24 кръг Левски София - ЦСКА София FT 2:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 24 кръг Левски София - ЦСКА София FT 2:1
кирето2 много хубав стадион имаш за аватар.Къде се намира?Марс? 

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- Red_Girl
- Контакти:
lisynger написа:кирето2 много хубав стадион имаш за аватар.Къде се намира?Марс?
В Русия съм, в Русия съм..

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Голям бой ги бихме!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Red_Girl написа:lisynger написа:кирето2 много хубав стадион имаш за аватар.Къде се намира?Марс?
В Русия съм, в Русия съм..![]()
Направо зад Русия

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- Само Сините!
- Контакти:
и фотошопа не ви помага животни

[wrapimg=]http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2012/12/Keane2.jpg[/wrapimg]
Личи си как е paint-нато, капут.
- Само Сините!
- Контакти:
Янис Зику написа:Личи си как е paint-нато, капут.
именно бе измекяр. гнусни сте майна,насирате хореографията и си я преправяте с фотошоп само и само тия дето са ви дали некви пари да видят че сте направили нещо,а всъщност вие не направихте нищо.

[wrapimg=]http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2012/12/Keane2.jpg[/wrapimg]
- Udoji90
- Контакти:
W84me написа:Голям бой ги бихме!
Да бе, направо с 20 гола разлика.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
delqnski47 написа:rsk написа:Страшна екстра, ебати смехорията. Станиолите и винилите ви са по-оригинални от тая тъпотияВие секторчето не можахте да си напълните, за какво говорим? Бяхте помляни, унизени, погр****и и препикани отгоре на края
Бая късмет ще ви трябва да хванете Европа
Много си се превъзбудил от калитарската ви победа нещо![]()
Ние секторчето не можахме да си напълним,не сме толкова многобройни(като хлебарките) все пак!Нашето хорео поне си го представихме като хората,а вие за пореден път се осрахте!
Иначе на нас Европа(Батета ,Жилини и Мури) не ни трябват,мерси!На Титан може и да им трябват,но не и на нас!
Калитарска

Ще цитирам вашият вожд Дучето: "Е*аха ви говедата"

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Какво стана в 90-тата минута на вечното дерби?
Вчера Левски победи ЦСКА с 2:1 във вечното дерби и запази големи шансовете си да триумфира с шампионската титла. Повечето специалисти класифицираха срещата като динамична и атрактивна.
Малко хора обаче наблегнаха на това как сините вкараха победното попадение в 90-та минута. Или ако трябва да сме по-точни, какво бе поведението на шестима от червените играчи. Тук отваряме една скоба и уточняваме, че в статията говорим не за манипулиран гол и мач, а за огромна грешка от чисто технико-тактически аспект.
Ситуацията бе следната. Гаджев центрира от корнер, топката бе избита към центъра на терена и овладяна от играч на Левски. Той от своя страна подаде отново към Гаджев на дясното крило, последва центриране и гол на Силва.
По-любопитното в случая е, че при паса към Гаджев цели шестима футболисти на ЦСКА "увиснаха", а петима от тях изобщо не благоволиха да се върнат на спринт към собственото си наказателно поле. Нещо повече, част от тях се обърнаха с гръб към ситуацията и се отправиха на ходом към центъра на терена.
Логично при центрирането на Гаджев се получи нещо ненормално за отбор като ЦСКА - без да е организирана контраатака от противника, в наказателното поле на червените имаше трима техни футболисти срещу цели шестима в синьо. От тези шестима, четирима бяха оставени абсолютно непокрити.
Въпросната ситуация, която може да проследите от снимките по-долу, би трябвало да буди недоумение как отбор като ЦСКА може да прояви подобна тактическа неграмотност. Да не говорим за поведението в предни позиции на играчи като Платини, Камбуров, Делев, Присо и липсата на вътрешните халфове Лукас Саша и Анисе.
http://www.sportal.bg/news.php?news=424451
Никога не съм бил привърженик, нито съм вярвал на разни конспирации и теории особено що се отнася до вечното дерби, но това ми идва в повече.
Малко хора обаче наблегнаха на това как сините вкараха победното попадение в 90-та минута. Или ако трябва да сме по-точни, какво бе поведението на шестима от червените играчи. Тук отваряме една скоба и уточняваме, че в статията говорим не за манипулиран гол и мач, а за огромна грешка от чисто технико-тактически аспект.
Ситуацията бе следната. Гаджев центрира от корнер, топката бе избита към центъра на терена и овладяна от играч на Левски. Той от своя страна подаде отново към Гаджев на дясното крило, последва центриране и гол на Силва.
По-любопитното в случая е, че при паса към Гаджев цели шестима футболисти на ЦСКА "увиснаха", а петима от тях изобщо не благоволиха да се върнат на спринт към собственото си наказателно поле. Нещо повече, част от тях се обърнаха с гръб към ситуацията и се отправиха на ходом към центъра на терена.
Логично при центрирането на Гаджев се получи нещо ненормално за отбор като ЦСКА - без да е организирана контраатака от противника, в наказателното поле на червените имаше трима техни футболисти срещу цели шестима в синьо. От тези шестима, четирима бяха оставени абсолютно непокрити.
Въпросната ситуация, която може да проследите от снимките по-долу, би трябвало да буди недоумение как отбор като ЦСКА може да прояви подобна тактическа неграмотност. Да не говорим за поведението в предни позиции на играчи като Платини, Камбуров, Делев, Присо и липсата на вътрешните халфове Лукас Саша и Анисе.
http://www.sportal.bg/news.php?news=424451
Никога не съм бил привърженик, нито съм вярвал на разни конспирации и теории особено що се отнася до вечното дерби, но това ми идва в повече.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!