Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Re: Що за фенове сме?

Мнениеот No Pyro No Fun » 27 юни 2013 19:53

saso_big написа:
No Pyro No Fun написа:
Red Warrior написа:Защото боклуците си сложиха свои хора и изгониха истинските фенове около Дучето. Офанзива са под техен контрол. Аз хиляда пъти ги призовавах да ходим не да пием кафе на Армията, а пред офиса на боклуците и никакви ги нямаше. Какво да очакваш от пикльовци на 15 години. Изгониха мъжете, останаха пикльовците. Ние поне не бяхме платени на техните години!

Е как ще изгонят мъжете... закво мъжете си тръгнаха на мача с Литекс закво ни оставиха ние да си пеем вън боклуците от ЦСКА... закво истинските фенове гледаха как биеха момчета от Офанзива? Лесно им е на вас където сте гледали силен ЦСКА... доста са гледали и полуфинали в ЕКТ... ние кво сме видяли...нищо... явно не ние сме покльовци защото си подкрепяме отбора срещу който и да играе...
а Дучето е нещастник...

Басимус, как си се пре-е-бал, сам, защото станал си чорб-а-а-р. Баща ти като е цесекист и ти си станал, но защ-о-о? Той като е овчар ти защо не искаш да си като него а станал си чорб-а-ар.. Закво? Закво кажи? Закво бе?

За да може сега да има с кой да се ебавам, затва.

Ебаваш се ти... намерил се кой да се ебава с нас...
Навсякъде в Европа ви биха отбори които никой не ги беше чувал... 26<31... "В Сараево не ви видяха... в Мадрид не са ви чували... КОЙ ВИ ЗНАЕ ВАС БЕ ???" а на Армията ви е*аха.
Изображение

plamak
Контакти:

Re: До всички цесекари!

Мнениеот plamak » 27 юни 2013 19:54

Кировец написа:
plamak написа:Човече колкото и да се самонадъхваш, аз ще те посъветвам да се молиш сега ако е възможно да оцелеете, иначе с кочинпарк е свършено. Първо нямате стадион, второ нямате школа, или по-точно казано нямате база зо розвитие на школата. Тя се крепи единствено на свръхусилията на Джевизов. Кажи ми как ще се възродите. Как ще се върнете. Марката ЦСКА е кауза пердута не само в България, но вече и в Европа. Нямате шанс, а иначе това отдавна трябваше да се случи. Незаконни неща и незаконно съществуване, рано или късно се наказва. Както искате така ме разбирайте, аз не се заяждам, а посочвам реалноста такава каквато е. Сигурен съм, че мнозина от Вас я осъзнават. Крайно време е измислицата от Вас и подета от някой Левскари, че Левски не може да съществува без ЦСКА да бъде опровергана. Левски може без ЦСКА и особено без незаконен ЦСКА. Кой каквото посее това ще пожъне. Запомнете го това!!!!!!

Аз не съм привърженик на тази теза, че ЦСКА и Левски не можели един без друг. Естествено, че Левски може и ЦСКА може. Дори А група без тях може. Може всеки, който има голям гръб. Всичко останало са брътвежи. Ще поживеем и ще видим за бъдещето на ЦСКА. Не съм фанатик, за да се моля и да проклинам. Един ден всичко ще се оправи. Случват се такива работи. Вчера Ботев, днес ЦСКА, утре друг и така - не е приятно, но не ни остава друго освен да си вземем поуките пък каквото е писано да става ще стане. Това е.

Напълно си прав и аз съм съгласен с теб. Дано успеете в борбата и наистина да се завърнете исчистени и обновени. Успех!!!!!!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот Red_Girl » 27 юни 2013 19:55

ralka_levskarka написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IzIRd98VE40[/youtube]

Ставаш смешна и жалка вече. Спри се и се разкарай от темата. Нямаш място тук.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 27 юни 2013 19:56

saso_big написа:
No Pyro No Fun написа:
Red Warrior написа:Защото боклуците си сложиха свои хора и изгониха истинските фенове около Дучето. Офанзива са под техен контрол. Аз хиляда пъти ги призовавах да ходим не да пием кафе на Армията, а пред офиса на боклуците и никакви ги нямаше. Какво да очакваш от пикльовци на 15 години. Изгониха мъжете, останаха пикльовците. Ние поне не бяхме платени на техните години!

Е как ще изгонят мъжете... закво мъжете си тръгнаха на мача с Литекс закво ни оставиха ние да си пеем вън боклуците от ЦСКА... закво истинските фенове гледаха как биеха момчета от Офанзива? Лесно им е на вас където сте гледали силен ЦСКА... доста са гледали и полуфинали в ЕКТ... ние кво сме видяли...нищо... явно не ние сме покльовци защото си подкрепяме отбора срещу който и да играе...
а Дучето е нещастник...

Басимус, как си се пре-е-бал, сам, защото станал си чорб-а-а-р. Баща ти като е цесекист и ти си станал, но защ-о-о? Той като е овчар ти защо не искаш да си като него а станал си чорб-а-ар.. Закво? Закво кажи? Закво бе?

За да може сега да има с кой да се ебавам, затва.

Ти си създаден за ебавка бе,пич :lol: Не си го мери с мъжете много си далече за да можеш да се ебаваш с някой,приятелски ти го казвам ;)
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 27 юни 2013 19:59

Не разбрахте ли, че ралка е заблудена ЦСКА-рка и затова я влече всяка червена тема :twisted:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

rolik
Контакти:

Мнениеот rolik » 27 юни 2013 20:00

T&T написа:Като човек пряко участвал във възраждането на Ботев, мога да ви пожелая само успех, но той ще бъде постигнат само когато осъзнаете, че в момента сте на нулата и всяка една крачка напред е успех. Няма нищо срамно да играеш във В група, не е срамно и да си в Б група, срамно е когато отборът има нужда от теб ти да си стоиш вкъщи и да не правиш нищо. ЦСКА ще го има, независимо кога и как, защото този отбор има фенове, които обаче трябва да бъдат организирани и единни в своите действия. Не мисля, че е нормално ние феновете на Ботев да осигурим около 450 000 лева от бюджета ни във В група/членски внос, билети, реклами на стадиона и дарения на бизнесмени/, а вие да не можете да намерите поне 2 милиона за да осигурите един приличен бюджет за отбора. Най-важното в момента е да намерите човек на когото всички вярвате, защото това ще е човекът, който ще осигури прозрачно разходване на средствата и на него хората ще дават парите си без грам притеснение.

Ти хубаво си го написал, ама как се съчетава пътя на нашия отбор с това отдолу..виж как си пишат сами за себе си:
"фенове милиони
15 000 когато отбора е пръв
5000 средно
500 на които наистина им пука за клуба и са с него докрая
150 на които им стиска да си жертват свободата в името на ЦСКА и биха направили всичко за него."

Тях ги е страх като дявол от тамян, че идат ли в окръжните оттам няма връщане.......страх ги от това, че няма да имат мъжеството и любовта да следват отбора си както го правихме ние във В група и нагоре. Отбор без фенове е обречен и те го знаят.Затова със зъби и нокти се стискат за тая А група, титлите и медалите си..
Цесекари, разберете го: където и да иде отбора ВИЕ не сте ли със него - край ЦСКА.

karabadabul
Контакти:

Мнениеот karabadabul » 27 юни 2013 20:01

И защо обиждате "жълтите" не знам при положение, че те засега са единственият пример за масова борба. Едва ли може да дадете аналог на многохилядни концерти и шествия за свободен Ботев. Или за среднощни блокади на цяло село (Крумово, Брестник...) пазено от жандармерия и полиция. Или за палежи на къщи, ресторанти, сгради и какво ли не още. За съжаление публиката на Ботев няма аналог за сега. Във В група феновете на Ботев пак бяха най много. А разните офанзиви и София запади ги видяхме само при волен.

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 27 юни 2013 20:01

patron написа:Не разбрахте ли, че ралка е заблудена ЦСКА-рка и затова я влече всяка червена тема :twisted:

Ралка е влече да се подиграва на малоумниците и за нейно щастие тук е пълно с такива :)

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 27 юни 2013 20:03

No Pyro No Fun написа:Спрете да ни говорите каква публика сме защото само ние не се примиряваме с положението... ако искахме да сме шампиони почти всяка година или да атакуваме групите и уефа щяхме да оставим Божков или Митал... но ние не търпим някой да се гаври с това което обичаме и няма да чакаме 10 години като уж "великите жълти"... няма да вземем кафе, зала, автобус като рогата... това което ние сме правили като публика никой друг не го е правил.

К'во сте направили ве пич? Големите ви протести бяха по 20 човека пред Армията или 2 плаката по време на мач. И така беше докато нещата не вземат да потръгнат малко и да спечелите няколко победи. Нямали да чакат 10 години, а какво правите вече 5? Действия са нужни от вас, но се искат и мъжки момчета, които да обичат отбора си, за да го направят, както бяхме ние по време на селския. 10 години търпяхме подигравки от вас, говедата, марулите и.т.н. Беше тежко, гадно и болеше, но продължихме, извървяхме пътя и отново сме тук, силни и единни. Затова не ми пука нито за вас, нито за който и да е било друг. Още нищо не сте изстрадали, за да разберете какво е да си в такова положение. Сега нещата се обръщат и всичко започва да се връща.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

albedo
Контакти:

Re: До всички цесекари!

Мнениеот albedo » 27 юни 2013 20:04

Няма титла, няма купа, има само синя тишина !

Изчакайте до другата седмица, много рано ни закривате. Ако ще и от долните дивизии да почнем, ще е по-добре от сега. Ако наистина Титан се махнат може да се обърнат нещата !

Върни се в “ЦСКА”