Поредното безумие: Фен на ЦСКА преби треньор на "Армията"!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Поредното безумие: Фен на ЦСКА преби треньор на "Армията"!
Да, колега, но ти си сам за пореден път на амбразурата. Другите ги няма. На теб отдавна съм ти казал какво мисля, и уважавам мнението ти, дори и да не съм съгласен с него! А за наказнието-на него подлежат и Литекс, и вие-с този плакат, и ако се разровим-всички, дето се правят на света водица, пък викат " Зиг Хайл!". Нека не се ровим дотолкова, че и беройци изкараха свастика на Герена! И докато ние ще платим 37 500, за вас не съм сигурен, така, че по-спокойно! 

Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- Син до гроб_
- Контакти:
Ситуацията е не толкова за наказание или глоби каквито иска авторът на темата,а по-скоро морална да видим червените хуманисти,които се изкараха ангелчета и херувимчета на гърба на феновете на Левски.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Син до гроб_ написа:Ситуацията е не толкова за наказание или глоби каквито иска авторът на темата,а по-скоро морална да видим червените хуманисти,които се изкараха ангелчета и херувимчета на гърба на феновете на Левски.
И какво установи, колко червени хуманисти оправдават побоя и защитават животното?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
http://livesport.bg/SNIMKI%2BVIDEO-na-p ... ata!-88544
този с червената тениска дето казва на Лаптопа , че е псувал е стюарда най-горе на снимката.Същият този стюард има забрана да посещава мачове.Беше му разлепена снимката на входовте на секторите,така че вие си направете сметка
този с червената тениска дето казва на Лаптопа , че е псувал е стюарда най-горе на снимката.Същият този стюард има забрана да посещава мачове.Беше му разлепена снимката на входовте на секторите,така че вие си направете сметка
джони написа:Шефът на "Черно море" Красен Кралев постави ултиматум на БФС да отмени наложеното наказание от 2 срещи лишаване от домакинство. Варненци бяха санкционирани, след като фен счупи с бутилка носа на треньора на "Ботев" Трифон Пачев
ето го аналогичния случай,като имате предвид че носа на Пачев доколкото си спомням беше счупен извън стадиона,а тук това става директно на трибуните
Много харесвам,когато хора НЕприсъствали на дадено събитие,дават мнение,което според тях трябва да е меродавно.НО!Както сте чували,истината има две лица,а обикновено нито едното от двете не е на 100%.Сега аз като очевидец да ти обясня за какво иде реч.Автобуса с играчите и треньорите на Ботев си тръгна след мача,но наши фенове показваха комбинации от пръсти и "хранеха" жълтите.Явно "големият мъж" Пачев реши да раздава правосъдие,каза на шофжора да спре автобуса и слезе да въдворява ред.Останалото го знаете.Счупен нос и наказание от БФС.Според мен най голямата вина бе на Пачев.Фена естествено че ще му счупи ниса,защото има стара БГ поговорка за хората които си навират носовете,там дето не им е работа.За Лаптопа не зная каква е истината.Нека очевидци да кажат.Ама има и още една БГ поговорка-"Да би мирно седяло,не би чудо видяло!"Очаквам включване на очевидци на събитието,по възможност безпристрастни.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Червени_шампиони написа:Тогава, като ви дънят главите и взимат шалове и фланелки ще се сърдите само на себе си. Тоя човек може да е всякакъв, но е истински армеец за разлика от други, които ходят на мач само, за да имат снимки за фейсбука.
Vaskonti За този индивид какво ще кажеш? Всяко стадо си има мърша. Както не съм защитавал СЗ, така не виждам смисъл и животното да бъде защитавано.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
- Red Warrior
- Контакти:
Животното е за ареста. След като има видими следи от побоя полицията има право да го вкара за 24 часа, а след като си извади медицинско свидетелство, Лаптопа може да го съди за леки телесни повреди. За жалост съм се занимавал с подобни простотии та съм нясно с цялата процедура. Това обаче не значи, че ЦСКА има вина за нещо! Джони горкият си мечтае да не идват на "Армията". 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- buenavista
- Контакти:
phd написа:Колеги,
Въпросът не е кой какво лице е, а дали е редно това, което се случва! Кога ви оперираха от гражданско чувство, бе хора? Кога ви оперираха от човещина? Само защото сте фенове на единия или другия отбор?! То така и с политиката, ама айде да не отивам нататък.......... Мутри и изроди на стадиона, мутри и изроди в бизнеса, мутри и изроди в парламента и правителството, мутри и изроди в криминалните хроники - и накрая кво - матряла спори кой какво лице е...........
Вие, които ходите по мачове, оглеждали ли сте какво става около вас? Разглеждали ли сте физиономиите на хората, настроението им, скандиранията, осъзнавате ли за какво те отиват на мача? Забелязвате ли деца с баща си, двама дядовци решили да идат на въздух и слънце, девойка с приятел, виждате ли някакви НОРМАЛНИ наоколо? Пазите ли ги, уважавате ли ги?
На стадиона е пълно с изроди и никой нищо не прави. Полицията ги пуска на мач, те вдигат свастиките, после излизат, бият се, продават дозите и се прибират да вилнеят в квартала си. Това ли е футбола? Това ли е 12 играч? Разбира ли някой въобще за каква деградация става дума и за какъв нечуван, самоубийствен толеранс към нея иде реч!??
Хора, каквито сме ние, такава е и страната ни!
Браво уважаеми! Поздравявам те! Опитах се да пусна тема за деградацията, отнесоха ме като куцо пиле домат. Елементи със свастики не ми дадоха възможност да напиша, каквтото исках да напиша...боклуци...
Да си жив и здрав!
Все някакви нормални хора трябва да останем в България...
Готвача написа:джони написа:Шефът на "Черно море" Красен Кралев постави ултиматум на БФС да отмени наложеното наказание от 2 срещи лишаване от домакинство. Варненци бяха санкционирани, след като фен счупи с бутилка носа на треньора на "Ботев" Трифон Пачев
ето го аналогичния случай,като имате предвид че носа на Пачев доколкото си спомням беше счупен извън стадиона,а тук това става директно на трибуните
Много харесвам,когато хора НЕприсъствали на дадено събитие,дават мнение,което според тях трябва да е меродавно.НО!Както сте чували,истината има две лица,а обикновено нито едното от двете не е на 100%.Сега аз като очевидец да ти обясня за какво иде реч.Автобуса с играчите и треньорите на Ботев си тръгна след мача,но наши фенове показваха комбинации от пръсти и "хранеха" жълтите.Явно "големият мъж" Пачев реши да раздава правосъдие,каза на шофжора да спре автобуса и слезе да въдворява ред.Останалото го знаете.Счупен нос и наказание от БФС.Според мен най голямата вина бе на Пачев.Фена естествено че ще му счупи ниса,защото има стара БГ поговорка за хората които си навират носовете,там дето не им е работа.За Лаптопа не зная каква е истината.Нека очевидци да кажат.Ама има и още една БГ поговорка-"Да би мирно седяло,не би чудо видяло!"Очаквам включване на очевидци на събитието,по възможност безпристрастни.
Готвач, чети преди да пишеш? Чукча. http://livesport.bg/SNIMKI%2BVIDEO-na-p ... ata!-88544 Има го постнато по-нагоре в темата.
Последна промяна от onceMORT на 21 апр 2013 21:52, променено общо 1 път.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
onceMORT написа:Червени_шампиони написа:Тогава, като ви дънят главите и взимат шалове и фланелки ще се сърдите само на себе си. Тоя човек може да е всякакъв, но е истински армеец за разлика от други, които ходят на мач само, за да имат снимки за фейсбука.
Vaskonti За този индивид какво ще кажеш? Всяко стадо си има мърша. Както не съм защитавал СЗ, така не виждам смисъл и животното да бъде защитавано.
Е какво да кажа? Това ли е масовото мнение тук или е единично такова, та се правят някакви заключения как тук всички сме били заблудени и морално деградирали?
[center]I'll be the savior of you all