Дерби ли? Какво дерби? Едните играха, а на другите им платиха да се докоснат до футболистите на ЦСКА. Оправдания за едните милион и едно, но нека се сетят срещу какъв отбор на ЦСКА играха миналата година и колоко много им се подиграваха.
Футболистите събирани от „кол и въже”, от „нискоразрядните отборчета” в А група съсипа великия ПФК Левски, който може без всеки, има достатъчно равностойни футболисти в състава си и най-важното те имат нападател. Гонзо както винаги беше обещал отборът да се вдигне за тази среща, както обеща сега да се вдигнат и за следващата.
ЦСКА играха така сякаш срещу тях бяха излезли бармани, домакини на стадиони и пиколата без да си дават зор; измислените футболисти на ЦСКА минаха като на екскурзия през стадион Васил Левски, за да си починат за предстоящите тежки срещи в първенството в Лига Европа.
Колелото на живота се завъртя и ЦСКА отново са на върха на хранителната верига, а ПФК Левски ще си имат четерима нови играчи за следващите срещи
ЦСКА - Левски 20.09.09 ПРО БГ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кой сега е номер едно?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- valkata_levski
- Контакти:
Re: УБИХМЕ ГИ !!!
Без никакво заяждане ви питам, защо не говорихте толкова много пролетта.Защо не възхвалявахте отбора си тогава.
Мислите ли че е редно да вадите нож на умряло куче?
Когато Томов беше при вас добре ли ви беше?
Мислете първо като хора и после като фенове.
Ще дойде ли момент в който и в Левски да няма никакви проблеми?
Честита победа армейци.
Мислите ли че е редно да вадите нож на умряло куче?
Когато Томов беше при вас добре ли ви беше?
Мислете първо като хора и после като фенове.
Ще дойде ли момент в който и в Левски да няма никакви проблеми?
Честита победа армейци.
Re: ЦСКА - Левски 20.09.09 ПРО БГ
Ма тия момчета от СЛИВЕН БИЛИ СТАШНИ БРЕ.БРАВО.И.СТОЯНОВ ги разкърти.След 2-рия гол видяхте ли кадрите с физиомутрата на Г.Петков.Все едно му правят визитка за 2010.СУПЕР!!!!!!!ГОЛЯМ КЕФФ!!!!!!ЕЕЕЕЕЕЕЕХХХХХХХХХХХ!!!!!!!! Ще ги гледам ччааааккккк до другият мач.И ДА ПИТАМ,ЧЕ НЕЩО НЕ РАЗБРАХ---НИЕ ЛИ СМЕ ГИ НАХЕНДРИЛИ С РУБИН????ТАКАВА МЪЛВА СЕ НОСИ МАЙ.
ЦСКА ОЛЕ,ОЛЕ---ШАМПИОНИ СМЕ!!!!!!!!!
ЦСКА ОЛЕ,ОЛЕ---ШАМПИОНИ СМЕ!!!!!!!!!
Re: Честито!
[offtopic]Честито на всички червеноармейци!!Много добра игра!Както каза Дуци Симонович: ЦСКА взе най-добрия защитник в България-Костадин Стоянов-тоя пич нямаше спиране,роден е за ЦСКА.Дано ония двамата със сините очила са гледали мача и го извикат в национала[/offtopic]
Пиши с малки букви!!!
Пиши с малки букви!!!
Re: Кой сега е номер едно?
originalni.be написа:е кой сега е номер едноо ...
Барса е номер 1![]()
![]()
[offtopic]Барса са втори по голова разлика за съжаление

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
lakito7 написа:Ай не се изхвърляй толкова,вярно че ви се случва рядко,но щом не можете в това наше състояние да ни победите с резултат е смешно.То вие сте си жалки както винаги,но добре че е Батков да ви помогне.
За разлика от вас,ние сме футболни джентълмени и не ритаме по умряло.Освен това успехите ни са несъизмерими със срама,който сте носили и продължавате да носите за без туй слабия ни национален футболен имидж.Сега вече и бай ви Ганя взе да ви присяда,хак да ви е..нали се радвахте като мучеше години наред срещу ЦСКА от собствени и от медии на "приятелски обръчи".Готинко ви ставаше от просташките му изстъпления-разбирам,въпрос на манталитет,който без съмнение споделяте.Затуй сега поне имайте доблестта(зная,че е нова за вас дума,но все пак-направете усилие) да замълчите.Приятни моменти с "новия" Левски,защото големия медиен СИН балон се спукаааааааааааааа!!!

Питат ме защо ли Левски пак са втори
АЕЕ честито на Всички

Re: Любо Пенееев
Честита победа,Армейци.
Искам само,да вметна нещо,което ми направи впечатление.
Защо нямаме средна линия?
Нужно ли е играта да се прави,от чистене на защитата и поемане на топката,от бързите ни крила?
С отборчета като Левски това върви,но с Рома и Фулъм това не води към добро!
Къде са халфовете?
Нужно ли е играта да се прави,от чистене на защитата и поемане на топката,от бързите ни крила?
Къде са халфовете?
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/4E/D6/6e0c1dc501344ed6.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FF/FC/64e86229cbd8fffc.jpg[/wrapimg]
Re: Любо Пенееев
maximalniq написа:Само едно не разбирам,защо вика ,че мача е прекрасен,добър,страхотен,ИНТЕРЕСЕН мач?Това ли е то максимума на футбола в България?Кога ще видим МАЧ като този на Манчестър днеска по българските терени?
Той винаги така казва Любо. Не знам, може би така се е научил в Испания. Забелязъл съм че колкото и слаби мачове да са играли, винаги хвали и противника и ЦСКА и казва че мача бил добър. Един вид уважение към играчите.
Иначе мен ми хареса хъса, желанието, пресата и физическата подготовка. Откъм техника има още много да се желае. Но факт е, че от една разпасана команда Любо направи отбор.
Re: ЦСКА - Левски 20.09.09 ПРО БГ
Честита победа,Армейци.
Къде са халфовете?
Къде са халфовете?
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/4E/D6/6e0c1dc501344ed6.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FF/FC/64e86229cbd8fffc.jpg[/wrapimg]