Мнениеот Sublimie+ » 13 юни 2013 17:44
Ма точно така е!!!
Всички са ви криви в последно време, че псведо шефовете ви крадат, мамят, използват ви и ви правят на маймуни!
Аз против Гриша Ганчев нямам нищо против и не ми пука дали ще купи ЦСКА или не!
Мен ме вълнува как ще излъжете целия свят, че това е отбора ви, при положение, че сте сългасни да се "слеете" с друг отбор, да му вземете футболистите на готово и да идете, ако трябва, да играете на друг стадион, само и само да се задържите в "А" група!
Ще бъде страхотно ЦСКА да избегне фалит, разпускане и т.н. Но не на тази цена! Аз даже не съм фен на ЦСКА, нито пък съм на Левски! Но ще ви кажа следното:
Нали 4-те букви са символ! Нали емблемата е всичко! Плюете и на тях, и на себе си, и на всичко зад което стоите като подкрепяте едно такова нелепо "решение".
Срам ви е да признаете очевидното! За 25 години иконата на ЦСКА беше разрушена. Беше превърната в част от мутро сделки, беше залог на мутри, беше залог на политика и псевдо бизнесмени! И ВИЕ СИ ТРАЕХТЕ!
90% от подръжниците на ЦСКА са глупаци, дето блеят в хор! Това не са фенове, те нямат право да се наричат Ултра, те нямат място на стадиона! Тях не мога да ги уважавам! Мястото на тези хора е пред телевизора! А през последните години точно това се вижда: празен стадион! Пълно падение!
Само шепа хора, ФЕНОВЕ на ЦСКА, имаха сила да видят какво се случва, да разберат, че умишлено се гаврят с клуба, с иконата, да признаят, че се опитват да ги баламосват, да се изравят и да кажат, и въпреки всичко да бъдат ФЕНОВЕ на този отбор! Такива хора мога да разбера, такива хора бих подкрепил, нищо че не съм за техния отбор!
Не мога да повярвам, че такава нелепост като "ЦСКА - Литекс ЕАД", е възможно да бъде обсъждана от фенове на този отбор! Срам, срам и позор!