pampi написа:Blue1914 написа:pampi написа:На хленчещите лицемери мога да кажа следното, фалитите на български клубове тепърва започват. Почука ли белята в комшията, скоро ще дойде и у вас.
Ще започнат не само на ниво България, ами и на ниво Европа и целия свят ако щеш, в случай че българските и европейските институции позволят и легализират вашите финтове.
![]()
И това го казва привърженик на държавния ПФК Левски. По финтовете са вашите милиционери и доносници. Кога кихнете и държавата тича със сиропчето. М-тел, банката на КГБ, Газпром е това дето е на показ, а казва ли някой държавният служител Тонев от къде ще осигури пари за нов стадион, а кой разреши на КГБ-то миналата зима да направи врътка за 20 милиона с акциите на ПФК-то, та да спасите лиценза.
Щом сте съгласен агенти и доносници да петнят името на велик клуб като Левски с далаверите и простотиите си, ваш проблем. Не слагай обаче всички под общ знаменател, защото има много фенове на идеята Левски, които не са коне с капаци и не харесват тяхната кауза да се приватизира от търгаши и мошеници.
Абе, готин, нашите "държавни" ръководители ли ходиха да агитират за ББ пред парламента?

И на мен не ми харесва образи като Батков и Тонев да са начело на Левски! Също така не ми харесва обаче как Баждеков и финансистите на други отбори се мъчат да цепят всяка стотинка на две, за да имат някакъв приличен финансов баланс, докато червените петолъчки готвят някакви световни финансови анархии да лапат и цапат на корем и безплатно, само и само да задоволяват манията си за величие.