепяше чужд клуб, "АД-то на чичо Митко", а не Ботев Пд ???

"Приятелю" ние намерихме начин да го направим и то законно!

Да, намерихте начин да не си платите дълговете, а направо да си спретнете друг клуб и да почнете "на чисто".

Утре Доган като дръпне шалтера на Чичо Цецо, може пак да си направите нов клуб, с митичното вече "незакрито сдружение от 1999-а", така може цял живот да не плащате дългове, яко, а ??! :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
botevbeerboys
Контакти:

Мнениеот botevbeerboys » 28 юни 2013 19:47

canary написа:
1982 написа:
veselinsk написа:Toзи 1982 изобщо няма смисъл да му се отговаря. Явно се пъне, щото и на дърво да го обясниш ще те разбере, но 1982 явно държи да се прави на олифогрен.
С БФС и УЕФА няма проблем, ама тука 2-3 форумни олигофрена са явно по-висши инстанции. Да си се сливат с който си поискат, подигравките по стадионите ще са си за тяхна сметка.

Отговори ми, моля те, "приятелю", тъп съм и не разбирам:

Ти кажи сега - защо от 1999-а до 2010-а подкрепяше чужд клуб, "АД-то на чичо Митко", а не Ботев Пд ???

Волене ти ли си?!

Сега ако ме накараш и да се извинявам, значи си ти? Пичага пил ли си?!

Не е пил!Задавен е от жлъч и злоба! ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 юни 2013 19:47

canary написа:
1982 написа:
veselinsk написа:Toзи 1982 изобщо няма смисъл да му се отговаря. Явно се пъне, щото и на дърво да го обясниш ще те разбере, но 1982 явно държи да се прави на олифогрен.
С БФС и УЕФА няма проблем, ама тука 2-3 форумни олигофрена са явно по-висши инстанции. Да си се сливат с който си поискат, подигравките по стадионите ще са си за тяхна сметка.

Отговори ми, моля те, "приятелю", тъп съм и не разбирам:

Волене ти ли си?!

Сега ако ме накараш и да се извинявам, значи си ти? Пичага пил ли си?!

Има ли шанс да отговориш на конкретно заден въпрос, без да се правиш на неразбрал и мнооого интересен?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
iicoo
Контакти:

Мнениеот iicoo » 28 юни 2013 19:47

Феновете на Цска са си повече антифенове на Левски, така че могат да ходят на мачове на Левски и да викат за другия отбор.

Потребителски аватар
Армейче

Мнениеот Армейче » 28 юни 2013 19:47

RUSE написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:То е ясно, че ЦСКА и Нафтата са от различни области, ама вливането на дружество Ботевъ в дружество Металик едва ли е най-героичната проява на света, която да е за пример на ЦСКА и останалите български клубове. Металик или е унищожен или е същността на Ботевъ Пловдив.

Металик се вля в БОТЕВЪ само с правото си да играе във В група и срещу 50 000 лева.

И как да си обясним, че Металик повече не съществува, ама видите ли Ботевъ ще играе във В група. Един вид - Металик заразил Ботевъ с този вирус подобен на Лиценз и после умрял... Никаква логика и отново - никакъв феърплей. Великия път на Ботевъ...Пример за ЦСКА... Не мерси! Ако зависеше от мен...А или която е там окръжна и това е.

Металик продължи да съществува и започна участие в "А" окръжна. Преотстъпването на право на участие не те влива, слива, закрива и какво ли не - ТУК се опитах да обясня тези неща.

Ми да направим и ние така. Да създадем ново дружество и ЦСКА от "А" група да ни преотстъпи право на участие в "А" група :lol: :lol: :lol: :lol:
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 28 юни 2013 19:48

RUSE написа:Не, не означава. УЕФА и БФС приемат новите АД-та като безусловни правоприемници на старите дружества, но има едно НО. Старите дружества престават да развиват дейност в рамките на БФС, но не биват юридически ликвидирани или поне не всички. Например по някаква причина в Пловдив през всички тези години юридически са пазели старото дружество. То просто не е членувало в БФС и от гледна точка на БФС не развива дейност, от гледна точка на държавата обаче не е така.

Аз пък съм на мнение ,че има 100 % документна измама и тя е станала със съдействието на "мокетите" от БФС.Както е и в момента участието на Ботев в ЛЕ.
И как така точно в Пловдив са си пазели старото дружество ? Как така видиш ли в точния момент се разрешава на СНЦ отново да могат да развиват дейност в БФС ?
Стават прекалено много съвпадения за да е случайно ,не мислиш ли ?
А и само да попитам,мислиш ли ,че тази "новина" в сайта на БФС няма нищо общо отново с ЦСКА,а просто така от време на време напомнят както беше и с картотеките и допинг скандала миналата година ?
Последна промяна от percival на 28 юни 2013 19:50, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 28 юни 2013 19:48

Армейче написа:
RUSE написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:То е ясно, че ЦСКА и Нафтата са от различни области, ама вливането на дружество Ботевъ в дружество Металик едва ли е най-героичната проява на света, която да е за пример на ЦСКА и останалите български клубове. Металик или е унищожен или е същността на Ботевъ Пловдив.

Металик се вля в БОТЕВЪ само с правото си да играе във В група и срещу 50 000 лева.

И как да си обясним, че Металик повече не съществува, ама видите ли Ботевъ ще играе във В група. Един вид - Металик заразил Ботевъ с този вирус подобен на Лиценз и после умрял... Никаква логика и отново - никакъв феърплей. Великия път на Ботевъ...Пример за ЦСКА... Не мерси! Ако зависеше от мен...А или която е там окръжна и това е.

Металик продължи да съществува и започна участие в "А" окръжна. Преотстъпването на право на участие не те влива, слива, закрива и какво ли не - ТУК се опитах да обясня тези неща.

Ми да направим и ние така. Да създадем ново дружество и ЦСКА от "А" група да ни преотстъпи право на участие в "А" група :lol: :lol: :lol: :lol:

Става разбира се... Така и вълкът сит и агнето цяло...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 28 юни 2013 19:49

RUSE написа:Металик продължи да съществува и започна участие в "А" окръжна. Преотстъпването на право на участие не те влива, слива, закрива и какво ли не - ТУК се опитах да обясня тези неща.

Последно - влива ли се или просто се отказва от В група и дава правото на Ботевъ, дето никога не са стигали легално до В група? :lol:

Потребителски аватар
Армейче

Мнениеот Армейче » 28 юни 2013 19:49

iicoo написа:Феновете на Цска са си повече антифенове на Левски, така че могат да ходят на мачове на Левски и да викат за другия отбор.

Точно последните седмици се вижда, че вие сте антицска повече от колкото левскари 8-)
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2013 19:49

veselinsk написа:Ние сме подкрепяли отбора, под каква форма е и какво АД е надали му е пукало на редовия фен. Като гледам май ще сте новатори - фенове на АД-та.

Аха, подкрепяли сте активите на отбора, но когато той закъса и останаха само пасивите, вие си направихте нов отбор.

Значи и ние в ЦСКА да направим така - дълговете са на АД-то, ние си припознаваме Нафтата, вече не сме от АД-то и неговите дългове.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”