Нджонго Присо
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Нджонго Присо
На мен ми харесва играта на присо. Удоволствие да го наблюдаваш как играе и финтира противниците ..... обаче само ако водим с 2 гола иначе ми изпилява нервите
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
- Червени_шампиони
- Контакти:
Циганина от Сливен да се маха, другия циганин от Камерун и той. Тия два боклука сигурно заплатата им е над 30 000 лева общо. Видя се, че Грънчов е по-добър от любовника на Радуканов, Спас и той е класа над Присо.
---------------------------------- Черни -------------------------------------
- Бандаловски -------- Грънчов -- Крачунов ---------------- Венков -
------------------------- Саша ----------- Марсиньо ----------------------
--- Варела --------------------- Чочев ------------------------- Делев ---
-------------------------- Платини/Долапчиев ----------------------------
---------------------------------- Черни -------------------------------------
- Бандаловски -------- Грънчов -- Крачунов ---------------- Венков -
------------------------- Саша ----------- Марсиньо ----------------------
--- Варела --------------------- Чочев ------------------------- Делев ---
-------------------------- Платини/Долапчиев ----------------------------
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- red_HOOLIGANS
- Контакти:
За мен Спас Делев няма никаква работа в отбора!Същото се отнася и за Костадин Стоянов.Иначе Присо не е слаб футболист,аз така като гледам ми той ни е най-бързия футболист и има техника.Въпросът е някой да го успокой тва момче,той очевидно се притеснява,когато има добра възможност за удар.Това е моето мнение!
radko_piratko написа:Присо е единствения пробивен футболист на ЦСКА, ама Вие разбирате от футбол, колкото баба ми от военна музика.
След това мнение твърдо вярвам че дори тази възрастна жена баба ти разбира малко повече от тебе футбола.

Последна промяна от sandi74 на 06 апр 2013 19:56, променено общо 1 път.
Тоя е най - големия некадърник в А група заедно с К.Стоянов. Двамата трябва да им се забрани да влизат на стадиона, а заедно с тях и тоя набеден треньор М. Радуканов. Срам за ЦСКА са тия. Сержиньо е с класи над тоя измислен футболист, а Крачунов е много по - переспективен от това леке Коста Стоянов. Емо Костадинов да ги маха тия мижетурки, стига са вземали само пари.
Толкова мачове минаха от началото на втория дял.....нищо положително не съм видял от Спас Делев, Камбуров и неадекватния К.Стоянов, а вие "наливате" - Присо.Да, прави сте той не отговаря на изискванията ни и хич го няма пред вратата, но поне ни прави някакво впечатление за разлика от по-горе изброените. 

Empty написа:Толкова мачове минаха от началото на втория дял.....нищо положително не съм видял от Спас Делев, Камбуров и неадекватния К.Стоянов, а вие "наливате" - Присо.Да, прави сте той не отговаря на изискванията ни и хич го няма пред вратата, но поне ни прави някакво впечатление за разлика от по-горе изброените.
Страхотно каре са,нека раздават картите.

- орчо войвода
- Контакти:
Най-добрият африкански футболист в А група е Обаси Салас Окечукво .
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Веднага Венци Цирка да му даде еднопосочен билет към топлите страни !! Тоя място на Армията няма !! Както и Менижеро !!!