Христо Стоичков е новият собственик на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

abahta
Контакти:

Re: Христо Стоичков е новият собственик на ЦСКА!

Мнениеот abahta » 22 юни 2013 22:09

фифи перото написа:
abahta написа:
фифи перото написа:
abahta написа:Проблема ти е от футболната принадлежност..

Кажи името на боклука ?Или си се на-акал от страх? :lol:

Радвам се че си толкова Ентелигентен :lol:

Да. А ти си страхлив , както всички розови. :mrgreen:

Кажи името бре шубе? :lol:

То си го пише, само трябва да се прочете.
Стенли ти можеш....

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 22 юни 2013 22:10

redman написа:
фифи перото написа:
abahta написа:
фифи перото написа:
abahta написа:Проблема ти е от футболната принадлежност..

Кажи името на боклука ?Или си се на-акал от страх? :lol:

Радвам се че си толкова Ентелигентен :lol:

Да. А ти си страхлив , както всички розови. :mrgreen:

Нещо ви се навири а.ото, ама преди един месец те нямаше никакъв, да не стане така че розовите да ви направят розово на едно място, по случай сто годишнината!

Типично военни шеги.
Ти си един СТРАХЛИВЕЦ!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 22 юни 2013 22:20

Някои от вас може да не знаят, други да са забравили но ситуацията 98-99г. беше абсолютно същата!

Тогава Илия Павлов се оттегли и подари акциите на клуба на Любослав Пенев. Той пък един месец се лута в заблуждението, че ще може да намери начин да издържа отбора като президент, но след като разбра че няма да успее все най-правилното решение - прехвърли (или продаде - не си спомням кое точно стана и какво беше обявено) акциите на клуба на Васил Божков.

Така, че не виждам изобщо каква е драмата и какво толкова се радват всички тия, дето бързат да ни погребват...
Сега вече Титан ги няма, няма ги ония около 20 милиона "вътрешно клубни" кредити, така че...
Ето ти удобен момент да видим какво ще направят всички тези бизнесмени, които се пъчат че много обичат ЦСКА... :evil:
Гриша Ганчев, "Възраждане", "Асарел-Медет", разни клубни спонсори и т.н.

Ролята на нас, феновете също няма да е маловажна, но трябва организация и то добра за да можем да помогнем и ние на клуба.
Ще видим какво ще се случи, но знам че има хора, които могат (а не само искат) реално да помогнат на клуба в тази тежка ситуация.

САМО ЦСКА :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 22 юни 2013 22:22

Ако някой си мисли, че днес ЦСКА умира и няма да го има, греши. От днес започва новия ни живот и отровата, която се лееше пет години ще изтече в канала. Смятам, че решението за фалит на ПФК Титан Спорт закъсня. Аз съм на 40 години и никой няма да ми отнеме любовта към ЦСКА. Дори във В група това си моя отбор, който ме избра на 6-7 годинки. Слушам злобните коментари на някои сини разбирачи и им се чудя, как не разбират, че без ЦСКА А група загива. Кой ще гледа по-три мача Пирин-Нафтекс? Домусчиев и Батков купиха първенството и сега се чудят, от къде ще избият парите. Ако досега имаше някакъв интерес сега ако ЦСКА изпадне, спадът ще е огромен. Питам ви, кои отбори магат да напълнят стадион с 20 000 зрители? Не са много: ЦСКА, Левски, Ботев и Локо Пловдив! Не ми говорете за провинциално дерби Литекс-Лудогорец, че ми става смешно, да не говорим за Нафтекс-Черноморец. Днес е датата, която осветява пътя на новия ни отбор! Няма място за отчаяние, защото, каквот и да се случи ние пак ще се върнем на мястото си, но този път по-силни отвсякога!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 22 юни 2013 22:25

angelofdeath написа:Ако някой си мисли, че днес ЦСКА умира и няма да го има, греши. От днес започва новия ни живот и отровата, която се лееше пет години ще изтече в канала. Смятам, че решението за фалит на ПФК Титан Спорт закъсня. Аз съм на 40 години и никой няма да ми отнеме любовта към ЦСКА. Дори във В група това си моя отбор, който ме избра на 6-7 годинки. Слушам злобните коментари на някои сини разбирачи и им се чудя, как не разбират, че без ЦСКА А група загива. Кой ще гледа по-три мача Пирин-Нафтекс? Домусчиев и Батков купиха първенството и сега се чудят, от къде ще избият парите. Ако досега имаше някакъв интерес сега ако ЦСКА изпадне, спадът ще е огромен. Питам ви, кои отбори магат да напълнят стадион с 20 000 зрители? Не са много: ЦСКА, Левски, Ботев и Локо Пловдив! Не ми говорете за провинциално дерби Литекс-Лудогорец, че ми става смешно, да не говорим за Нафтекс-Черноморец. Днес е датата, която осветява пътя на новия ни отбор! Няма място за отчаяние, защото, каквот и да се случи ние пак ще се върнем на мястото си, но този път по-силни отвсякога!

Обади се на "Каменица" :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 22 юни 2013 22:30

angelofdeath написа:Ако някой си мисли, че днес ЦСКА умира и няма да го има, греши. От днес започва новия ни живот и отровата, която се лееше пет години ще изтече в канала. Смятам, че решението за фалит на ПФК Титан Спорт закъсня. Аз съм на 40 години и никой няма да ми отнеме любовта към ЦСКА. Дори във В група това си моя отбор, който ме избра на 6-7 годинки. Слушам злобните коментари на някои сини разбирачи и им се чудя, как не разбират, че без ЦСКА А група загива. Кой ще гледа по-три мача Пирин-Нафтекс? Домусчиев и Батков купиха първенството и сега се чудят, от къде ще избият парите. Ако досега имаше някакъв интерес сега ако ЦСКА изпадне, спадът ще е огромен. Питам ви, кои отбори магат да напълнят стадион с 20 000 зрители? Не са много: ЦСКА, Левски, Ботев и Локо Пловдив! Не ми говорете за провинциално дерби Литекс-Лудогорец, че ми става смешно, да не говорим за Нафтекс-Черноморец. Днес е датата, която осветява пътя на новия ни отбор! Няма място за отчаяние, защото, каквот и да се случи ние пак ще се върнем на мястото си, но този път по-силни отвсякога!

Ако тръгнете от долните дивизии-да! И мога да ви уверя, че никой читав син фен няма да ви се подиграва за това, напротив! Както и феновете от цяла България. Ще спечелите уважение и респект, ще си запазите историята и честта, титли имате достатъчно, та 2-3 години не ви бъркат. Нито пък ЕКТ.
Но отидете ли на сливания и тем-подобни, фолклор за 20 години напред! Ако изобщо припознаете новото нещо за свой отбор. Голям зор за А група, чунким половината терени не са като в долните дивизии... Голям праз!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 юни 2013 22:31

Yasso написа:Сега вече Титан ги няма, няма ги ония около 20 милиона "вътрешно клубни" кредити, така че...

Това кой ти го каза?Д.Борисов?Знаеш ли колко глупости изговори Борисов само за последните 2-3 дни?

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 22 юни 2013 22:37

"На срещата с журналистите присъства и самият Никодимов, но двамата на разкриха на кой клуб ще бъде ВЗЕТ :lol: лиценза, за да запази тима елитния си статус. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 22 юни 2013 22:43

Yasso написа:Някои от вас може да не знаят, други да са забравили но ситуацията 98-99г. беше абсолютно същата!

Тогава Илия Павлов се оттегли и подари акциите на клуба на Любослав Пенев. Той пък един месец се лута в заблуждението, че ще може да намери начин да издържа отбора като президент, но след като разбра че няма да успее все най-правилното решение - прехвърли (или продаде - не си спомням кое точно стана и какво беше обявено) акциите на клуба на Васил Божков.
Така, че не виждам изобщо каква е драмата и какво толкова се радват всички тия, дето бързат да ни погребват...
Сега вече Титан ги няма, няма ги ония около 20 милиона "вътрешно клубни" кредити, така че...
Ето ти удобен момент да видим какво ще направят всички тези бизнесмени, които се пъчат че много обичат ЦСКА... :evil:

Бъркаш се. Тогава се взимаше клубът заедно с вземанията и задълженията. Докато сега се опитват да си оставят само вземанията и да забравят задълженията. Обаче се усетиха, че няма как да стане и затова подариха отбора на Стоичков.
Понеже може би той е единственият, на който феновете ще простят, че ще ги изпрати във В група.
...

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 22 юни 2013 22:44

"Министерството на военните" :lol: :lol: Ицата ако пък може да каже правилно"доктор хонорис кауза", ще го призная наистина за такъв. :)
Последна промяна от Син до гроб_ на 22 юни 2013 22:49, променено общо 1 път.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Върни се в “ЦСКА”