ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 28 апр 2013 09:16

вече няма смисъл да ти отговарям
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 28 апр 2013 09:16

Teo написа:Не се карайте, а мислите как по дяволите да изгоним боклука от ЦСКА!!! Това е най-важното, те направиха феновете да се бият по-между си, че да бранят интереси!!!

Съгласен съм само,че с празен стадион няма как стане това,а точно обратното 15000 на Армията всеки мач.Позицията се отстоява на стадиона,а непред ТВ-то.Всичко ни е криворазбрано на нас,всичко.
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 апр 2013 09:19

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
Teo написа:Не се карайте, а мислите как по дяволите да изгоним боклука от ЦСКА!!! Това е най-важното, те направиха феновете да се бият по-между си, че да бранят интереси!!!

Съгласен съм само,че с празен стадион няма как стане това,а точно обратното 15000 на Армията всеки мач.Позицията се отстоява на стадиона,а непред ТВ-то.Всичко ни е криворазбрано на нас,всичко.

Плати 10 лева билет и викай вън боклуците, с това те няма да се махнат не случайно го скандираме вече 3 години, това им е мехлем за устата! ако ще и да сме 50 000 хиляди, но няма да сме, виж че от миналата година намаляхме драстично като маса. ПРАЗЕН СТАДИОН ВСЕКИ МАЧ - това е истината!

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 28 апр 2013 09:30

Teo написа:
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:

Плати 10 лева билет и викай вън боклуците, с това те няма да се махнат не случайно го скандираме вече 3 години, това им е мехлем за устата! ако ще и да сме 50 000 хиляди, но няма да сме, виж че от миналата година намаляхме драстично като маса. ПРАЗЕН СТАДИОН ВСЕКИ МАЧ - това е истината!

Това се нарича бягане от отговорност...Миналата година по това време бяхме убедителен лидер,а сега сме на прага от това да не играем в Европа.
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 апр 2013 09:34

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
Teo написа:
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:

Това се нарича бягане от отговорност...Миналата година по това време бяхме убедителен лидер,а сега сме на прага от това да не играем в Европа.

Това не е моя ЦСКА, не е отбора който ме запали в детството ми, няма го армейския дух, имаме капитан юноша на левски :oops: , нямаме лидер :!: Докато не се изметат от Армията титанчетата, аз на стадиона няма да стъпя!

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 28 апр 2013 09:41

Тео....Моят ЦСКА е сектор Г...всички тези момичета и момчета който обичат ЦСКА повече от себе си и повече от всичко,но...и там нещата вече не са както бяха.И там започнахме да издребняваме,и там започнахме да си ги мерим и да сръвняваме кой какво и как бил направил.Ако загине сектор Г загива и ЦСКА,а ти щом си решил....гледай отсрани.Аз няма да се откажа винаги когато мога да ги пропътувам тия 1000 км,да дойда на стадиона и да си оставя сърцето и гласа в Г.В моя дом.В нашия дом ;)
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 апр 2013 09:45

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Тео....Моят ЦСКА е сектор Г...всички тези момичета и момчета който обичат ЦСКА повече от себе си и повече от всичко,но...и там нещата вече не са както бяха.И там започнахме да издребняваме,и там започнахме да си ги мерим и да сръвняваме кой какво и как бил направил.Ако загине сектор Г загива и ЦСКА,а ти щом си решил....гледай отсрани.Аз няма да се откажа винаги когато мога да ги пропътувам тия 1000 км,да дойда на стадиона и да си оставя сърцето и гласа в Г.В моя дом.В нашия дом ;)

Аз и моите приятели от О.К. на стадиона няма да стъпим така сме решили, това трябваше още миналия сезон да го направим, но дадохме кредит на доверие, но пак бяхме предадени и излъгани :!: Ще гледаме мачовете от странни, както много хора направиха вече.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 апр 2013 10:31

1982 написа:Защо да не изтипосват Солаков ??! Ония полу-човеци как преди изтипосваха Балев, Джуров и не знам още кой си ??!

Стига сте мрънкали, постарали са се хората, но то и хора нямаха достатъчно, за да им се получи всичко. Затова те вина нямат.

Ако ония са полу-човеци защото са изтипосали Балев, то какви са от Офанзива, след като им отговарят по същия начин? Феновете защо ходят на мач - да подкрепят отбора си или да си мерят пишките с феновете на другия отбор? Офанзива очевидно напоследък правят само и единствено второто! Вчера нямаше НИТО ЕДИН транспарант в подкрепа на ЦСКА, всичко беше едно инфантилно заяждане с Б! Какво е това, ако не пълна идиотщина? А най-тъпото е, че в началото Офанзива наистина тръгнаха много добре и впечатляващо, но в момента нещата са жалки и вчера просто удариха дъното.
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:осъзнавате ли се какво говорите. и защо си изкарвате яда от загубата на хореографията ни. офанзива ли ви е виновна че онези долу не могат да спечелят мача. разберете че на ЦСКА му остана едиствено любовта на момчетата и момичетата, раздали се всеки мач да има песни, факли и хорео.повярвайте ми тях ги боли повече от вас, които коментирате какво са били направили и какво не. ако не оценяте труда им, ви моля по-добре не пишете.

Там е проблемът - на ЦСКА наистина е останала само любовта на феновете, но вие не я показахте по абсолютно никакъв начин. Цялото "хорео" беше насочено към отсрещния сектор, а не към отбора. Вие си хвърляте тоя труд на вятъра, защото не подкрепяте отбора, а си мерете пишките с ония. Е това правите. А това, че и те го правят изобщо не е оправдание и не е повод да падате на такова ниво.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ОФАНЗИВА
Контакти:

Мнениеот ОФАНЗИВА » 28 апр 2013 11:42

Какъв е проблемът, че една от хореографиите е била срещу тях!Това е дерби-напълно нормално-така е навсякъде!!
Нямало нищо в подкрепа на ЦСКА- ами другите две хореографии или тях не си ги видял???
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 апр 2013 11:56

ОФАНЗИВА написа:Какъв е проблемът, че една от хореографиите е била срещу тях!Това е дерби-напълно нормално-така е навсякъде!!
Нямало нищо в подкрепа на ЦСКА- ами другите две хореографии или тях не си ги видял???

Червено-белите ленти и после картоните ли? Видях ги, естествено. Ама това не са транспаранти. Да, красиво е с тях, готино е, ама като вдигнахте Солаков и Батков, направо се изакахте на метеното. Какво като е дерби? Всъщност, точно защото е дерби ще бъде много по-впечатляващо ако през цялото време се придържате към стила с ленти, картони, знамена, дори димки и неща от сорта. И ако през цялото време сте все така, именно тогава ще спечелите мача на трибуните безапелационно. Но с подобни тъпотии като въпросния транспарант се излагате брутално.
А от Офанзива имате ли някакво мнение за онова животно, той ваш член ли е и изобщо смятате ли да направите нещо по въпроса?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”