rsk написа:А аз ти пожелавам да последвате съдбата на Ботев ама да не се върнете в А група никога. То и без това на там е тръгнало
Аз пък ви пожелавам съдбата на Портсмут - бавно и мъчително да се влачите все по-надолу и далеч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
rsk написа:А аз ти пожелавам да последвате съдбата на Ботев ама да не се върнете в А група никога. То и без това на там е тръгнало
Кировец написа:rsk написа:А аз ти пожелавам да последвате съдбата на Ботев ама да не се върнете в А група никога. То и без това на там е тръгнало
Аз пък ви пожелавам съдбата на Портсмут - бавно и мъчително да се влачите все по-надолу и далеч.
OOP написа:Ей Локото ви легнаха за пореден път и си повярвахте, че може да сте шампиони......колко жалко е да си цСкар
T&T написа:След като миналата година за 5 кръга бе стопен аванс от 8 точки, то не виждам пречки това да се случи и тази година, но искренно се надявам отборът стопил 8-те точки преднина на Лудогорец и 6-те на Левски да не се казва ЦСКА.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
bostoncelstics написа:T&T написа:След като миналата година за 5 кръга бе стопен аванс от 8 точки, то не виждам пречки това да се случи и тази година, но искренно се надявам отборът стопил 8-те точки преднина на Лудогорец и 6-те на Левски да не се казва ЦСКА.
Сигурно ще сте вий, с този "правилен" футбол....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта