Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

angelofdeath
Контакти:

Re: Гриша Ганчев е новият собственик на ЦСКА!

Мнениеот angelofdeath » 07 юни 2013 12:13

Ицо е голям с и без Гриша Ганчев! Отдавна трябваше да се върне на Армията, но аз си го представях, като президент, а не като треньор. Мечтата ми е Любо треньор, Стоичков президент, а Стойчо директор. Такъв троен юмрук ще помете всичко във България и ЦСКА щеше да върви само нагоре. И най-важното никой нямаше да смее да се подиграва с клуба, като знае, кой го управлява.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Спасителят на "червената" кауза

Мнениеот DmG » 07 юни 2013 12:20

За съжаление моя клуб от 20 години не е управляван добре . Че не са 35 милиона не са , но пак няма кой да налива във една дупка милиони. За мен да започнеме от В група е по-добре . За тези две години, може да се промени политиката на клуба , да се ремонтира стадиона , да се налагат млади играчи и да се създаде хубава скаутска мрежа . Сигурен съм , че феновете на ЦСКА ще се завърнат .

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 07 юни 2013 12:23

Не всичко е титли, купи и медали. Като толкова ги искате останете си с Титаните да ви довършат съвсем да почнете от "А" окръжна и никой да не иска да ви купи. Никаква история няма да се изгуби няма значение дали клуба е от днеска или утре ама е приемник на ЦСКА нали няма да е друг отбор, няма да има някой луд да прави още един ЦСКА да прави проблеми за лиценз и емблеми. И емблемата ще запазите и феновете възприемат отбор аз не виждам какъв ви е проблема, това че Левски ще ви се подиграват много важно айде вземете го превъзмогнете пък и от кога се интересувате от мнението на Левски те защото и те са цъфнали и вързали. Нито една година без Европа, нито това, че отбора ще вземе друг лиценз няма да е проблем ако искате да махнете Титан иначе ще затънете много сериозно не може всеки път и от УЕФА да си затварят очите.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 07 юни 2013 12:26

fero написа:Не всичко е титли, купи и медали. Като толкова ги искате останете си с Титаните да ви довършат съвсем да почнете от "А" окръжна и никой да не иска да ви купи. Никаква история няма да се изгуби няма значение дали клуба е от днеска или утре ама е приемник на ЦСКА нали няма да е друг отбор, няма да има някой луд да прави още един ЦСКА да прави проблеми за лиценз и емблеми. И емблемата ще запазите и феновете възприемат отбор аз не виждам какъв ви е проблема, това че Левски ще ви се подиграват много важно айде вземете го превъзмогнете пък и от кога се интересувате от мнението на Левски те защото и те са цъфнали и вързали. Нито една година без Европа, нито това, че отбора ще вземе друг лиценз няма да е проблем ако искате да махнете Титан иначе ще затънете много сериозно не може всеки път и от УЕФА да си затварят очите.

+1948

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 07 юни 2013 12:40

Незнам,лично аз съм раздвоен.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 07 юни 2013 12:42

Здравейте, не е въпрос до подигравки. В Шотландия Селтик става по-слаб след като го няма Рейнджърс. Затова аз съм да си го има ЦСКА , въпроса е,че според правилника на БФС нямат право да се обединяват Ловеч и цска, защото са от различни области.

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 07 юни 2013 12:48

Не се тръшкайте! Всичко е предопределено! Никой не може да си прескочи сянката.

blue_loudog
Контакти:

Мнениеот blue_loudog » 07 юни 2013 12:48

Според мен единственият недопустим вариант би трябвало да бъде сливането с Литекс. Ако нещата бяха равнопоставени и просто решат да се обединят двата отбора в един с името, емблемата, историята и т.н. на ЦСКА- ОК. Ама при сегашното положение би било срамота да се направи това и ЦСКА да вземе лиценза на Литекс. При това стечение на обстоятелствата наистина ще трябва да се откажете от цялата история на клуба си и в най- добрия случай да приемете историята на Литекс. Не се заяждам изобщо, но наистина така би било коректно към всички, които се интересуват от футбол в БГ, защото просто ЦСКА вече няма да съществува!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 07 юни 2013 12:49

Споделям позицията на Офанзива!ЦСКА няма защо да бъде обединяван с друг отбор или фалиран умишлено.Това за всички е ясно и не разбирам защо някои хора се вързват на идеите за фалит ,обединение с друг отбор или започване от долните дивизии!

http://forum.gong.bg/cska/viewtopic.php?f=2&t=105471&st=0&sk=t&sd=a&start=450
Последна промяна от GOLEADOR на 07 юни 2013 12:49, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 07 юни 2013 12:49

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pDTjywFXASQ[/youtube]
от преди 3 години

Върни се в “ЦСКА”