ЦСКА аут от Европа!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Re: Чия е вината за огромния гаф на жребия за ЕКТ?

Мнениеот Blue1914 » 25 юни 2013 11:37

pampi написа:
Blue1914 написа:
pampi написа:На хленчещите лицемери мога да кажа следното, фалитите на български клубове тепърва започват. Почука ли белята в комшията, скоро ще дойде и у вас. 8-)

Ще започнат не само на ниво България, ами и на ниво Европа и целия свят ако щеш, в случай че българските и европейските институции позволят и легализират вашите финтове. ;)

:lol:
И това го казва привърженик на държавния ПФК Левски. По финтовете са вашите милиционери и доносници. Кога кихнете и държавата тича със сиропчето. М-тел, банката на КГБ, Газпром е това дето е на показ, а казва ли някой държавният служител Тонев от къде ще осигури пари за нов стадион, а кой разреши на КГБ-то миналата зима да направи врътка за 20 милиона с акциите на ПФК-то, та да спасите лиценза.
Щом сте съгласен агенти и доносници да петнят името на велик клуб като Левски с далаверите и простотиите си, ваш проблем. Не слагай обаче всички под общ знаменател, защото има много фенове на идеята Левски, които не са коне с капаци и не харесват тяхната кауза да се приватизира от търгаши и мошеници.

Абе, готин, нашите "държавни" ръководители ли ходиха да агитират за ББ пред парламента? :lol: Титаните, дето станаха монополисти в един толкова грухан бизнес благодарение на връзки с властимащите... :roll: Нашето Дуче ли го снимаха по тайни вечери за агитация? :lol: Чутовна наглост, присъща за вашата порода! ;)

И на мен не ми харесва образи като Батков и Тонев да са начело на Левски! Също така не ми харесва обаче как Баждеков и финансистите на други отбори се мъчат да цепят всяка стотинка на две, за да имат някакъв приличен финансов баланс, докато червените петолъчки готвят някакви световни финансови анархии да лапат и цапат на корем и безплатно, само и само да задоволяват манията си за величие. :oops: После що Газпром не искал при червените петолъчки... нагла история :oops:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 25 юни 2013 11:40

Искрено се надявам от УЕФА да глобят сериозно идиотите от БФС, за да се научи Перуката, че с половинчати неща на ръба на закона, с прикривания на далавери и затваряне на очи не може ;) Заради простотията на Перуката, пернишките орки и микренския селяндур, страда целият наш национален коефицент :evil: :evil: :evil: И помислете - ако микренския цървул не беше се появил на хоризонта, ЦСКА щеше да си участва в Европа без никакви проблеми от БФС, въпреки че е напълно неизряден и затънал в дългове клуб. Според мен обаче по-големите панаири предстоят - като истински комунисти, червените искат наготово чужд лиценз, с който да започнат директно в А група - тогава вече това трябва да срещне твърдият отпор на всички останали отбори и да не позволяваме един гном и пернишките тарикати да си правят каквото си искат. Или си плащайте, или заминавайте по селата, пречистете се и се върнете по-силни ;) Само че вие не можете така, вие сте фенове на 31 титли, на полуфинали, на евробойци, на харизмата. Без успехи и без място в тройката, няма да сте и 50 човека на стадиона.
Изображение

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 25 юни 2013 11:48

БФС няма никаква вина,че едни мошеници са решили в последния момент да обяват фалит!Кюрда защо не каза по рано че така ще направи,за да може да се реагира?А тои е знаел,сценария!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Puldin
Контакти:

Мнениеот Puldin » 25 юни 2013 11:52

iskren написа:БФС няма никаква вина,че едни мошеници са решили в последния момент да обяват фалит!Кюрда защо не каза по рано че така ще направи,за да може да се реагира?А тои е знаел,сценария!

Е как да няма вина, като тези са във фактически фалит от няколко години. Разходите им в пъти повече от приходите, дългове на кого ли не, кой е виновен, този който яде баницата, или този който му я дава

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 25 юни 2013 12:22

Blue1914 написа:
pampi написа:И това го казва привърженик на държавния ПФК Левски. По финтовете са вашите милиционери и доносници. Кога кихнете и държавата тича със сиропчето. М-тел, банката на КГБ, Газпром е това дето е на показ, а казва ли някой държавният служител Тонев от къде ще осигури пари за нов стадион, а кой разреши на КГБ-то миналата зима да направи врътка за 20 милиона с акциите на ПФК-то, та да спасите лиценза.
Щом сте съгласен агенти и доносници да петнят името на велик клуб като Левски с далаверите и простотиите си, ваш проблем. Не слагай обаче всички под общ знаменател, защото има много фенове на идеята Левски, които не са коне с капаци и не харесват тяхната кауза да се приватизира от търгаши и мошеници.

Абе, готин, нашите "държавни" ръководители ли ходиха да агитират за ББ пред парламента? :lol: Титаните, дето станаха монополисти в един толкова грухан бизнес благодарение на връзки с властимащите... :roll: Нашето Дуче ли го снимаха по тайни вечери за агитация? :lol: Чутовна наглост, присъща за вашата порода! ;)

И на мен не ми харесва образи като Батков и Тонев да са начело на Левски! Също така не ми харесва обаче как Баждеков и финансистите на други отбори се мъчат да цепят всяка стотинка на две, за да имат някакъв приличен финансов баланс, докато червените петолъчки готвят някакви световни финансови анархии да лапат и цапат на корем и безплатно, само и само да задоволяват манията си за величие. :oops: После що Газпром не искал при червените петолъчки... нагла история :oops:

Бре, като ти чета писанията, малко ми остава да се разплача от съчувствие към тежката орисия на Батков, Баждеков, Дянков със очилцата и синята блузка... :lol: Цепят стотинката, мале-е, току виж ВКР-то дало на търг "безценното си" - ордена от Първанов... Мъченици! :lol: А бе, къде е Дянков, кво стана с този бележит фен?
Та какъв е бизнесът на Батков, казваш, та по негови думи вади без да му мисли 3-4 милиона от джеба си всяка година за общото благо? Ония поне правят "грухан бизнес", адвокатинът къв му е поминъка...навива сърми от кленови листи :lol:
Казах ти момко, не всички хора са коне с капаци! Пък ти си вярвай, че доматите се берат с колците... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Sublimie+
Контакти:

Мнениеот Sublimie+ » 25 юни 2013 12:23

БеФеСе-то и ЦеЦеКа-то са ташак работа.

Някой смее ли да каже, че ЦеЦеКа не бяха подбутвани и подкрепяни последните поне 7-8 години от БеФеСе и другата политическа сволоч дето ни управляваше? Мълчание? Най-накрая....

Сега и 2-те "организации" губят, а освен тях, което е и най-голямата загуба в крайна сметка, тоя прословут N3(Bul) ще изпусне някой лев. Без значение дали щеше да бъде Ботев, Черно Море, Черноморец или Монтана.

Което за пореден път доказва, че не е особено трудно да бъдеш мижитурка. От БеФеСе нямат топки, а ЦеЦеКа имат вагини вместо усти!

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 25 юни 2013 12:25

Вината за гафа е на феновете на ЦСКА, а хаоса в Държавата на Народа!!!!!!!!!!!
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 25 юни 2013 12:36

pampi написа:
Blue1914 написа:
pampi написа:И това го казва привърженик на държавния ПФК Левски. По финтовете са вашите милиционери и доносници. Кога кихнете и държавата тича със сиропчето. М-тел, банката на КГБ, Газпром е това дето е на показ, а казва ли някой държавният служител Тонев от къде ще осигури пари за нов стадион, а кой разреши на КГБ-то миналата зима да направи врътка за 20 милиона с акциите на ПФК-то, та да спасите лиценза.

Бре, като ти чета писанията, малко ми остава да се разплача от съчувствие към тежката орисия на Батков, Баждеков, Дянков със очилцата и синята блузка... :lol: Цепят стотинката, мале-е, току виж ВКР-то дало на търг "безценното си" - ордена от Първанов... Мъченици! :lol: А бе, къде е Дянков, кво стана с този бележит фен?
Та какъв е бизнесът на Батков, казваш, та по негови думи вади без да му мисли 3-4 милиона от джеба си всяка година за общото благо? Ония поне правят "грухан бизнес", адвокатинът къв му е поминъка...навива сърми от кленови листи :lol:
Казах ти момко, не всички хора са коне с капаци! Пък ти си вярвай, че доматите се берат с колците... :lol:

И манчо, имат над 900млн задължения,ама?И Реал половин милиард,ама?
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 25 юни 2013 12:39

pampi написа:
Blue1914 написа:

Абе, готин, нашите "държавни" ръководители ли ходиха да агитират за ББ пред парламента? Титаните, дето станаха монополисти в един толкова грухан бизнес благодарение на връзки с властимащите... Нашето Дуче ли го снимаха по тайни вечери за агитация? :lol: Чутовна наглост, присъща за вашата порода!

Аре стига си спамил, 10 тона дървена философия, най-накрая изкара Батков "виновен за огромния гаф на жребия за ЕКТ" :lol: То вярно, че от 6 години насам само нападате, щото този чеврен цирк, подигравка и гавра с българския футбол и общество като цяло няма просто начин да бъде защитено. :oops: Вече и на гавра с цяла Европа минахте... Вдигнахте левела на наглостта, ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! :oops:

Че няма голям български клуб с осигурени абсолютно чисти финанси е факт... Ама другите, за разлика от вас поне малко гледат да си позамитат и да спазват някаква елементарна коректност, е**ти...

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 25 юни 2013 12:41

Sublimie+ написа:БеФеСе-то и ЦеЦеКа-то са ташак работа.

Някой смее ли да каже, че ЦеЦеКа не бяха подбутвани и подкрепяни последните поне 7-8 години от БеФеСе и другата политическа сволоч дето ни управляваше? Мълчание? Най-накрая....

Сега и 2-те "организации" губят, а освен тях, което е и най-голямата загуба в крайна сметка, тоя прословут N3(Bul) ще изпусне някой лев. Без значение дали щеше да бъде Ботев, Черно Море, Черноморец или Монтана.

Което за пореден път доказва, че не е особено трудно да бъдеш мижитурка. От БеФеСе нямат топки, а ЦеЦеКа имат вагини вместо усти!

Не си прав и ще ти кажа защо, ЦСКА ги бутат не от 7-8 години, а от 681 г.
Не знам какво губят организациите, но Перуката не слиза от масите в чалга клубовете.
На бефесето топките не ме интересуват, но ще ти кажа едно нещо за ЦСКА дано го видят и други, това са едни бели букви написани на червен фон, букви които преди мноооооого години са носили слава на фенове и държава, не знам каква вагина имат тези букви. Друго си е да кажеш Титан, гърнета, полицаи или цимбици виж там е друго нещо те са живи организми и е възможно да имат някакви полови органи, и ако има някой който да си отваря устата трябва да са те. Буквите ЦСКА не са виновни, надявам се да съм бил ясен. И ако си мислиш, че нещо си ме из дразнил или си имал за цел да провокираш нещо или някого мисля че си сбъркал. Ако има на кого да съм бесен това са Титан, не са подиграващите ни се фенове на други отбори, не ви го пожелавам но утре може и Вие да сте на нашето място. Приятен ден на всички и успех на участниците в Европа.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Върни се в “ЦСКА”