Христо Стоичков е новият собственик на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Re: Христо Стоичков е новият собственик на ЦСКА

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 19 юни 2013 17:05

kireto2 написа:Аз, не знам ,кой е собственик на ЦСКА ,кой е собственик на Литекс, на кой клуб ще взимате лиценза, но.......знам едно, щом ЦСКА и Литекс ще играят в "А" ПФГ, ще имате 6 лесни точки предимстмво пред другите отбори от групата!! :oops: :oops:
Това е меко казано скандално, но за червената идея "синьото" БФС е готово на всякакви компромиси! ;)

И ние още не знаем, кой е собственик, но е смешно, че ще имаме лесни 6 т.
:evil:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
BoGo
Контакти:

Мнениеот BoGo » 19 юни 2013 17:05

Кой намери ВТБ и предложи на Газпром да спонсорира Левски? Кой реши да атакува Ганчев зимата като беше отново пред покупка на ЦСКА?

Потребителски аватар
BoGo
Контакти:

Мнениеот BoGo » 19 юни 2013 17:06

Червени Воини написа:
kireto2 написа:Аз, не знам ,кой е собственик на ЦСКА ,кой е собственик на Литекс, на кой клуб ще взимате лиценза, но.......знам едно, щом ЦСКА и Литекс ще играят в "А" ПФГ, ще имате 6 лесни точки предимстмво пред другите отбори от групата!! :oops: :oops:
Това е меко казано скандално, но за червената идея "синьото" БФС е готово на всякакви компромиси! ;)

Нещо като Родопа преди години ли?

То тяхното не се вижда!

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 19 юни 2013 17:07

Viktor4o_Rs написа:
BoGo написа:Сравняваш Гриша Ганчев с Газпром и ВТБ? Смешно е! ;)

Газпром не са влезли в Левски, дето са в пъти по-стабилен финансово отбор от вас, че ще влязат в ЦСКА. :lol: :lol: :lol: Те руснаците че жулят водка е ясно, ма не са чак толкова големи олигофрени.

Финансов отбор.ко ко коречи? :mrgreen:
40млн дългове само вътрешни...като са финансово обезпечени, защо не строят Сектор А или чакат Боко Тиквата?
Кажи ся скоро гръмнаха Златко Баретката и ще продължава ли финансите към вас.....че нещо спряха кранчето на вашето отборче?
Последна промяна от Червени Воини на 19 юни 2013 17:11, променено общо 1 път.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 юни 2013 17:07

BoGo написа:Кой намери ВТБ и предложи на Газпром да спонсорира Левски? Кой реши да атакува Ганчев зимата като беше отново пред покупка на ЦСКА?

Е КАК КОЙ БОКО ТИКВОЧА - МЕСИЯТА НА РОГАТИТЕ ! :lol: :lol: :lol:

ЗА ТОВА СКИМТЯТ КУХОРОГИТЕ ЗА БАЩА СИ! :lol: :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 юни 2013 17:14

Те тия глупости ги говорехте и предния сезон заради Ицо!Накрая какво стана?Ние не успяхме дори точка да вземем на Литекс,а уж всичко беше уговорено!Вие си взехте и двата мача :? ?!?

На линия
Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 19 юни 2013 17:15

BoGo написа:
Червени Воини написа:

То тяхното не се вижда!

Тъй, тъй. Аз помня как Родопа ни биха с 2:1 и после, кой стана шампион с 3 точки...

http://bg.wikipedia.org/wiki/%E2%80%9E% ... B0_2003/04

Помня и мачове титла за купа, ама кой ли играеше в тях... Този сезон ще са ми интересни и мачовете с Локо Сф...
Последна промяна от mrw8 на 19 юни 2013 17:25, променено общо 1 път.
България !!!!

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 19 юни 2013 17:16

mrw8 написа:
BoGo написа:
Червени Воини написа:

То тяхното не се вижда!

Тъй тъй. Аз помня как Родопа ни биха с 2:1 и после, кой стана шампион с 3 точки...

http://bg.wikipedia.org/wiki/%E2%80%9E% ... B0_2003/04

Помня и мачове титла за купа, ама кой ли играеше в тях... Този сезон ще са ми интересни и мачовете с Локо Сф...

То и аз помня че Литекс ни биха тази пролет? :lol:
Смешни и жалки са вашите опити за сарказъм!
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
BoGo
Контакти:

Мнениеот BoGo » 19 юни 2013 17:17

Аз не искам никакви аванти! Искам да побеждаваме, но искам да е честно! И вместо да се плюем нека си подкрепяме отборите, щото са в такива ла*на, че си...... Дано нещата се пооправят и да има повече стабилни финансово отбори, това ще повиши нивото на първенството, а с това и може да се появи някой талант за националния!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 юни 2013 17:29

Нали знаете кой етнос не плаща сметки и прибягва до всякакви средства, за да заобиколи закона ? С какво са по-различни микренския и пернишките орки ?
Изображение

Върни се в “ЦСКА”