Колонката на Криси Тонев
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: БОДНАР УБИ ЧОВЕК
Лошоо ...
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
-
- Контакти:
ПАЛАЧА НА ЛЕВСКИ
БОДНАР Е БЛЪСНАЛ ЧОВЕК КОИТО Е КАРАЛ КОЛЕЛО. ЧОВЕКА Е ПОЧИНАЛ НА МЯСТО, А НА НЕГО НИЩО МУ НЯМА.
-
- Контакти:
Re: БОДНАР УБИ ЧОВЕК
Сега Боднар отива в затвора. Интересно ми оня мангал от Левски кога ще отиде на топло и той ли тярбва да убие човек с 2 промила, за да го пратят поне условно. Ебахти сбърканата държава. И Ставийски в момента трябва да е в панделата. Ебахти държавата, ебахти нещото.
Re: ПАЛАЧА НА ЛЕВСКИ
Хайде по кротко ако може
krisi tonev е СЛЯП и ползва някаква система за писане по неговия глас.
Момчето няма вина, че е незрящ и обидите по негов адрес са крайно нежелателни.

- Blue_AvalanchE
- Контакти:
PFC Litex написа:Хайде по кротко ако може![]()
Наистина ли е сляп ?
ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
Blue_AvalanchE да съвсем сериозно.
Има още един потребител, като него, но в момента не мога да се сетя за потребителското му име.
Има още един потребител, като него, но в момента не мога да се сетя за потребителското му име.

- Blue_AvalanchE
- Контакти:
PFC Litex написа:Blue_AvalanchE да съвсем сериозно.
Ок.
ЗАВИНАГИ СИН !

Re: Колонката на Криси Тонев
ss_killer мисля, че беше другия.
-
- Контакти:
БРАВО НА ГОНГ, ПОСТАРАЛИСТЕ СЕ
Е, ТАКА Е МНОГО ПО ДОБРЕ. АЗ ДА СИ КАЖА ТАКА ПО МИ ХАРЕСВА. Е КАК ИНАЧЕ, НАЛИ НИКИ ГО ПРАВИ ТАКА ЗА НАС ФЕНОВЕТЕ НА ГОНГ. ТОВА НЯМА ДА Е ЛОША ИДЕЯ, МАЧОВЕТЕ ОТ ЛИГА ЕВРОПА ДА ГИ ГЛЕДАМЕ ОНЛАЙН. КОМЕНТАРА НА ЕКИПА НА ГОНГ, КАКТО ТОМЕТО КАЗВА : - КОГАТО МАРКАТА Е ГОНГ НЕ ВЪРВИ ДА ИМАШ ЧУЖД ДИЗАЙН. И НА ДОБЪР ЧАС КАТО СЕ КАЗВА, И НАЕСЕН С ПЕСЕН.
- levskarinvt
- Контакти:
Re: БРАВИ НА ГОНГ ПОСТАРАЛИСТЕ СЕ
Мене пък нещо не ме грабна новия облик.Не знам можеби зашото не съм свикнал още