ЦСКА:Запазване на ИСТОРИЯ!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: ЦСКА:Запазване на ИСТОРИЯ!!!

Мнениеот T&T » 07 юни 2013 15:49

GOLEADOR написа:Това за събирането на пари и закупуването на тима от привържениците е идея на Дуче от лятото на 2008 година.Идеята бе 1 000 000 фенове на армейците да съберем по 100 лева и със 100 000 000 бюджет да ръководим сами клуба си.Така се управляват Барселона и Реал Мадрид и както виждаме - успешно.Аз съм "ЗА" такова решение на финансовия проблем на ЦСКА!Така и Титан ще се разкарат от клуба,а феновете ще станат негови собственици!

Решението е супер, само трябва да убедиш останалите 999 999 фенове на ЦСКА също да дадат по 100 лева :lol:
П.С. Твоят съмишленик, коментирал по-горе от теб, заложи на 2 милиона цесекари, а ти само на 1 милион?! Може би си песимист.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 07 юни 2013 15:53

Sh. Group написа:Всъщност погледнато в исторически план и ти не би следвало да си на този свят ама баща ти здраво е излъгал майка ти, че ще хвърля отвън, ама кво да правиш природа. И вместо да остроумничиш и да даваш идеи вземи си научи историята.......нещастник. Само информативно последната купа я взе Берое, така че купите Ви са 25.....

Спечелили сме Купа на България точно 26 пъти. Иска ти се да са по малко от 26, нали ловешко-панчаревско мелезче?[/quote]

Спечелил си на майка си миризливата шунда подуенска амебо.......купите Ви са 25 - не лъжете вашето семе ченгеджийско....[/quote]
Много си ербап нещо. Научи се да броиш и тогава коментирай. Всички знаем ,че вие като част от малцинствата сте адски неграмотни,но все пак....... ФК Нора Ананиева! Комунисти ви създадоха,комунисти ще ви затрият! :lol:
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 07 юни 2013 15:55

T&T написа:
GOLEADOR написа:Това за събирането на пари и закупуването на тима от привържениците е идея на Дуче от лятото на 2008 година.Идеята бе 1 000 000 фенове на армейците да съберем по 100 лева и със 100 000 000 бюджет да ръководим сами клуба си.Така се управляват Барселона и Реал Мадрид и както виждаме - успешно.Аз съм "ЗА" такова решение на финансовия проблем на ЦСКА!Така и Титан ще се разкарат от клуба,а феновете ще станат негови собственици!

Решението е супер, само трябва да убедиш останалите 999 999 фенове на ЦСКА също да дадат по 100 лева :lol:
П.С. Твоят съмишленик, коментирал по-горе от теб, заложи на 2 милиона цесекари, а ти само на 1 милион?! Може би си песимист.

Не е ли по-лесно да съберете 100 000 000 привърженици и да дадат по 1 лев? И аз ще дам, щом е за доброто на ЦСКА.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 07 юни 2013 16:00

onceMORT написа:
T&T написа:

Не е ли по-лесно да съберете 100 000 000 привърженици и да дадат по 1 лев? И аз ще дам, щом е за доброто на ЦСКА.

....а пък аз ще дам пари за да гледам как събират съответната сума! :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 юни 2013 16:03

Ганчев им казва,че са умрели,те пак..."Искаме си титлите,искаме си купите,искаме си това,искаме си онова..."
Откога човек,който е на смъртно легло може да поставя условия?Освен в завещанието,разбира се.

МУР_ТУЛУЗОВ

Мнениеот МУР_ТУЛУЗОВ » 07 юни 2013 16:03

не става ли само с лиценза на Литекс да продължите в А-група, дълговете ще отпаднат ли при тоя вариант?

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 07 юни 2013 16:05

Зада бъдем конкурентни на западняците трябват пари. Ясно се видя, че един собственик не може да справи с разходите. Ако за ЦСКА се събере един консорциум от 5-6 фирми нещата ще тръгнат. Във България обаче всеки дърпа към себе си и още след година тези хора ще се скарат, кой е по-голям. Затова вариант, като при Барселона и Реал не върви. В Испания двата отбора са институции и държавата никога няма да ги остави, а банките им дават без да се замислят. Нали виждате, че копуват играчи за десетки милиони евро, въпреки, че имат жестоки дългове.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 07 юни 2013 16:06

МУР_ТУЛУЗОВ написа:не става ли само с лиценза на Литекс да продължите в А-група, дълговете ще отпаднат ли при тоя вариант?

Не виждам нищо фрапантно да се затрие поредният отбор за благото на комунистическото уродче. Така и така в годините това им е станало запазена марка.

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 07 юни 2013 16:06

Наистина трябват радикални решенияили продължаваме да вегетираме така,или отиваме на чисто във"В" група,или се обединяваме с Литекс.За мен третия вариант е най-добрия,защото така още тази година ще изградим един наистина силен отбор.Що се отнася до историята и купите тях никой не може да ни ги отнеме-ЦСКА е публиката на отбора,а ние много добре знаем какво сме постигнали в миналото.Не ми се иска,заради някакви пикльовци,които си мислят,че само те са истинските фенове на ЦСКА да пропуснем този уникален шанс.Ще направя исторически аналог-нашите прадеди през 865г заменят бог Тангра за Христос.Но си остават не по-малко българи,отколкото са били преди това.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 07 юни 2013 16:07

angelofdeath написа:Зада бъдем конкурентни на западняците трябват пари. Ясно се видя, че един собственик не може да справи с разходите. Ако за ЦСКА се събере един консорциум от 5-6 фирми нещата ще тръгнат. Във България обаче всеки дърпа към себе си и още след година тези хора ще се скарат, кой е по-голям. Затова вариант, като при Барселона и Реал не върви. В Испания двата отбора са институции и държавата никога няма да ги остави, а банките им дават без да се замислят. Нали виждате, че копуват играчи за десетки милиони евро, въпреки, че имат жестоки дългове.

Кажи ми успешен клуб с модела който описа? С 5-6 фирми, собственици на един клуб.Не рекламодатели и спонсори, а собственици.

Върни се в “ЦСКА”