24 кръг Левски София - ЦСКА София FT 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: 24 кръг Левски София - ЦСКА София FT 2:1

Мнениеот lisynger » 28 апр 2013 20:37

кирето2 много хубав стадион имаш за аватар.Къде се намира?Марс? :mrgreen:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 апр 2013 20:38

lisynger написа:кирето2 много хубав стадион имаш за аватар.Къде се намира?Марс? :mrgreen:

В Русия съм, в Русия съм.. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 апр 2013 20:56

Голям бой ги бихме!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 28 апр 2013 21:00

Red_Girl написа:
lisynger написа:кирето2 много хубав стадион имаш за аватар.Къде се намира?Марс? :mrgreen:

В Русия съм, в Русия съм.. :lol: :lol:

Направо зад Русия :mrgreen: :mrgreen: :twisted:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Само Сините!
Контакти:

Мнениеот Само Сините! » 28 апр 2013 21:50

и фотошопа не ви помага животни :lol:

Изображение
[wrapimg=]http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2012/12/Keane2.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Само Сините!
Контакти:

Мнениеот Само Сините! » 28 апр 2013 22:17

Янис Зику написа:Личи си как е paint-нато, капут.

именно бе измекяр. гнусни сте майна,насирате хореографията и си я преправяте с фотошоп само и само тия дето са ви дали некви пари да видят че сте направили нещо,а всъщност вие не направихте нищо.

Изображение
[wrapimg=]http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2012/12/Keane2.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 28 апр 2013 22:22

W84me написа:Голям бой ги бихме!

Да бе, направо с 20 гола разлика. :lol:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 28 апр 2013 22:50

delqnski47 написа:
rsk написа:Страшна екстра, ебати смехорията. Станиолите и винилите ви са по-оригинални от тая тъпотия :lol: Вие секторчето не можахте да си напълните, за какво говорим? Бяхте помляни, унизени, погр****и и препикани отгоре на края 8-) Бая късмет ще ви трябва да хванете Европа :lol:

Много си се превъзбудил от калитарската ви победа нещо :lol:
Ние секторчето не можахме да си напълним,не сме толкова многобройни(като хлебарките :lol: ) все пак!Нашето хорео поне си го представихме като хората,а вие за пореден път се осрахте!
Иначе на нас Европа(Батета ,Жилини и Мури) не ни трябват,мерси! ;) На Титан може и да им трябват,но не и на нас!

Калитарска :lol: Нека да е калитарска, да ти е по-гадно бе!
Ще цитирам вашият вожд Дучето: "Е*аха ви говедата" :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Какво стана в 90-тата минута на вечното дерби?

Мнениеот gikahadji » 28 апр 2013 23:31

Вчера Левски победи ЦСКА с 2:1 във вечното дерби и запази големи шансовете си да триумфира с шампионската титла. Повечето специалисти класифицираха срещата като динамична и атрактивна.

Малко хора обаче наблегнаха на това как сините вкараха победното попадение в 90-та минута. Или ако трябва да сме по-точни, какво бе поведението на шестима от червените играчи. Тук отваряме една скоба и уточняваме, че в статията говорим не за манипулиран гол и мач, а за огромна грешка от чисто технико-тактически аспект.

Ситуацията бе следната. Гаджев центрира от корнер, топката бе избита към центъра на терена и овладяна от играч на Левски. Той от своя страна подаде отново към Гаджев на дясното крило, последва центриране и гол на Силва.

По-любопитното в случая е, че при паса към Гаджев цели шестима футболисти на ЦСКА "увиснаха", а петима от тях изобщо не благоволиха да се върнат на спринт към собственото си наказателно поле. Нещо повече, част от тях се обърнаха с гръб към ситуацията и се отправиха на ходом към центъра на терена.

Логично при центрирането на Гаджев се получи нещо ненормално за отбор като ЦСКА - без да е организирана контраатака от противника, в наказателното поле на червените имаше трима техни футболисти срещу цели шестима в синьо. От тези шестима, четирима бяха оставени абсолютно непокрити.

Въпросната ситуация, която може да проследите от снимките по-долу, би трябвало да буди недоумение как отбор като ЦСКА може да прояви подобна тактическа неграмотност. Да не говорим за поведението в предни позиции на играчи като Платини, Камбуров, Делев, Присо и липсата на вътрешните халфове Лукас Саша и Анисе.
http://www.sportal.bg/news.php?news=424451

Никога не съм бил привърженик, нито съм вярвал на разни конспирации и теории особено що се отнася до вечното дерби, но това ми идва в повече.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Върни се в “ЦСКА”