Sportingbet и Bwin: ЦСКА е фаворит №1 за титлата

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Sportingbet и Bwin: ЦСКА е фаворит №1 за титлата

Мнениеот Lyubooo » 08 окт 2008 22:39

интересна промяна в нагласите на букмейкърите!
май искат да посъберат някой лев!
ама ние не сме прости! :)
питахме Бобко Михайловски и той си ни каза че в момента създава интрига, като оставя ЦСКА на върха в класирането, а после в края насезона аха преди да грабнат титлата ще им отнеме лиценза и ще ги прати у "В" група!!!
а кой ще е печелившия втори, всички си знаем!
затова не се подлъгвайте по инсинуациите на букмейкърите и залагайте на сигурно :ugeek:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ludost
Контакти:

Мнениеот ludost » 08 окт 2008 22:40

букмейкърите могат след всеки мач да променят коефицентите.не забравяйте че Левски има и мач по-малко.Сигурен съм че на полусезона ще напраят значителни корекции тези букмейкъри.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 окт 2008 22:43

Ми той е като тебе.Вие не може да пишете нормално бе.винаги се заяждате.няма значение дали е по темата или не по темата вие си пишете във всяка тема ваши си простотии.дано някой ден ви се промени мисленото поне малко.разбирам някой се заяжда да и вие да сте така ама при полужение че никой не се незнам..ти се заяждаш и то е верижна реакция после той полсе ти и така!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ludost
Контакти:

Мнениеот ludost » 08 окт 2008 22:44

колкото до Сливен ще издъхнат макар че се напъват и нямат загуба досега. ;)

Потребителски аватар
hongildon
Контакти:

Мнениеот hongildon » 08 окт 2008 23:29

Тия рогатите са мнооого тъпи калъфи бре.Пича POPCORN говори какви са залозите на букмеикърите.А не на 100% кои ще е шампион.А и това донякъде има резон,щото ЦСКА-то купуват нови,с времето се обиграват .А Уефски-то играят все по слабо,а и Боратков през зимната пауза ще ги разтопуши докраи,както се говори че ще продава останалите им звазди.Те не че сега са мн. добри ,ама си ги представям в ситуация като нашата през лятото .''Ще пропаднат като мъда през скинати гащи''. :lol: :lol: :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
DESTROYER
Контакти:

Мнениеот DESTROYER » 08 окт 2008 23:40

ХА ХА ХА СМЕШНИЦИ,
то едно гостуване извън София-ЗАГУБА,второ гостуване РАВЕН в последната минута-СМЕШКОВЦИ КАКВИ ШАМПИОНИ ЩЕ СТАВАТЕ БЕ КРЕТЕНИ.
ХА ХА ХА.
Ходете да пасете Слонове,това поне ви е Сигурно.

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 08 окт 2008 23:52

Не, защото съм от Левски ами от лична преценка шампион ще са Левски. Таа Литекс ще легнат на ЦС*КА, както и Локо Сф, но прасенцата ще се препънат с/у някой провинциален гранд и с/у Левски (резултат 1:0 за Левски (според мен де)). Първенството ни е толкова смешно и предвидливо, че мога да ви кажа за години напред кой ще стане шампион, ако продължава всичко в същият дух. Първата снимка ме изкефи ама нещата загрубяха, та по-добре спрете! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
stramberk
Контакти:

Мнениеот stramberk » 09 окт 2008 12:00

ФАВОРИТИ СА БИЛИ ВИНАГИ И ЛЕВСКИ,И ЦСКА,И ЛИТЕКС А СЕГА МОЖЕ БИ И ЧЕРНО МОРЕ.ЗАЩО НЕ И СЛИВЕН.А АКО БОТЕВ ИЛИ ЛОКОМОТИВ СТАНАТ ШАМПИОНИ КАКВО МУ Е ЛОШОТО?ЛОШОТО Е ,ЧЕ НЯМАМЕ НИКАКВО ПЪРВЕНСТВО,НИКАКЪВ ФУТБОЛ.ИСТИНСКОТО В НАШИЯ ФУТБОЛ СА ФЕНОВЕТЕ.ДА ЖИВЕЯТ ВСИЧКИ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ НА БЪЛГАРИЯ. :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

ludak89
Контакти:

Мнениеот ludak89 » 09 окт 2008 21:36

Лошото е, че в моменто на ЦСКА предстоят поредица от трудни мачове, като се почне от Черноморец и след това имаме мач с Левски, Черно Море, Локомотив София, Литекс. Незнам, но имам лошо предчувствие, че тази поредица от мачове що-годе на нащо ниво отбори ще се разделим с първото място поне до зимната пауза. Дано не се окажа прав и вземем, колкото може повече точки, като за мен победата над Левски е задължителна :!:

Върни се в “ЦСКА”