Joni_ написа:Все повече си мисля, че състава за дербито ще е следния :
[center]Черни
Бандаловски - Попов - Грънчов - Венков
Саша - Анисе
Присо -Марсиньо - Варела
Делев[/center]
Съгласен съм със състава, който си написал с малки изключения. Нямам нищо против Спас и Марсиньо, но не вярвам да сса титуляри. Според мен въпроса е, каква тактика ще избере Радуканов: офанзивна или по-дефанзивна с игра на контри. Платини ако е здрав ще играе със сигурност въпреки лошата му форма. Не вярвам да излезем с Мишел и Камбуров в атака и затова мисля, че зад нападателя трябва да играе примерно Чочев. Тово момче ми стана слабост след двубоя с Локо Пловдив и трябва да получи шанс. Марсиньо има качества, но му трябва още малко сработка с другите. Не знам, защо последните мачове Варела не е титуляр. Дали заради това, че Палермо си го искат след края на сезона или има друга причина. Иначе състава е ясен. Вратаря и защитата са изброените горе със сигурност. Много се надявам Радуканов да се потдаде на на чувствата и да пусне Костадин Стоянов. Сливналията е изгубил форма, прави поне по две непринудени грешки, а за мач, като този трябва стабилност. Аз лично бих избрал Камбуров за нападател, но всеки знае, че Платини е галеното дете на шефове и треньори и това го прави недосегаем. Всъщност няма значение, кой ще играе, защото бием ли въпроси и критики няма да има!