Емил Костадинов се завръща в ЦСКА София

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Емил Костадинов се завръща в ЦСКА София

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 фев 2013 13:09

vaskonti написа:
Captain Stottlemeyer написа:Юли, 2011 г.:
"Екзекутора на Франция: Тръгвам си сам
Интересно как взехме лиценз, чуди се бившият спортен директор
Емил Костадинов представи пред "Блиц" различна версия от тази на собствениците. Вече бившият спортен директор бе категоричен, че не е бил уволняван, а сам напуска. Освен това той стигна по-далеч, усъмнявайки се в редовността на лиценза, който ЦСКА взе за новия сезон.
- Г-н Костадинов, в крайна сметка напускате или сте уволнен?
- Аз искам хората да знаят истината и ще им я кажа в очите. Тръгвам си сам. Решението ми не е от вчера. От известно време обмислям да напусна...
- Защо тогава в медиите се появи информация, че сте уволнен?
- Аз, в интерес на истината, от доста време обмислях да напусна. Този път няма връщане назад. Напускам ЦСКА, макар че официално ще бъде обявено, че се разделяме по взаимно съгласие.
-Защо? Какви са причините?
- Ами една от причините е липсата на нормални комуникации с ръководството. Не може да се създават интриги и да комуникираме помежду си чрез медии, сайтове и вестници. Аз обичам нещата да се казват пряко, директно на човек, а не чрез други. Най-малкото чрез средствата за масова информация.
- Кои са по-важните причини?
- Огромните разминавания в организацията. Както и липсата на пари. Заплатите се бавят постоянно. Това внася напрежение както в отбора, така и в клуба като цяло. Хората от администрацията не са получавали пари месеци наред. Нека не съм лош пророк, но е на път да се повтори случилото се миналото лято след направената селекция. Тогава се докараха много футболисти на килограм. Многократно предупреждавах, че така не бива. Взеха се играчи без знанието на треньорите. С някои изключения. Нали помните какво стана в съблекалнята. Вместо да се поучат от грешките, шефовете ги повтарят. Освен това не се мисли за детско-юношеската школа. Мястото, откъдето навремето тръгнахме аз, Ицо и Любо. Там всичко е потънало в забрава. Десетки пъти съм говорил със собствениците да се отделят пари за школата, за децата и юношите. Нека да не споменавам и за многото дългове, които ЦСКА има към бивши играчи и треньори.
- Как тогава клубът взе лиценз?
- Интересен въпрос...
- С кого се видяхте на срещата?
- С Иво Иванов.
- Какво ви каза той?
- Че щом съм решил да се разделим, той и Борисов (Димитър Борисов, президентът на ЦСКА, б.р.) нямат нищо напротив, тъй като имало разминавания в характерите ни. Аз също мисля, че има такова несходство. В крайна сметка на никой не му е приятно да играе по свирката на друг."

http://novinar.bg/news/chistka-v-tcska- ... 2OQ==.html

Интересно, какво ли се е променило в Борисовата градина година и половина по-късно!?... 8-)

Нищо не се е променило. Както казах, просто агенция ПИК пак е намерила начин да си направи реклама, както направи преди 1 месец с "интервюто" с Ганчев.

Ами тогава да закриваме темата - и без това бози в родните медии колкото искаш. :lol: Иначе, ако все пак информацията е вярна, това е една добра новина за "Левски". ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 фев 2013 13:11

Captain Stottlemeyer написа:Интересно, какво ли се е променило в Борисовата градина година и половина по-късно!?... 8-)

Капитане, не задавай такива въпроси за ЦСКА, на които отговора е ясен за всички цесекари, понеже и обстоятелствата го разкриват, сякаш в останалата част от България са настъпили мегапромените във всяко едно звено и отборите са най-проспериращи в източна Европа, ако си мислиш, че мълчанието или незаинтересовеността на платения медиен слугинаж ги прави много развити отбори от школа до администрация - хайде няма нужда. Гледай си в синята или каквато и да е там паничка.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 фев 2013 13:30

Captain Stottlemeyer написа:
vaskonti написа:
Captain Stottlemeyer написа:Юли, 2011 г.:
"Екзекутора на Франция: Тръгвам си сам
Интересно как взехме лиценз, чуди се бившият спортен директор
Емил Костадинов представи пред "Блиц" различна версия от тази на собствениците. Вече бившият спортен директор бе категоричен, че не е бил уволняван, а сам напуска. Освен това той стигна по-далеч, усъмнявайки се в редовността на лиценза, който ЦСКА взе за новия сезон.
- Г-н Костадинов, в крайна сметка напускате или сте уволнен?
- Аз искам хората да знаят истината и ще им я кажа в очите. Тръгвам си сам. Решението ми не е от вчера. От известно време обмислям да напусна...
- Защо тогава в медиите се появи информация, че сте уволнен?
- Аз, в интерес на истината, от доста време обмислях да напусна. Този път няма връщане назад. Напускам ЦСКА, макар че официално ще бъде обявено, че се разделяме по взаимно съгласие.
-Защо? Какви са причините?
- Ами една от причините е липсата на нормални комуникации с ръководството. Не може да се създават интриги и да комуникираме помежду си чрез медии, сайтове и вестници. Аз обичам нещата да се казват пряко, директно на човек, а не чрез други. Най-малкото чрез средствата за масова информация.
- Кои са по-важните причини?
- Огромните разминавания в организацията. Както и липсата на пари. Заплатите се бавят постоянно. Това внася напрежение както в отбора, така и в клуба като цяло. Хората от администрацията не са получавали пари месеци наред. Нека не съм лош пророк, но е на път да се повтори случилото се миналото лято след направената селекция. Тогава се докараха много футболисти на килограм. Многократно предупреждавах, че така не бива. Взеха се играчи без знанието на треньорите. С някои изключения. Нали помните какво стана в съблекалнята. Вместо да се поучат от грешките, шефовете ги повтарят. Освен това не се мисли за детско-юношеската школа. Мястото, откъдето навремето тръгнахме аз, Ицо и Любо. Там всичко е потънало в забрава. Десетки пъти съм говорил със собствениците да се отделят пари за школата, за децата и юношите. Нека да не споменавам и за многото дългове, които ЦСКА има към бивши играчи и треньори.
- Как тогава клубът взе лиценз?
- Интересен въпрос...
- С кого се видяхте на срещата?
- С Иво Иванов.
- Какво ви каза той?
- Че щом съм решил да се разделим, той и Борисов (Димитър Борисов, президентът на ЦСКА, б.р.) нямат нищо напротив, тъй като имало разминавания в характерите ни. Аз също мисля, че има такова несходство. В крайна сметка на никой не му е приятно да играе по свирката на друг."

http://novinar.bg/news/chistka-v-tcska- ... 2OQ==.html

Интересно, какво ли се е променило в Борисовата градина година и половина по-късно!?... 8-)

Нищо не се е променило. Както казах, просто агенция ПИК пак е намерила начин да си направи реклама, както направи преди 1 месец с "интервюто" с Ганчев.

Ами тогава да закриваме темата - и без това бози в родните медии колкото искаш. :lol: Иначе, ако все пак информацията е вярна, това е една добра новина за "Левски". ;)

Е, все пак си имаме едно на ум, от Титат всичко може да се очаква.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Voin
Контакти:

Мнениеот Voin » 17 фев 2013 12:34

да се прибира у дома. каквото било - било. кое беше наред последните 23 години... а и ЦСКА стана жертва на много по-сериозни фактори, не на Костадинов. скоро ще отречем всичко и всички, без даже да сме погледнали в себе си. wellcome back.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 18 фев 2013 15:51

Емо завинаги ще остане в историята на ЦСКА, като голям играч и слаб ръководител. Аз лично никога няма да му простя, че допоследно мълча за лиценза през 2008 и хвърли цялата вина върху Лупи. На отбора ни му трябват хора, които да воюват за него, а Емо никога не се е намесвал в шамарите. Гледаше си мястото в БФС и гласът му не се чуваше. С него или без него ЦСКА нямаше никой в Изпълкома. Изобщо не виждам дори и малка причина да се връща в клуба. Докал е през годините, че не става за ръководител!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 18 фев 2013 16:11

Той и Любо не ставаше за ръководител..

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 18 фев 2013 19:42

Само този комик ни липсваше....

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 18 фев 2013 22:46

Усещам, че хората които го искат тоя обратно в ЦСКА са фенове на ЦСКА от една година. Тоя нещастник ограби отбора, а сега отново иска да си пълни гушата с пари.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Supraise-CSKA
Контакти:

Мнениеот Supraise-CSKA » 23 фев 2013 14:44

КОЛКО ОЩЕ БОКЛУЦИ ЩЕ ИДВАТ НА АРМИЯТА САМО ЩЕ КРАДЕ ТОЗИ !!!

Върни се в “ЦСКА”