Димитър Борисов: Прехвърляме Марката, Патента и Историята

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
arbalet28
Контакти:

Re: Димитър Борисов: Прехвърляме Марката, Патента и Историята

Мнениеот arbalet28 » 08 юни 2013 23:34

Подпишете тук! http://www.peticiq.com/fenove_edinstveno_i_samo Всеки,който я подпише,ще получи линк на e-mail-а,който е дал!След като кликне на линка,едва тогава му се брои гласа!

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 09 юни 2013 12:36

iliyan написа:Най-после мнение от специалист , а не писания от сини лумпени които носят ярко сини очила и лещи !
Много е важно нещата да се получат така , че ЦСКА да си остане с 31 титли и на 100г. Левски да сме с 32 за да има какво да си спомнят години наред сините лумпени които скачаха като идиотчета след мача с Лудогорец !

Ами нали и ние това казваме - запазвате ли титлите и купите, както и дълговете!Какво толкова не си разбрал :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 11 юни 2013 12:37

blue avalanche написа:
Pichichi написа:Как е в България не знам но съм сигурен че ГГ и Титан разиграха тази пиеска за да манипулрат феновете че няма друг начин освен
този който те вече са избрали и изпълнили, а именни Литекс се мести в София и иска емблемата и феновете на ЦСКА.
Аз лично не съм никак доволен от този вариант защото ако голямата част от дълговете на сегашния ЦСКА за към фирми на Титан
не виждам причина да се затрива сегашния клуб, идва ГГ и с Титан се разбират че бюджета на отбора ще е 10 млн. лв.
ГГ взима 51 %-та за Титан 49. определя се кака сума трябва всяка година да се дава от партноьрите и Титан не дават нищо
от тяхната вноска първите примерно 3/4г. Освен това ГГ ремонтира стадиона като вложените пари също се разпределят към дълга
към фирми на Титан и така докато сметките не се изравнят. Изравнят ли се се очаква Титан да внасят в бюджета толкова
колкото %-ти акции имат ако не искат ГГ внася и получава акции от 49-те %-та с/у това. Другия вариант е Титан по всяко време да
продадат своя дял от клуба с/у кеш на кякой желаещ ако има такъв!
Това което съм написал ми се струва отговорно и истинско, т.е. ГГ идва в ЦСКА но това му струва пари другото е терикатско
изпълнение с доста фалшив отенък горчив прувкус за феновете на ЦСКА.

Ти тоя Ганчев го изкара Абрамович,бре...Взимал 51%,обаче САМ щял да дава по 10млн. годишно(бюджет),САМ щял да ремонтира стадиона... Еха-а-а...

В началото не вярвам Гришата да тръгне да се справя сам с издръжката на отбора и стадиона. Ще направи кооперация с Титан, а след време някой желаещ ще вземе акцийте им и те ще махнат съвсем. Досега не разбрах, колко точно са дълговете на ЦСКА? Казват 35 милиона, а това е една страховита цифра, която отнякъде е дошла. Михом каза, че не от него, Стойне Манолов също. Значи всичко е или от времето на Томов и то втората година или изцяло от Титан.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 13 юни 2013 11:22

Не вярвам, че ЦСКА има дълг 35 милиона, защото това е нещо колосално за България. Ако е истина нека Титан да покажат документите, зада се знае, какво се случва в клуба и най-важното, от кога. Нали разбирате, колко време не трябва да са плащани десетки неща, че да се събере подобна сума. Все пак е имало и приходи от трансфери, от УЕФА и спонсори! Друг въпрос е ако този грамаден дълг е вътрешен и е от Титан1 към Титан2. Щом тръбят, че ЦСКА им тежи да си го оправят и каквото остане да го поемат новите. Според медийте то едва ли е много, но е към държавата и няма мърдане. Един нарочен фалит още повече ще удари по-марката ЦСКА и ще срине и малкото останало доверие. Да не говорим, че освен институцийте и играчите без пари ще останат десетки служители на клуба, които също, като нас хранят семейства. Не знам дали такъв финансов и нравствен разпад няма да удари лошо по-новото дружество още преди да е тръгнало. Отделно нормалните хора ще ни заклеймят, заради десетките излъгани.

Върни се в “ЦСКА”