Нджонго Присо
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Нджонго Присо
nikivarna написа:orlando7 написа:sandi74 написа:Присо е всичко друго но не и футболист.
Обича да се катери по дърветата! Но това е друг спорт,различен от футбола.
Не го обиждай така колега ,че може да те ухапе ,а знаеш ли ,я бяс ,я други болести могат да се предават чрез ухапване
Така е.Факт.

nikivarna написа:orlando7 написа:sandi74 написа:Присо е всичко друго но не и футболист.
Обича да се катери по дърветата! Но това е друг спорт,различен от футбола.
Не го обиждай така колега ,че може да те ухапе ,а знаеш ли ,я бяс ,я други болести могат да се предават чрез ухапване
Коя дума тук е обидна? Що да ме хапе да не е животно?
ама хич не ми е ясно защо държите този афро-американец ,а момче като Якимов не е при вас? Е това ако ми обясни някой ...
-
- Контакти:
Присо е единствения пробивен футболист на ЦСКА, ама Вие разбирате от футбол, колкото баба ми от военна музика.
radko_piratko написа:Присо е единствения пробивен футболист на ЦСКА, ама Вие разбирате от футбол, колкото баба ми от военна музика.
Ти като много разбираш не виждаш ли че проваля усилиятя на отбора си? Този само в ЦСКА могат да го държат!
Присо е трагикомичен, но има някаква скорост. Това видимо върши работа, но единствено при контра-атаки. Какви контра-атаки да правим на Ботев Враца обаче не знам - не би трябвало, но ето, че имаше доста.
YA GUNNERS YA
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЪП, БЪРЗ И БЕЗ ВСЯКАКВО САМОЧУВСТВИЕ ИГРАЧ - ТОВА Е МНЕНИЕТО МИ ЗА ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ... СПОКОЙНО МОЖЕ ДА СИ ЦЪКА В КВАРТАЛА ,НО В ЦСКА ????
ДА ИМАШ ЧОЧЕВ И ДА НЕ ГО ПУСКАШ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И СИГУРНО ИМА НЯКАКВА ПРИЧИНА....

-
- Контакти:
Присо ме отказа да ходя на мачове. Докато има треньори, които налагат този бездарник по някакви неясни причини, на мач ще ходя само срещу 1914.
Присо наистина е единствения футболист на ЦСКА ,който има дрибъл, техника, мнооого въздух и добър поглед,без него остротата на атаката ще е нулева, ама трябва малко поне да разбираш от футбол за да го видиш.А иначе ще го преодолее това пред гола, просто преди да бие той вече си мисли ,че е невъзможно да вкара и това е най- трудното нещо на света.Споко, да звънне на Торес,ще му помогне!!! 

Давай Кобра,разбии ги на тая Евровизия