Спрете! По-добре в "А" окръжна, но истинският ЦСКА да е жив!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Спрете! По-добре в "А" окръжна, но истинският ЦСКА да е жив!

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 16:22

Червени_шампиони написа: Сделка ще има и 90% от феновете на ЦСКА в България подкрепяме Гриша Ганчев! Титан няма да е в ЦСКА, изплащат си дълговете и се махат.

Ти не се усещаш как пишеш пълни лъжи ???

Никой отникъде няма да се маха, Гриша Ганчев няма да влиза в ЦСКА, той докарва Литекс Ловеч.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

deladog

Мнениеот deladog » 11 юни 2013 16:23

След като "Велбъжд" за 5 минути се превърна в "Локомотив" 1936, какво пречи "Литекс" да осъмне утре като ЦСКА?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 юни 2013 16:25

валидол за теб написа:Нали ти отговорих :)
Ето ти едно въпросче от мен. Левски е бил закриван два пъти, ти от кой Левски си? Един от двата мъртви или този, 14годишния?

Нищо не си отговорил, защото отговора не ти харесва.
Ти не ми отговаряш на въпроса, защо аз да отговарям на твоя ?

Потребителски аватар
ruslankonev
Контакти:

Мнениеот ruslankonev » 11 юни 2013 16:28

tzvetan_tee написа:
Beck's написа:
Red Warrior написа:Това, което прочетох днес вече преля чашата. Ще преименуват Литекс на "ЦСКА 1923". :evil: Освен това боклуците остават в ЦСКА. :o Трябва по най-бързият начин да се спре "сделката" по унищожаване на ЦСКА :!: Нашият велик армейски клуб винаги е бил пазител на морала в неморалния ни български футбол. Дори от "А" окръжна пак ще се върнем в първия ешалон за по-малко време от 5-те години "муравщини" и "станкойовчевщини", които търпяхме да ни причиняват боклуците (Господ да ги убие дано).

Какви глупости говориш бе брато ? А окръжна е равносилно на абсолютно същото, но с тази разлика, че 3-4 години си в миманса !
Левски кои са ? Спартак, Витоша, София
ЦСКА кои са ? Средец, Чавдар, Септември
Локо Пд ? Велбъжд
Ботев Пд? Забравих на кой отбор взеха лиценза за В група

Отгоре на това ЦСКА спечели делото за АС23 и се доказа, че е наследник на този клуб , виж че всичко живо което не е от ЦСКА реве, защото се задава хегемон в българския футбол , айде малко светни се и се кротни !

Между обединението на Левски с Спартак и вашите разликата е от земята до небето ;)
Искам да попитам каква е разликата в отбора на левски преди 1998 и сега! Дерзайте!
1948

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 юни 2013 16:30

Сега е АД, преди не беше. И това променя ли факта, че вече сте Литекс? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
muzovir
Контакти:

Мнениеот muzovir » 11 юни 2013 16:30

Аз пък разбирам нещата по друг начин. Идва Гришата с фирма "Литекс комерс" и купува едно акционерно дружество с име ЦСКА. Това АД по стечение на обстоятелствата притежава футболен клуб със съответната история, успехи, купи, и пр. След като се прехвърлят името и марката на клубът то той е ново Юридическо лице, но със същата история. На практика се сменя името и собственика, което от своя страна води до фалит на АД- то, но не и на марката.

Пример: Кока Кола се продава, защото има задължения. Идва фирма "Дерби" от Стамболийски и купува "Кока Кола", запазва завода и марката и продължава да произвежда "Кока Кола". Само че задълженията на "Кока Кола" са изчистени, защото са обявили фалит, а марката е продадена на "Дерби", които продължават да произвеждат "Кока кола"!!!
И ето въпрос до нашите сини колеги- След като всички ние- феновете подкрепяме марки на отбори, как се губи история на дадена марка, или отбор (ЦСКА, Левски, Ботев, и т.н.), като тя остава, а само има смяна на собственост и прехвърляне на документи?
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 юни 2013 16:30

Оставете подуянци, те са ясни. Смърният акт на Левски е издаден на 27 август 1949 г. Тук говорим за ЦСКА - истинският.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 11 юни 2013 16:31

Eminem написа:
валидол за теб написа:Нали ти отговорих :)
Ето ти едно въпросче от мен. Левски е бил закриван два пъти, ти от кой Левски си? Един от двата мъртви или този, 14годишния?

Нищо не си отговорил, защото отговора не ти харесва.
Ти не ми отговаряш на въпроса, защо аз да отговарям на твоя ?

А ако се замислиш дълбоко, отговорът може да ми е във въпросът ми :)
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 юни 2013 16:32

Мнението ми по темата е:
Още има люлякови нощи -
невиждащи очи в притулен час.
Още има люлякови нощи -
безумия от закъсняла страст.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 11 юни 2013 16:33

W84me написа:Сега е АД, преди не беше. И това променя ли факта, че вече сте Литекс? :mrgreen:

Да те питам нещо: Ревеш ли докато ги пишеш тез неща :)
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Върни се в “ЦСКА”