"Не стражът Иван Караджов, а основната вина за попадението на Фулъм във вратата на ЦСКА има лошият терен. Това доказва клип на БНТ, на който се вижда отлично цялата ситуация. Всичко се случва в 65-та минута, когато Иван Караджов излиза малко неразчетено, за да пресече дълъг пас на англичаните. Топката обаче попада върху един от участъците от терена, който бе разсипан по време на концерта на Мадона. В последствие на това място бе изсипано голямо количество пясък. Именно пясъкът бе причина топката да не се плъзне по тревата в обичайната си траектория и да отиде в краката на Караджов, а при отскокът и от земята да забави своя ход, което в крайна сметка се оказа фатално за червените."
Искам да чуя мнението ви за Караджов. Аз лично много го харесвам и мисля, че заслужава да пази на ЦСКА. Наистина на камерата се вижда, че топката забавя своя ход, но като цяло излизането беше грешка, защото Иванов щеше да покрие нападателя на Фулъм. Вие какво мислите за Караджов?
Видеоклип доказа: Караджов НЕ е виновен за гола във вратата
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- borislavcho
- Контакти:
Re: Видеоклип доказа: Караджов НЕ е виновен за гола във вратата
Караджата е много добър само дето му липсва опит. Мисля че след 7 години ще бъде най-добрия български вратар. Иначе наистина се вижда че топката се забавя
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Чух нещо подобно от изказването на Котев след мача.Не трябва да се вика срещу Караджата.Нека пощадим психиката му!Случва се на всеки да сгреши.Бъдещето е пред него!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- borislavcho
- Контакти:
Да аз съм зад него, беше ми интерсно какво мисли останалата част
Офф...айде стига с тези български оправдания - терена виновен, пясъка виновен,прожектора виновен - много светил , времето студено/горещо/облачно/мрачно,съдиятаа виновен.....
Ами по новите правила Фулъм не са задължени да изкарват топката , съдията е задължен да спре играта ?!?!? А колкото до Караджов - ако си беше седял на вратата ,не мислиш ли ,че топката пак така щеше да отскочи от пясъка ??!?!?? Да,пак щеше да се забави , тъй като това е пясък , а не трева ....но нямаше да има гол според мен !! Така че според мен Караджов е виновника в тази ситуация....иначе с 1-1 е добър резултат ,тъй като имахме 2-3 положония - вкарахме едно...Те имаха 2 ,вкараха 1 ... Напълно равностойно.....
ПС: Фулъм защо не попитат : топката не отскочи ли много на високо при гола на Платини ?!?!? По твоята логика ?!?!?
Ами по новите правила Фулъм не са задължени да изкарват топката , съдията е задължен да спре играта ?!?!? А колкото до Караджов - ако си беше седял на вратата ,не мислиш ли ,че топката пак така щеше да отскочи от пясъка ??!?!?? Да,пак щеше да се забави , тъй като това е пясък , а не трева ....но нямаше да има гол според мен !! Така че според мен Караджов е виновника в тази ситуация....иначе с 1-1 е добър резултат ,тъй като имахме 2-3 положония - вкарахме едно...Те имаха 2 ,вкараха 1 ... Напълно равностойно.....
ПС: Фулъм защо не попитат : топката не отскочи ли много на високо при гола на Платини ?!?!? По твоята логика ?!?!?
Последна промяна от aloha^guy на 18 сеп 2009 16:23, променено общо 1 път.
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

- POPCORN
- Контакти:
а стига вече бе.оставете , чвоека на мира!има след 2 дена важен мач, представяте ли си чете тия офруми са!И той е на нашите години.евала това м ие любимият играч в ЦСКА !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- borislavcho
- Контакти:
не го обвинявам. и на мен ми е любимия 

Неблагодарна е ролята на вратаря.Никой няма да си спомни блестящите му намеси и сърцатата му игра,но всяка грешка тежи!Защо някой от критиците на Караджата не си припомни предишните му навремени излизания и адекватни отигравания по време на мача?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Няма смисъл да се обвинява Караджов. Всички вратари, дори и най-великите, са правили подобни грешки. Не е хубаво да га смачкаме на тези години. Плюс това не ми се ще да падаме до нивото на сините, които си спомняте какво направиха Малката Перука. Който не е играл той не е грешил. Дад дадем шанс на момчето да се докаже!!!
- borislavcho
- Контакти:
Прав си Old death