21ви кръг 11ти април ЦСКА - Лудогорец 19:00

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: 21ви кръг 11ти април ЦСКА - Лудогорец 19:00

Мнениеот sin4ec » 11 апр 2013 21:17

W84me написа:
we are the champions написа:Абе и Левски (ако сменат Илиев)и ЦСКА имат шансове и Лудогорец са в борбата за титлата .Проблема е ,че Лудогорец на 90 процента си е спечелиха

Откъде идват тия 90%??? 2 точки разлика 90% ли са?

Ами че те илианилиевчетата ще паднат от Локо Сф и Етър, къде ги слагаш изобщо в сметката? Литекс е реалния преследвач, но 5 точки и преимство в преките двубои са много. А и Левски ще бие в Ловеч.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 11 апр 2013 21:17

bilyaletdinov написа:Защо никой не иска титлата ?

Искат, искат, ма тия, дето я искат, всичките, вързано куче не могат да бият. И става Шекспирова драма първенството.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 апр 2013 21:23

защо написа:
bilyaletdinov написа:Защо никой не иска титлата ?

Искат, искат, ма тия, дето я искат, всичките, вързано куче не могат да бият. И става Шекспирова драма първенството.

Стар-нов шампион, Левски с тенекиената купа и това е. Друго развитие аз не виждам.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 11 апр 2013 21:23

Пълен шок!Левски и Лудогорец не спряха да се дънат последните мачове,вчера Ботев паднаха и неска вместо да излезнат и най-накрая да вземат нещичко да заиграят-НИЩО!Останах с впечатлението,че на играчите в червено днеска не им се играеше много.Чета тука,че е имало борбеност и хъс в Цска...аз явно съм гледал нещо друго.Цел мач си разцъкват отзад,връщат на вратаря,ритат напред и каквото стане.След 60-70 минута не видях един от титулярите,който да не си беше изплюл дробовете.И докато за това може и да не виним Радуканов,то така и не можах да разбера защо не пусна Камбуров още след почивката и не заигра с повече нападатели.Гледам го Петев,не е кой знае какво име в футбола ни,ама човека всеки мач е с костюм и има няква визия,а нашия братко ми изглежда като треньор по физкултура.Това винаги много ме е нервирало.Стойчо и той е същия!Иначе за титлата най-много заслужава да е Литекс,играят най-приятен футбол и имат много юноши в отбора!

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 11 апр 2013 21:25

Слаб мач и за двата отбора, което се дължи най-вече на страхливата тактика и на двамата треньори - Радуканов е доста далеч от нивото, което трябва да има един треньор на ЦСКА, независимо от медийния балон, който се надува покрай него... Разочарован съм и от Петев, който иначе повтаря като мантра навсякъде, че независимо от противника отборът му винаги ще изповядва на терена собственият си стил, а на практика при всеки по-важен мач играе точно обратното на него :? Формата и на Левски, и на ЦСКА, и на Лудогорец е ужасна - най-добър футбол играят Ботев и Литекс, но едните са твърде неопитни, другите недостатъчно стабилни за да се преборят за титлата..Според мен засега най-близо до нея си остава Лудогорец, но в оставащите мачове всичко е възможно... определено това е едно от най-интересните първенства, които сме гледали 8-)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 11 апр 2013 21:27

Ако колегите от "подуене" не се вземат в ръце и не започнат да бият и в наредените си мачове,то и Локо Пд и Славия ще се намесят в "борбата" за титлата !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 апр 2013 21:35

percival написа:Ако колегите от "подуене" не се вземат в ръце и не започнат да бият и в наредените си мачове,то и Локо Пд и Славия ще се намесят в "борбата" за титлата !

Май никой не иска да става шампион. Имам усещането, че накрая "Ботев" ще е пръв. Не мисля, че първенството е наредено или поне не толкова очевидно. Не изключвам възможността за манипулиране на резултати, но отборите, борещи се за първото място, са от слаби по - слаби.
Моля не включвайте "Левски" сред претендентите!
Може да ви е смешно, но го говоря съвсем сериозно. С това жалко подобие на отбор ще е пълен смях да вземат титлата.
Дано или "Лудогорец", или "Литекс" я спечелят!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 апр 2013 21:45

Avanti_Ragazzi написа:С този мач Лудогорец станаха шампиони!!! Единствените им трудни мачове с нас и Ботев, но те са чак в 28 и 29 кръг! А до тогава свички след Лудогорец ще са се насрали поне по-два пъти!

По- по - два пъти...Как може неграмотен човек да изказва мнение се чудя! И това масово се случва, раз'ираш ли :mrgreen:

Стана приличен мач, но много грешки на треньора забелязах, като например изгонването на Присо от наказателното поле при всяко центриране. :( Не се справихме чак толкова зле, но който е дал 3,500 000 млн. за Варела да си иска парите обратно- този не може да спира топката да не говорим за други футболни неща. Отново Анисе и Саша на добро ниво, браво. Чочев си е медиен талант само, нека там да си остане. Няколко мача подред играем с 2-ма човека по-малко - няма как да бием. Може би имаше и по една дузпа за двата отбора, но не пожела да даде нито едната. Добра съдийска бригада днес общо взето, но футболистите и на двата отбора бяха пренавити, а и да си го кажем нямаха никакви качества за победа и аргументи, с които да измъкнат победата. Все пак стана хубав и напрегнат двубой... пак догодина. Честито на Лудогорец, ще дублират титлата, понеже сега имат 3 мача подред, в които ако не правят глупости, ще ги вземат без много зор. :) Най-много да отнемем калъвката от Левски, за друго нямаме сили тоя сезон. :cry: Адски слаб треньор, да махнеш ти Марсиньо и да вкараш футболисти дето не са помирисвали терен година, година и нещо, не говори добре.
Варели, марели, да доиграят сезона и да се махат към Уругвай и Камерун. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 апр 2013 21:51

Честита титла на Лудогорец! Равенството беше справедливо, но разградчани спечелиха повече от него. След като ние не можахме да ги бием на "Армията" не вярвям някой да успее да го направи. Може би е и най-логично те да са шампиони. Мога да направя и прогноза, че Левски ще изпадне от 3-та, така че ако имат малко акъл трябва да се хвърлят с всички сили за Купата, а не да приказват още за титлата. При ЦСКА нещата са ясни. С политика ала Харлем Шейк продуцирана от Титан - шампиони скоро няма да станем.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
1948CSKA
Контакти:

Мнениеот 1948CSKA » 11 апр 2013 21:51

Аз се включвам само да си посипя главата с пепел. Днес се усъмних, че ще има повече от 1000 човека. Още не мога да повярвам, но ми стана готино. Иначе не ми се коментира.

Върни се в “ЦСКА”