Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец II

Re: Ревльовци, спрете да се занимавате с ЦСКА!

Мнениеот Кировец II » 13 юни 2013 17:28

anihilator написа:Е какво да не се занимаваме като дължите 35 000 000 и искате да се измъкнете като цигани :!:

На кой ги дължим? :o
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 13 юни 2013 17:31

Кировец II написа:
anihilator написа:Е какво да не се занимаваме като дължите 35 000 000 и искате да се измъкнете като цигани :!:

На кой ги дължим? :o

НАП, ТИТАН, Стойчо, Жеваго, Митал, играчи, хотел... и кой знае още на кого.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

ПФК–ЛС–СФ1914
Контакти:

Мнениеот ПФК–ЛС–СФ1914 » 13 юни 2013 17:36

tzvetan_tee написа:Спрете да лъжете, да крадете, да подменяте историята и ние ще спрем да ви обсъждаме!!!

Първенство на София : Левски София

•Първо място (11 пъти): 1923, 1924, 1925, 1929, 1933, 1937, 1942, 1943, 1945, 1946, 1948

Печели четери пъти Купа “Улпия Сердика” през 26-а, 30-та, 31-ва, 32-ра.

Каде ли е бил ЦСКА или новото му, спортен клуб микре - СК Микре 2013
Ако бяхме като тях, сега щяхме да расправяме, че Левски има 38 титли и 31купи

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 13 юни 2013 17:38

PFC Litex написа:Това ЦСКА не е ли един фалиращ отбор, който се чуди, как да се спаси от смъртта?

Този отбор не знае как е създаден с указ ли, без указ ли? Ти питаш за фалит!

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 13 юни 2013 17:39

PFC Litex написа:Това ЦСКА не е ли един фалиращ отбор, който се чуди, как да се спаси от смъртта?

.
Последна промяна от orlando7 на 13 юни 2013 17:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 13 юни 2013 17:40

Нали и ревльовците трябва да се занимават с нещо, нека си плачкат, а на нас ни дреме на сайдерите за ревльовците :lol:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 13 юни 2013 17:40

90% от футболните хора казват, че сделка няма да има... Да му мислят Стоичков и всички които обичат червените. :mrgreen:

Потребителски аватар
dif_boy
Контакти:

Мнениеот dif_boy » 13 юни 2013 17:40

НИЕ ли ги дължиме или ТИТАН а? Какво ме интерсува мен титан на кой дължат пари , ние искаме да ни купи свестен собственик , защото ЦСКА е най - славния отбор в БГ. Вас ако ви бяха купили такива собственици и ви карат към ФАЛИТ , какво ще направите , ще искате да ви затрият някaкви мутряги ли ? :evil:

Ако ще 1 милярд да дължиме да се оправят тия титани , аз искам Ганчев да ни купи , с който искат да се слееме , само от тук натам да върви отбора напред със добър собственик който да инвестира и резултатите няма да закъснеят . А на нас ни е през к*ра вие кво искате в БГ живеем все пак.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 юни 2013 17:42

Какво коментирате тука с някакъв подуенец, който се е регнал с 20 акаунта и повтаря едно също Изображение

По темата: всички подуянци изпитват комплекс от Стоичков и Гришата, за това e реването по всички форуми...

Sublimie+
Контакти:

Мнениеот Sublimie+ » 13 юни 2013 17:44

Ма точно така е!!!

Всички са ви криви в последно време, че псведо шефовете ви крадат, мамят, използват ви и ви правят на маймуни!
Аз против Гриша Ганчев нямам нищо против и не ми пука дали ще купи ЦСКА или не!

Мен ме вълнува как ще излъжете целия свят, че това е отбора ви, при положение, че сте сългасни да се "слеете" с друг отбор, да му вземете футболистите на готово и да идете, ако трябва, да играете на друг стадион, само и само да се задържите в "А" група!

Ще бъде страхотно ЦСКА да избегне фалит, разпускане и т.н. Но не на тази цена! Аз даже не съм фен на ЦСКА, нито пък съм на Левски! Но ще ви кажа следното:
Нали 4-те букви са символ! Нали емблемата е всичко! Плюете и на тях, и на себе си, и на всичко зад което стоите като подкрепяте едно такова нелепо "решение".

Срам ви е да признаете очевидното! За 25 години иконата на ЦСКА беше разрушена. Беше превърната в част от мутро сделки, беше залог на мутри, беше залог на политика и псевдо бизнесмени! И ВИЕ СИ ТРАЕХТЕ!

90% от подръжниците на ЦСКА са глупаци, дето блеят в хор! Това не са фенове, те нямат право да се наричат Ултра, те нямат място на стадиона! Тях не мога да ги уважавам! Мястото на тези хора е пред телевизора! А през последните години точно това се вижда: празен стадион! Пълно падение!

Само шепа хора, ФЕНОВЕ на ЦСКА, имаха сила да видят какво се случва, да разберат, че умишлено се гаврят с клуба, с иконата, да признаят, че се опитват да ги баламосват, да се изравят и да кажат, и въпреки всичко да бъдат ФЕНОВЕ на този отбор! Такива хора мога да разбера, такива хора бих подкрепил, нищо че не съм за техния отбор!

Не мога да повярвам, че такава нелепост като "ЦСКА - Литекс ЕАД", е възможно да бъде обсъждана от фенове на този отбор! Срам, срам и позор!

Върни се в “ЦСКА”