Интервю на червената легенда Тодор Янчев!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

razbira4
Контакти:

Re: Интервю на червената легенда Тодор Янчев!

Мнениеот razbira4 » 14 яну 2013 16:59

Фолклор...добре звучи :) .
Аз пък мисля, че може би той наистина с този иска да се бетонира като легенда(каквато никога няма да бъде), за да може след края на кариерата си, при следващото управление, да се окичи с доживотен пост на Армията и прилична заплата. Не знам, не ми прилича на такъв, но да откажеш 250-300 бона в края на кариерата си...Не ви ли звучи малко пресилено? Кой би ги отказал? Моля ви се...

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 14 яну 2013 17:14

danko_sot написа:
razbira4 написа:Малко е далеч от думата легенда, тази дума доста си тежи и означава много...
В днешно време, по-точно през последните 22 години, да имаш титли и успехи си е доста относително нещо. Повечето титли и купи са купени, така че какво тук значат някакви си купи, както е казал поета. Ако беше голям играч, щеше да е направил кариера в Европа. Ама и той е като синята легенда Наско Сираков - голям в БГ и никой в Европа. Едно е да обичаш и да си предан на отбора, друго е да застанеш до истинските легенди на ЦСКА...Никак не го виждам в един отбор със Стоичков, Пенев, Костадинов, да не ровя пък още по-назад.
Като му е толкова акъла да изтърве 9 заплати по 25-30 000 лв...

Точно с това си решение да напусне отбора при Титан в знак на несъгласие с водената от тях политика още повече си бетонира мястото в червената митология. Стоичков, Пенев и костадинов са червени легенди също, но ме съмняма който и да е от тях да е по-предан и да обича повече ЦСКА, отколкото Тошко. Янчев си е заслужил завинаги мястото в червения фолклор!

Съгласен съм, че Тошко не е футболист от ранга на Любо, Ицо и Емо, но има място на алеята на славата, заради своята вярност и любов към клуба. В тези комерсиални времена трудно се намира по-отдаден на каузата играч. Янчев никога не ревеше за пари, помагаше на новите играчи и особенно на юношите. Не съм чул лоша дума от съотборници и треньори, просто капитан за пример. Вярно футболист с добър капацитет, не велик, но се стараеше да компенсира с твърдост и себераздаване.Единственото, което може да му пожелая е УСПЕХ в попрището, което си е избрал. Тошко има място в ЦСКА, защото сърцето му е вярно на клуба цели 10 години. Такива професионалисти са вече изчезващ вид и трябва да се пазят, като ценност. С напускането на момчето от Казанлък Титан скъсаха и най-тънката връзка между фенове и шефове.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 яну 2013 20:01

Абе каква легенда е тоя средняк, не се излагайте. Легенди са Якимов, Жеков, Стоичков, Д. Пенев и т.н., този само може да им мие краката.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
haruspex
Контакти:

Мнениеот haruspex » 30 яну 2013 19:54

Тошко заслужава на 02.03 да отидат феновете на Овча Купел вместо на нашия мач
ЦСКА ДО ГРОБ

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 31 яну 2013 09:23

haruspex написа:Тошко заслужава на 02.03 да отидат феновете на Овча Купел вместо на нашия мач

Това и ще направим ;)
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 31 яну 2013 13:50

Живи и здрави тогава. Който наистина я направи тая простотия има една благословия от моя страна за родната му майка.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 31 яну 2013 16:22

Нещо не те разбрах - смяташ, че Тодор Янчев няма нужда от подобаващо изпращане или просто си платен драскач на бокликчиите, украсен с картинки на "Офанзива" за прикритие...?!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 яну 2013 23:56

haruspex написа:Тошко заслужава на 02.03 да отидат феновете на Овча Купел вместо на нашия мач

Да, тръгвам още утре.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”