Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Re: Ревльовци, спрете да се занимавате с ЦСКА!

Мнениеот OOP » 13 юни 2013 21:09

stussy написа:От сигурен източник знам,че ЦСКА ще си играе в евротурнирите ,а Гришата вече дава кинтите за отбора...Честито на всички Армейци
Също така Great Wall от нова година ще става основен спонсор(китайците искат силно навлизане на европейския пазар-реклама)с 25млн евра годишно...
Честито ;)
Та това си е проекта на Г.Ганчев 100 000 бр. автомобили годишно х 15 000лв.= 1 500 000 000 лв годишно??? Капите ли?

През 2013 г. компанията планира да произведе над 4 000 автомобила, които ще бъдат предназначени, както за българския, така и за останалите европейски пазари, сред които Гърция, Румъния, Унгария, Полша, Австрия, Италия и много други. Та тоя проект за коя година викаш е? :) :lol: :shock:
[offtopic]http://money.bg/news/id_896569038[/offtopic]
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 юни 2013 21:10

Кашчей написа:
Red Warrior написа:Не знам за каква информация от Блиц имаш в предвид, но ти казвам, че специално за ЦСКА те са най-информирани. Доколкото знам спортният им редактор е в изключителни тесни връзки с хора от ръководството на ЦСКА. А по какъв начин ще се отчитат парите със сигурност си има начини. След като Гришата де юре не се води собственик на Литекс а "благодетел" сещай се за какво става въпрос. ;)

Как им се води не ме вълнува.Въпросът ми беше как ще си оформя разходите, след като няма да ви е собственик.Той, както казвате не е собственик и на Литекс, но за там не знам как стоят финансово нещата.Коментирам въодушевлението ви, че идва Чичко Паричко и започва да налива милиони в кацата без дъно.

Явно си има вратичка, не знам. Може някоя негова фирма да дава заеми, като акциите са залог, или нещо такова. Има си цели две професии, които се занимават само с подобни врътки - счетоводители и юристи. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

SILVERR_BULLET

Мнениеот SILVERR_BULLET » 13 юни 2013 21:10

ако това което пишат в БЛИЦ е вярно, то смятам че действията на ГГ са логични.6 месеца ще стои извън клуба и ще дава пари-Ако накрая ЦСКА е шампион, ще обере лаврите, ако не е шампион-ще има оправдание че през половината шампионат, ТИТАН са управлявали клуба.Единствено рискува накрая боклуците да го преметнат нещо :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 юни 2013 21:12

sin4ec написа:Утре като напишат в Блиц, че няма сделка, да не станат най-големите боклуци?

Sin4ec знам, че се надяваш на такава развръзка, веднага ще станете активни в нашия форум!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 юни 2013 21:12

OOP написа:
stussy написа:От сигурен източник знам,че ЦСКА ще си играе в евротурнирите ,а Гришата вече дава кинтите за отбора...Честито на всички Армейци
Също така Great Wall от нова година ще става основен спонсор(китайците искат силно навлизане на европейския пазар-реклама)с 25млн евра годишно...
Честито ;)
Та това си е проекта на Г.Ганчев 100 000 бр. автомобили годишно х 15 000лв.= 1 500 000 000 лв годишно??? Капите ли?

През 2013 г. компанията планира да произведе над 4 000 автомобила, които ще бъдат предназначени, както за българския, така и за останалите европейски пазари, сред които Гърция, Румъния, Унгария, Полша, Австрия, Италия и много други. Та тоя проект за коя година викаш е? :) :lol: :shock:
[offtopic]http://money.bg/news/id_896569038[/offtopic]

Не правете сметки колко ще са автомобилите. Бай Ганьо, с една адвокатска кантора, един цех за паркет и с едно лозе колко години се гаври с вас. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Re: Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Мнениеот captain_drifuss » 13 юни 2013 21:13

tsonpen написа:
captain_drifuss написа:
tsonpen написа:Едновременният контрол над два клуба де факто е нарушение на феърплея. Как ще играе Литекс срещу ЦСКА, ако на червените им трябват точки? Нищо чудно да ги сполети някоя санкция като гръм от ясно небе. Може документално да изглежда всичко ОК, но само по себе си това е измама и поставя в неизгодно положение останалите клубове. През последните два сезона шампионът изпреварва втория само с една точка. Това показва колко важен е резултатът от всеки мач, а издънки стават и със слаби отбори.
Прехвърлянето на толкова много играчи прилича доста на сливане, а реално такова няма.
Цялата А група е заложник на финансовите проблеми на червените и собственическата жажда на Ганчев. От всякъде прозира начина на работа на последния, който не изглежда никак коректен.
Да сте живи и здрави, действайте напред, но нали знаете за хитрата сврака... ;)

Господи, прибери си вересиите! точно от лудогорец да ми говорят за феърплей!!!! :lol: :lol: :lol:
сега чакам другите пазителеи на морала да скочат за съдиите- сините щампиони, опорочили труда на цялата съдийска комисия- нито купа, нито титла, за сметка на това не остана съдия да не се надупил на "отбора на народа"...

Лудогорец е един от отборите, които са достатъчно добре финансово осигурени за да си имат сателит, но нямат такъв. Така че не пиши глупости! Доста големи клубове си имат приятелски отборчета. Но толкова явно срастване, каквото явно ще има през този сезон, не сме наблюдавали напоследък.
А иначе сега ми изплува в паметта как Литекс загуби от ЦСКА в един от последните кръгове на миналия сезон, когато ЦСКА се бореха за титла. И щастливият и победен Стоичков след мача :)

излагаш се, пич, като говориш за сртвания кажи за Миньор- то такова срастване, не знам как не заченаха...
да не говорим повече, толкова явно подпиран провинциален отбор никога не е имало! първата ви титла срамно съдийство цяла пролет, а последната година съдиите се видяха в чудо, вас ли да бутат левски ли да носят на ръце- това всеки фен на всеки друг отбор от А група може да ти го потвърди съвсем безпристрастно...
така че подобри не си криви душата и не говори за феър плей, че ме напушва смях!

Noctambulist76
Контакти:

Мнениеот Noctambulist76 » 13 юни 2013 21:20

НИЕ НЕ СЕ ЗАНИМАВАМЕ С ВАС! ВИЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ СЪС СЕБЕ СИ, ВСЕКИДНЕВНО!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 юни 2013 21:23

Teo написа:
sin4ec написа:Утре като напишат в Блиц, че няма сделка, да не станат най-големите боклуци?

Sin4ec знам, че се надяваш на такава развръзка, веднага ще станете активни в нашия форум!

Бъркаш ме с други. Въпросът е как през 5 часа ви се мени настроението. Някой спец по психология и журналистика може докторат да напише по темата. Вярваш на една медия, защото ти изнася. Нищо, че не е потвърдено никъде и тази медия си я плюл , че е жълта клюкарница. И утре като напише обратното, пак ще е жълта. Седи, грей се, накрая официално ще ти кажат-да, стана или не, не стана!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

SILVERR_BULLET

Мнениеот SILVERR_BULLET » 13 юни 2013 21:27

Teo написа:

аз искам ГГ да дойде при вас, защото ако станем шампиони, това ще ми бъде най-сладката титла поне на мен, изключително ми е неприятен тоя селяк,самия му говор и примитивно излъчване.А от друга страна за вас пък ако не сте шампиони болката ще бъде неописуема..така че да дойде, какво пък-риск печели, риск губи ;)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 юни 2013 21:27

sin4ec написа:
Teo написа:

Бъркаш ме с други. Въпросът е как през 5 часа ви се мени настроението. Някой спец по психология и журналистика може докторат да напише по темата. Вярваш на една медия, защото ти изнася. Нищо, че не е потвърдено никъде и тази медия си я плюл , че е жълта клюкарница. И утре като напише обратното, пак ще е жълта. Седи, грей се, накрая официално ще ти кажат-да, стана или не, не стана!

Омразна ми да чакам 5 години сме все утре чакайте развръзка, склонен съм да вярвам почти на всичко в момента... мнението си го меним, защото вариантите, който ни дават всеки ден са различни...

Върни се в “ЦСКА”