Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Re: До всички цесекари!

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 27 юни 2013 19:26

Ние ще възкръснем, но който се смее последен, се смее най-добре!
8-)
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 27 юни 2013 19:27

Кировец написа:
1.9.1.4 написа:Абе авторчето, дали сега се чувстваш като пълен идиот, тъй като беше един от най-ревностните защитници на Титан в началото? :mrgreen:

Никога не съм бил ревностен защитник на Титан - никога. Защитавал съм институцията - Собственик на футболен клуб от гледна точка на поетия ангажимент - ама не и Титан в частност. Не си ме разбрал, ама все пак се радвам, че си се интересувал от мненията ми и дори говориш за миналото.

Не си защитавал Титан, а си защитавал собственика на футболен клуб ЦСКА, който е ... Титан. :) Ама и вие сте едни титанични фенове, па после се чудите откъде ви е дошло. :)

istesta
Контакти:

Мнениеот istesta » 27 юни 2013 19:27

Колкото по често гледам и слушам за ЦСКА,толкова повече съм сигурен как доган и пеевски си осигуриха евроквотата на ботев.

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 27 юни 2013 19:28

ЦСКА _завинаги написа:Ние ще възкръснем, но който се смее последен, се смее най-добре!
8-)

Последен се смее идиота не разбрал смешката :mrgreen: Ма кат те гледам...мхм ти и тогава нема да я разбереш :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 юни 2013 19:29

Кировец написа:Каш, скоро ще трябва да пренасочиш знанията си в спорта и правото към друг отбор от А група...Ботевъ си ги захапал и от време на време си чешеш егото... :)

Няма да е същото, К700 :(

Перефраза на Яворов:

"Луканка яж и водка пий!
Дий К700, дий!"

;) ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 юни 2013 19:30

1.9.1.4 написа:
Кировец написа:
1.9.1.4 написа:Абе авторчето, дали сега се чувстваш като пълен идиот, тъй като беше един от най-ревностните защитници на Титан в началото? :mrgreen:

Никога не съм бил ревностен защитник на Титан - никога. Защитавал съм институцията - Собственик на футболен клуб от гледна точка на поетия ангажимент - ама не и Титан в частност. Не си ме разбрал, ама все пак се радвам, че си се интересувал от мненията ми и дори говориш за миналото.

Не си защитавал Титан, а си защитавал собственика на футболен клуб ЦСКА, който е ... Титан. :) Ама и вие сте едни титанични фенове, па после се чудите откъде ви е дошло. :)

Предполагам и ти си проклинал Батков, ама сега го защитаваш, щото той дава парите и заради него сте каквато и да било сила. Няма значение - дрънкай си глупостите - не ме притесняваш. Интересува ме мнението на хората, които ме познават в реалния живот, а защо не и от единични бройки в този форум, които знаят за какво говоря. Тия като теб са прекалено много и не мога да ви преборя. Бъди здрав!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Що за фенове сме?

Мнениеот bilyaletdinov » 27 юни 2013 19:30

Blue1914 написа:Ами що за фенове ли? Ами такива дето се хилеха лукаво и гледаха пренебрежително и надменно отвисоко възмутените привърженици на другите отбори, когато боклуците крадяха футболисти, правиха всякакви юридически финтове отборът им да груха без да плаща, а футбалерите им зобеха безнаказано "сироп за кашлица" преди най-важните мачове- традиционно загърбили всякакъв морал, за да постигнат "великите" си цели... :roll:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 юни 2013 19:31

ЦСКА _завинаги написа:Ние ще възкръснем, но който се смее последен, се смее най-добре!
8-)

Сисо, Сисо, куха си беше и като левскарка, куха ще си и като цесекарка... само че няма да те харесват нито едните, нито другите!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 27 юни 2013 19:32

Red_Girl написа:
ralka_levskarka написа:Прогледнало на 25? Минаващо на червено и пиещо повече от мъж? Дръжте си я! :lol:

Но добра, а не злобна лицемерка като теб. ;)

Не я обиждай, че ще ти се нахвърли, с измислени доводи!
:P
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 юни 2013 19:32

Кашчей написа:
Кировец написа:Каш, скоро ще трябва да пренасочиш знанията си в спорта и правото към друг отбор от А група...Ботевъ си ги захапал и от време на време си чешеш егото... :)

Няма да е същото, К700 :(

Перефраза на Яворов:

"Луканка яж и водка пий!
Дий К700, дий!"

;) ;)

К700... Голям си. :)

Върни се в “ЦСКА”