Както и да е играхме добре ,все пак това е рома ,а нашия отбор е все още млад .На този отбор му трябват още 1-2 години обработване и 2-3 класни попълнения и всичко ще си дойде на мястото ! Ще видим какво ще направят титан .
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
timibg написа:Гавра беше,защото като български коментатор е длъжен да показва поне малко позитивна емоция,тоя олигофрен бълваше само негативизъм
acmilan написа:POPCORN написа:ivo1964 написа:Рома спечели заслужено - така играят големите отбори: пестеливо и за победа. Нашите, лично на мен ми харесаха, но просто сме все още встрани от европейския футбол. Но това, което страшно много ме издразни е начина, по който коментатора се изявяваше по време на мача. Мач, във който ЦСКА играеше нелошо, без да прави кой знае какви грешки. А той, коментаторчето де, все повтаряше как и Левски загубили и как и ЦСКА направили същото. Това, че Левски загубиха, го видяхме. Това, че и ЦСКА загубиха - също. Но определено има разлика в представянето на двата отбора, а това явно много дразнеше същото това коментаторче и така и не можа да го прикрие. Просто това е поредният "творец", който работи на заплата, а това си е вече абсурд.
той е лескар тоя, ти какво очкаваш.когато н идават по ринг така е!
Илиян Енев е фен на Локо София,ама не като Иво Ангелов,а истински.Даже е играл в юношите на клуба.
Потребители, разглеждащи този форум: goshev и 18 госта