П.П. we are the champions, какъв е този аватар бе бате
16 кръг ЦСКА София - Литекс FT 0:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 16 кръг ЦСКА София - Литекс |02.03|
Kога ще пускат билетите за мача, това не мога разбера, доста хора съм зарибил да ги водя и нямат търпение вече.... дано е хубаво времето и да се поздравим с победа.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
4:0
От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти. Но в едно са най-добри - да откриват нови географски ширини!
- we are the champions
- Контакти:
Teo написа:Kога ще пускат билетите за мача, това не мога разбера, доста хора съм зарибил да ги водя и нямат търпение вече.... дано е хубаво времето и да се поздравим с победа.![]()
Не питай
[offtopic]Абе загубих един шибан бас... и до другия четвърък трябва да стои
we are the champions написа:Teo написа:Kога ще пускат билетите за мача, това не мога разбера, доста хора съм зарибил да ги водя и нямат търпение вече.... дано е хубаво времето и да се поздравим с победа.![]()
Не питай![]()
[offtopic]Абе загубих един шибан бас... и до другия четвърък трябва да стои[/offtopic]
[offtopic]Важното е че изпълняваш като си го загубил, че има хора дето не го правят, подуенската емблема като я видя и някак си ме потиска, много е грозна
Teo написа:Kога ще пускат билетите за мача, това не мога разбера, доста хора съм зарибил да ги водя и нямат търпение вече.... дано е хубаво времето и да се поздравим с победа.![]()
Билетите ще са по 15 и 10 лв, ще се пуснат в четвъртък или петък, а времето ще е прилично - около 5 градуса и ще е слънчево !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
а бфс ни успокоява
невероятни са
БФС: Спокойно, първенството започва
невероятни са
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- we are the champions
- Контакти:
Браво Боби,Браво Михайлов
- Supraise-CSKA
- Контакти:
Литекс ги бием с 2 : 0 само ЦСКА
-
СИН_ИМПЕРАТОР
Литекс са изграден отбор, докато ЦСКА са пълна мъгла, доста спорна селекция с двама негри и един изгладнял латинос...ако всичко е честно, резонно 0:2 за Литекс