ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Мнениеот Teo » 28 апр 2013 15:47

Кашчей написа:
Teo написа:Това е вид протест, за това ще сме отвън до АРМИЯТА. Докато не се изметат само така да се процедира :!:

Ами протестирайте, ама няма кой да ви монтира екран там, нали ти е ясно.. или май не е :cry:

И какво пречи да не се монтира, ток ще се намери, ако за това питаш или мислиш че е незаконно ние феновете да не може си правим какво си искаме около нашия стадион :?:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 апр 2013 16:04

Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:Това е вид протест, за това ще сме отвън до АРМИЯТА. Докато не се изметат само така да се процедира :!:

Ами протестирайте, ама няма кой да ви монтира екран там, нали ти е ясно.. или май не е :cry:

И какво пречи да не се монтира, ток ще се намери, ако за това питаш или мислиш че е незаконно ние феновете да не може си правим какво си искаме около нашия стадион :?:

Тео, районът около "вашият" стадион принадлежи на СГО.За да монтирате нещо там ви трябва разрешение от СГО (не знам кой отдел, но определено няма да е отдел "Чистота").За да се вържете към електрозахранването.... май ще ви трябва разрешение от ПФК ЦСКА-ЕАД, а това ЕАД май е собственост на тези, срещу които протестирате.Ако има други източници на НН в района... ок.Обаче, не занам дали си запознат, че телевизиите имат една такава джаджа, която им разрешава да спират сигнала за определен район (в случая май ще е София) докато в цялата останала територия на България сигнал ще има.. това е теоретично, но практически е възможно.Ако решат да ви блокират достъпа до мач по този начин и кабелните оператори не могат да ви помогнат.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 28 апр 2013 16:18

Какви са тия глупости само с ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА няма да стане... на мача с Ботев ако по-стабилната част от агитката отиде в Сектор А... така ще сме по-близо до боклуците.
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 апр 2013 16:20

No Pyro No Fun написа:Какви са тия глупости само с ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА няма да стане... на мача с Ботев ако по-стабилната част от агитката отиде в Сектор А... така ще сме по-близо до боклуците.

Ти още ли си от тези хора който си мислят че с ВБЦ пред лицата им даже да го пееш не те имат за жив??????

ПРАЗЕН СТАДИОН ВСЕКИ МАЧ, НИТО 1 ФЕН ДА НЯМА НА СТАДИОНА !!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 28 апр 2013 16:46

Това ли ви е хореографията за 10К, бе жалкари? :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 апр 2013 17:37

No Pyro No Fun написа:Какви са тия глупости само с ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА няма да стане... на мача с Ботев ако по-стабилната част от агитката отиде в Сектор А... така ще сме по-близо до боклуците.

И какво ще стане, ако отидете в сектор А?

Всъщност, как го виждате това отиване там?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 апр 2013 18:56

ОФАНЗИВА написа:Това си е твое мнение-на мен ми хареса!Заяждането с противника в такива дербита е напълно нормално- за това е дерби-иначе щеше да мач с Ботев Враца!!

На въпроса ти-не, този човек няма нищо общо с Офанзива, за втория въпрос-ако знаеш кой е, мисля че сам ще си отговориш на въпроса!

На мач с Враца основните скандирания пак са срещу Левски. И това ли е нормално?
Наистина ли не виждаш деградацията ви от началото на Офанзива до сега? Пусни си няколко мача от тогава и ги сравни със сега...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 28 апр 2013 19:15

Еми не- в крайна сметка ако говориш за пеене - кво се очаква от нас- да се размножим и да станем 10 000 и сички да пеем? НИе сме 100 човека, колкото и да се раздаваме, другите ако не го правят- няма ефект! За хореото-еми бате, всеки си има вкус сега- не може да се угоди на всички, други пък ми казват, че е била велика, ако беше друго-пък на тях няма да хареса, нали се сещаш???Деградация не виждам-ние правим всичко, което можем!!Да сектора върви назад-ама това не е заради нас и ние вина нямаме-просто хоарата спряха да ходят по мачове-ние кво трябва да направим?!
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 апр 2013 19:23

vaskonti написа:
ОФАНЗИВА написа:Това си е твое мнение-на мен ми хареса!Заяждането с противника в такива дербита е напълно нормално- за това е дерби-иначе щеше да мач с Ботев Враца!!

На въпроса ти-не, този човек няма нищо общо с Офанзива, за втория въпрос-ако знаеш кой е, мисля че сам ще си отговориш на въпроса!

На мач с Враца основните скандирания пак са срещу Левски. И това ли е нормално?
Наистина ли не виждаш деградацията ви от началото на Офанзива до сега? Пусни си няколко мача от тогава и ги сравни със сега...

Васко, ами това е стандартно и основно-КЗЛ... даже на мача със Стяуа го скандираха, та и ВИ се кефеше и подскачаше на това.Когато ти липсват основни мозъчни клетки, останалите раждат само КЗЛ.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 28 апр 2013 21:22

Хореографиите бяха супер, но няма да се обяснявам на хора, които подкрепят ЦСКА пред телевизора. Вдигайте си дебелите космати задници и елате на следващото дерби да е пълен сектора. Точно такива мишки нямате право да коментирате каквото и да е. ЦСКА се подкрепя и в добро и в лошо, който не е съгласен да го духа, аз ще съм на стадиона, дори и да съм последния останал глупак. Дано в най-скоро време боклуците да умрат, не ми пука как, дали катастрофа или нещо друго все ми е тая, само да ги няма.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”