Видеоклип доказа: Караджов НЕ е виновен за гола във вратата

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Re: Видеоклип доказа: Караджов НЕ е виновен за гола във вратата

Мнениеот aloha^guy » 18 сеп 2009 16:36

Никой не е казал ,че КАраджов трябва да се съсипе....И е нормално да не го обвиняваме ,тъй като е на 20 години...Но да си говорим ,че пясъка ни е виновен и това не е било ГРЕШКА - извинявайте ,ама значи нищо не разбирам от футбол... :shock: :shock: А колкото до малкия Перуци - нормално е да го освиркват - неговото си беше пълна,неопитна,бездарна,мазна,нефутболна грешка.....А на Караджов - грешка от липса на игрова практика...но в никакъв случай не е терена ,тъй като вратаря сам си излезе ....Да си е седял на вратата :evil: :evil:
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 18 сеп 2009 16:38

Талантливо Ви е вратарчето но грешката си беше негова, нямаше смисъл да излиза в тази ситуация. Но пък човек най-добре се учи от грешките си.

malkiq80
Контакти:

Мнениеот malkiq80 » 18 сеп 2009 16:39

абе момчета аз съм ЛЕВСКАР ама да ви питам когато има пас зад защитата каква вина има вратаря, КАРАДЖОВ Е ДОБЪР имате си го пазете го от глупави изказвания.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 18 сеп 2009 16:47

malkiq80 на 18 Сеп 2009 16:39

абе момчета аз съм ЛЕВСКАР ама да ви питам когато има пас зад защитата каква вина има вратаря, КАРАДЖОВ Е ДОБЪР имате си го пазете го от глупави изказвания.

Х2
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 18 сеп 2009 16:51

Караджов е добър вратар и е безпспорен талант. Това не означава обаче, че не трябва да му бъде потърсена отговорност за постъпката му по време на мача. За мен той е виновникът да не спечелим този двубой. Въпреки това обаче не бива да бъде разкъсван, все пак именно Караджата е бъдещето на ЦСКА. Дано завбъдеще има обица на ухото и не прави подобни грешки.
Както aloha^guy вече попита, мислите ли, че ако си беше стоял на вратата щяхме да получим гол, според мен, не.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 18 сеп 2009 16:55

Стига глупости!!!
И на Велинов му го тикнаха от цетъра във Виена но и до ден днешен всички го обичаме :P
Важно е да се играе с хъс!!!
Малкия има точно това което е нужно за ЦСКА,остава малко практика да понатрупа и за първи път от незнам си колко години ще имаме истински вратар :P
За по малките във форума ще кажа че така плюехме и по Пенев и Костадинов ;)
Феновете на ЦСКА не критикуват слабите играчи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
You`re My Wicked Live

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 18 сеп 2009 17:01

Караджов е добър вратар и е безпспорен талант HO AKO Cu CeDu HA BPATATA HEMA гол

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 18 сеп 2009 17:03

a boy named goo написа:Караджов е добър вратар и е безпспорен талант. Това не означава обаче, че не трябва да му бъде потърсена отговорност за постъпката му по време на мача. За мен той е виновникът да не спечелим този двубой. Въпреки това обаче не бива да бъде разкъсван, все пак именно Караджата е бъдещето на ЦСКА. Дано завбъдеще има обица на ухото и не прави подобни грешки.
Както aloha^guy вече попита, мислите ли, че ако си беше стоял на вратата щяхме да получим гол, според мен, не.

Да ,точно това имах предвид !!! И за мене той е виновника за равенството 1-1 . Просто гледам реално на нещата ;) Естествено,очаквам да е титуляр срещу шампиона :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 18 сеп 2009 17:13

Айде сега терена ви виновен че неуспяхте да победите.Ако Караджов си стоеше на вратата(там където му е мястото) може би сега щяхте да се радвате на успеха, но уви

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 18 сеп 2009 17:24

Офф...айде стига с тези български оправдания - терена виновен, пясъка виновен,прожектора виновен - много светил , времето студено/горещо/облачно/мрачно,съдиятаа виновен.....
Ами по новите правила Фулъм не са задължени да изкарват топката , съдията е задължен да спре играта ?!?!? А колкото до Караджов - ако си беше седял на вратата ,не мислиш ли ,че топката пак така щеше да отскочи от пясъка ??!?!?? Да,пак щеше да се забави , тъй като това е пясък , а не трева ....но нямаше да има гол според мен !! Така че според мен Караджов е виновника в тази ситуация....иначе с 1-1 е добър резултат ,тъй като имахме 2-3 положония - вкарахме едно...Те имаха 2 ,вкараха 1 ... Напълно равностойно.....
ПС: Фулъм защо не попитат : топката не отскочи ли много на високо при гола на Платини ?!?!? По твоята логика ?!?!?
Последна промяна aloha^guy на 18 Сеп 2009 14:23, променена общо 1 път

пп много добри мнения правиш и това ми харесва в теб ние българите все се оправдаваме,но и другото че трябва да се защити момчето напълно го подкрепям.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “ЦСКА”