ЦСКА - Левски 20.09.09 ПРО БГ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Maverick
Контакти:

Re: ЦСКА - Левски 20.09.09 ПРО БГ

Мнениеот Maverick » 21 сеп 2009 10:20

Някой така ги изигра левскарчетата. Ако това което направиха на Левски е постановка е много добре измислено и Батков заслепен от своята алчност се е хванал като шаранче. Много ще му станат скунгсовете на бай Ганьо. :) :) :) :) Ако пък Рубин съм им извъртяли този номер трябва и с тях да се побратемим освен с ЦСКА М. Но дори да е номер те самички са си виновни защото без тяхна помощ нямаше нищо да стане.

Потребителски аватар
cska_15
Контакти:

Re: Играч на мача

Мнениеот cska_15 » 21 сеп 2009 10:40

Вчера целия отбор беше на висота, но над всички беше КОСТАДИН СТОЯНОВ. Това момче с неговата игра ми напълни сърцето.
ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 сеп 2009 11:00

Направихте доста добър мач. На черното бяло не мога да кажа. Но за мен, Петков беше играч на мача. А от вашия отбор Делев игра "на трета". На Топузака му се омотаха... и чак падна. То не е смешно, ама....

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 21 сеп 2009 11:02

Смърт за тоя тъп мустакат ... Така ни пре**а с тая екскурзийка, която спретна на 4мата за безплатни медицински прегледи за есента, че няма накъде повече :evil: То оставаше и да не ни биете без 5 от основните играчи..
Изображение

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 21 сеп 2009 12:03

Армейци виждате ли как говедата ся се измятат. Преди 2-3 дена викаха че ще ни мачкат че няма значение с кой футболисти ще играят.
БРАВО ЦСКА !!!
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
ko6rata
Контакти:

Мнениеот ko6rata » 21 сеп 2009 12:05

Честито, армейци! :)
От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 21 сеп 2009 12:35

Old_death написа:Благодаря ти,другарю Батков!Благодаря ти за хубавите минути,щедро подарени от теб на всички червени фенове!Благодаря ти за поредния епизод на синя излагация,който само благодатение на твоята алчност и манталитет ще влязат във футболния фолклор!Искам да ти честитя седемте милиона,спечелени от тренсфера на карето в Рубин!Бъди жив и здрав и още поне 50 години начело на Левски за да продължиш
да топлиш сърцата ни
!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Честита победа на всички армейци!

Евала комплексарю-другарю , явно разбираш че сме ви подарили победата и за това не поздравяваш вашите футболисти ! Щом г-н. Батков ти топли сърцето а не твоя отбор що за фен си ти или си поредния антилевскар ?
Иначе честито на цесекарите , радвайте се сега , защото следващия път може и да излезнеме с титулярите !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 21 сеп 2009 13:24

Евала комплексарю-другарю , явно разбираш че сме ви подарили победата и за това не поздравяваш вашите футболисти ! Щом г-н. Батков ти топли сърцето а не твоя отбор що за фен си ти или си поредния антилевскар ?
Иначе честито на цесекарите , радвайте се сега , защото следващия път може и да излезнеме с титулярите !

За пореден път виждам човек,който пише преди да чете!Къде видя в поста ми разбор на мача.Да,доволен съм че ви бихме,но идиотизма на ръководството ви ме води до оргазъм!Напълно заслужено след като грабнахте приза за евроидиотство с играта си в ЕКТ,сега се борите за един огромен златен скункс ;) За това съм благодарен на другаря Батков.След като злобеехте след отнемането на лиценза ни,сега е наш ред да се радваме на ръководството ви.Да са ви живи и здрави и много години да ни радват!Комплексите ги търси около Герена!Ха наздраве сега,ако вече можеш да преглътнеш :P
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

vladi77bg
Контакти:

Мнениеот vladi77bg » 21 сеп 2009 13:32

браво армеийци отлична игра :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Parlament
Контакти:

Мнениеот Parlament » 21 сеп 2009 14:46

ЦСКА е номер Едно!!!Велики!!!

Върни се в “ЦСКА”