Ех тези коментатори...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
r3d
Контакти:

Re: Ех тези коментатори...

Мнениеот r3d » 02 окт 2009 00:41

Стефчо се представи добре с левски , а аз знам че ''коментаторчето'' е от ЦСКА :) :)

Както и да е играхме добре ,все пак това е рома ,а нашия отбор е все още млад .На този отбор му трябват още 1-2 години обработване и 2-3 класни попълнения и всичко ще си дойде на мястото ! Ще видим какво ще направят титан .

timibg
Контакти:

Мнениеот timibg » 02 окт 2009 00:43

Гавра беше,защото като български коментатор е длъжен да показва поне малко позитивна емоция,тоя олигофрен бълваше само негативизъм

Потребителски аватар
joro_787
Контакти:

Мнениеот joro_787 » 02 окт 2009 00:52

Ще взема да кажа едно нещо, което милиони червени фенове чакат да чуят близо час вече. Да, ЦСКА игра по-добре тази вечер от Левски. ЦСКА изнесе по-стойностен мач срещу по-силен съперник. Левски изигра страшно слаб мач срещу изключително слаб Лацио. ЦСКА игра максимално добре срещу навития за победа и пълен със самочувствие Рома. От Левски съм и не премълчавам истината. Някой армеец да си получи душевен оргазъм? Радвам се за него, но тази вечер 2та ни най-именити отбора бяха бити и то здраво и с класа !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 окт 2009 00:56

timibg написа:Гавра беше,защото като български коментатор е длъжен да показва поне малко позитивна емоция,тоя олигофрен бълваше само негативизъм

И да казва примерно:
Ето сега, уважаеми зрители, нашият нападател направи един много чудесен пропуск пред вратата на Рома, но за сметка на това, италианците ни вкараха 2 отвратително грозни гола, с които никой уважаващ се отбор няма да се гордее....Особено, като се има предвид, че станаха в разстояние на 3-4 минути, което е нечувано и невиждано престъпление срещу реномирания и бояк отбор на ЦСКА.

Пишеш, колкото да не заспиш рано, май!Какво да каже, като всичко се вижда на екрана?Или както се говореше в един стар виц:Съветският слон е най-великият слон на земята.. та и ЦСКА така.. че и Левски
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 окт 2009 06:47

Мене лично ме изкефи,как след смяната на Данчо Тодоров близо 10 минути коментираше все едно че Данчо не бе напуснал терена ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 03 окт 2009 12:28

Чорбета , какво му беше на коментатора , може би според вас всеки трябва да е като ненормалника Ивайло Ангелов ;) Всеки , който не ви хвали , е говедо и не разбира от футбол , нали така :lol:
Изображение

BluMana
Контакти:

Мнениеот BluMana » 03 окт 2009 13:48

acmilan написа:
POPCORN написа:
ivo1964 написа:Рома спечели заслужено - така играят големите отбори: пестеливо и за победа. Нашите, лично на мен ми харесаха, но просто сме все още встрани от европейския футбол. Но това, което страшно много ме издразни е начина, по който коментатора се изявяваше по време на мача. Мач, във който ЦСКА играеше нелошо, без да прави кой знае какви грешки. А той, коментаторчето де, все повтаряше как и Левски загубили и как и ЦСКА направили същото. Това, че Левски загубиха, го видяхме. Това, че и ЦСКА загубиха - също. Но определено има разлика в представянето на двата отбора, а това явно много дразнеше същото това коментаторче и така и не можа да го прикрие. Просто това е поредният "творец", който работи на заплата, а това си е вече абсурд.

той е лескар тоя, ти какво очкаваш.когато н идават по ринг така е!

Илиян Енев е фен на Локо София,ама не като Иво Ангелов,а истински.Даже е играл в юношите на клуба.

има един мач и за първия отбор

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 окт 2009 15:07

Коментатора, че се престара се престара. Но да говорите,че Рома не е играла на 100 % тва са пълни глупости от хора, които не знаят какво е тактическа дисциплина и италиански футбол. Вярно, че един Тоти не беше на терена, но това даде и известен шанс за ЦСКА да търси позитивен резултат. Я ми кажете с колко нападателя заигра ЦСКА, май бяха 4-ма второто полувреме.Кога се е случвало подобно нещо? Аз лично адмирирам това решение на СЪР ЛЮБО, все пак нямаше какво да губим повече. И кой от тези, които играха за Рома бяха резерви- май само Окака ..... името му не е за казване , ама си ни го .... подобаващо де. А мача на Левски , просто не се нуждае от коментар. Днес ще продължат да пишат своята нова история и едва ли ще вземат трите точки от Локото, колкото и зле да е.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 04 окт 2009 22:14

Тодор Шабански днес ми скъса нервите с коментара си на мача ЦСКА - Сливен! Този човек просто не става за коментатор! :evil: Та той не прави разлика между пълен и кратък член, кой/кого и други основни граматични правила! Днес обърка Сашо Бранеков с Коста Янев в един епизод, в който Бранеков бе показан от много близо. През цялото време не проумя позициите на Делев, Тимонов и Иван Стоянов на терена. След няколко поредни включвания на Тимонов отляво, той говореше как Делев и Иван Стоянов си били сменили местата - Делев бил вдясно, а Стоянов вляво, при положение, че Стоянов през цялото време беше в средата, а човекът отляво беше Тимонов. На всичкото отгоре те никак не се бяха "сменили", а така си играеха отначало. През последните минути на мача пък все си измисляше някакви "неразбории" в нашата защита при всяко статично положение за Сливен още преди топката да е достигнала до наказателното поле. Когато през 1-вото полувреме съдията отсъди БЕЗУМЕН (меко казано) двоен удар, Шабански въобще и не се усъмни в правилността на решението, макар на повторението да се видя, че за умишелно връщане от Янев към Пифа и дума не може да става. Най-фрапираща беше постоянната употреба от негова страна на глагола "работя": еди-кой си "работи добре/зле с топката", там еди-кой си "не работи добре", вместо да използва глагола "играя" - "играе с топката", "играе добре" и т.н. Не че "работя" не може да се използва, но той буквално ПРЕКАЛИ.
Изобщо много слаба оценка за този коментатор! Уважение към телевизията, в която работи, обаче Шабански трябва малко по-добре да поразучи схемата на игра на ЦСКА, както и по-точно да свързва имената на играчите с техните номера и външност. Накрая, но не на последно място, нека да изучи граматиката и да разбере, че съществува не само подлог, но и допълнение, не само "който", но и "когото", не само пълен, но и кратък член.
Последна промяна от Udoji90 на 06 окт 2009 13:35, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Blaugranos
Контакти:

Мнениеот Blaugranos » 05 окт 2009 02:42

тоя Илиян Енев ми е колега в НСА.Абсолютен паляк е.

Върни се в “ЦСКА”