ЦСКА:Запазване на ИСТОРИЯ!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ЦСКА:Запазване на ИСТОРИЯ!!!

Мнениеот blue avalanche » 08 юни 2013 18:38

По-интересно е друго:
Член 7.Футболният клуб може да смени наименованието си с повторна регистрация само преди започване на нова спортно-състезателна година.
Член 8.Футболният клуб-участник в турнирите на УЕФА, може да промени името си след изтичането на съответния цикъл на турнирите и преди започване на новата спортно-състезателна година.

АКО ЦСКА ще си сменя името,как ТОЧНО ще стане при положение,че реваншите в първия кръг са на 11.07,а шампионата започва на 20.07???Освен,ако не отпаднат в първия кръг(голям майтап)...И пак не е сигурно.Ще вземе да не стигне времето и глей кво става!"Синьото БФС","синята УЕФА",Директивата и т.н.
И за да изпреваря тъпи отговори,абсолютно същото важи ако Литекс си смени името,а ЦСКА в сегашния си вид престане да съществува...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юни 2013 18:40

Кашчей написа:
Tommi написа:Супер. Сега може да погледнеш "Правилника за статута на футболните клубове-членове на Българския футболен съюз". По-специално чл.14 ал. 1, отнасяща се за аматьорските футболни клубове (в нея е посочено задължението за една и съща област) и чл. 15, отнасящ се за професионалните футболни клубове (където липсва изискване за една и съща област). ;)

Погледнах го преди да ми го посочиш.Наистина е така написано там.Само че относно ПФК е доста витиевато дадено и нещо не му се разбира..Преобразуване съгласно ТЗ, но и при спазване на вътрешните правилници на БФС.Точно тези вътрешни правилници и кой от тях по-точно е неясно за мен.

http://www.bfunion.bg/media/upload/new/files/1090.pdf

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 юни 2013 18:40

blue avalanche написа:
Tommi написа:Супер. Сега може да погледнеш "Правилника за статута на футболните клубове-членове на Българския футболен съюз". По-специално чл.14 ал. 1, отнасяща се за аматьорските футболни клубове (в нея е посочено задължението за една и съща област) и чл. 15, отнасящ се за професионалните футболни клубове (където липсва изискване за една и съща област). ;)

Грешиш!
Член 12.1.Обединение на два или повече аматьорски футболни клубове е възможно само между две спортно-състезателни години и само на територията на една област.И т.н....

Член12.2. Обединението на два или повече професионални футболни клубове е възможно при посочените по-горе условия и в съответствие с изискванията на Търговския закон и нормативната база на БФС.

Става ли друг път да ме оборваш с малко по-актуални правилници, а не от 2005г. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юни 2013 18:57

Tommi написа:Става ли друг път да ме оборваш с малко по-актуални правилници, а не от 2005г. ;)

Става.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 юни 2013 18:58

Кашчей написа:

Погледнах го преди да ми го посочиш.Наистина е така написано там.Само че относно ПФК е доста витиевато дадено и нещо не му се разбира..Преобразуване съгласно ТЗ, но и при спазване на вътрешните правилници на БФС.Точно тези вътрешни правилници и кой от тях по-точно е неясно за мен.

Ами всички правилници, включително и този, в който е написан даденият член. Написано е така, за да няма после несъответствия между отделни членове. Ето ти един пример: Да кажем, че пише само според изискванията на ТЗ. В същото време малко по-нагоре пише, че трябва да бъде уведомен БФС. Тоест, клубовете си се сливат както е по ТЗ, но трябва и да уведомят БФС (да спазят нормативните актове на БФС).
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 юни 2013 19:07

Tommi написа:
Кашчей написа:

Ами всички правилници, включително и този, в който е написан даденият член. Написано е така, за да няма после несъответствия между отделни членове. Ето ти един пример: Да кажем, че пише само според изискванията на ТЗ. В същото време малко по-нагоре пише, че трябва да бъде уведомен БФС. Тоест, клубовете си се сливат както е по ТЗ, но трябва и да уведомят БФС (да спазят нормативните актове на БФС).

Е, то остана и да не уведомят БФС :mrgreen:

Все пак продължавам да смятам, че не е съвсем разрешено такъв вид преобразуване, какъвто направиха Берое и Олимпик, а след тях Велбъжд и Локо Пд.Може и да не съм прав.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 юни 2013 19:20

Кашчей написа:

Е, то остана и да не уведомят БФС :mrgreen:

Това го дадох само за пример. Имах предвид, че трябва да спазят и разпоредбите на БФС, не просто да се слеят/влеят според ТЗ.
Горе-долу като въпросите за състезателните права, договорите и т.н., по които се изписват стотици страници. Някой каже, че според Кодекса на труда е така и точка. Да, ама отборите спазват и правилниците на БФС. Прекратявай членството си в БФС и тогава си спазвай само КТ. :)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 юни 2013 20:32

Обединихме се около тезата, че отбора трябва да бъде закрит!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

rivan_bg
Контакти:

Мнениеот rivan_bg » 09 юни 2013 03:11

Айде стига бе !!!!!
Ще се загуби историята,къде ??????? ще се изпари или кво ?
До тук в историята на ЦСКА има няколко сливания и трансфомаций,това ЦСКА Септемврийско знаме това Средец това ЦДНА,и къде е историята,ужас няма я,и сега какво правим ????
Айде свестете се малко и помислете,кой ще отиде от Вас на мач ЦСКА-Сливнишки герой в село Таранбуково? кой ? 20 души ? или пък на дербито ЦСКА-Ритни колец Видинско или със Паламуд Мичурин
Аз ще ви кажа 15-20 човека,който ще проклинят господата от Титан без да се интересуват от мача.Много важно,че говедата ще се бъзикат,няма страшно те не могат да бъдат остроумни много много.
Че сега няма нападки и бъзици може би ?
Ако се стигне до вариянта със В група,кой футболисти ще останат ? защото ЦСКА не е Глазгоу и не е име което ще впечатли големия играч,та дори и да се навие да остане някой,не говорим да дойде нов ,кой ше му плаща ?същия въпрос е и за спонсорите ?кой ? не мисля,че някой спонсор се интересува от футбол на крива нива,пак казвам това не са долните девизий на Англия,Испания,Италия или Германия
За това според мен най-добрия вариант е сливане,като се прехвърли патента заедно със всичко принадлежащо към днешна дата на ЦСКА.
Защото вече гумата се спука и се кара на резерва,но проблемът е,че и другите издишат а други резервни гуми няма.И не е далече времето в което любимия клуб ще се згромоляса с тътен под напора на тези безброй задължения натрупани през годините.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2013 09:55

rivan_bg написа:За това според мен най-добрия вариант е сливане,като се прехвърли патента заедно със всичко принадлежащо към днешна дата на ЦСКА.

Продължават разни като ГА да ви промиват мозъците с тия сливания.
Идеята не е да има сливане, идеята е Литекс да бъде прекръстен на ЦСКА. Нали това е целта, Гриша Ганчев да не поема дълговете на ЦСКА ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”