Ще го има ли ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Ще го има ли ЦСКА?

Мнениеот rsk » 23 яну 2013 20:33

Колко пък да е вечен ЦСКА?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
ToT_TheBlue
Контакти:

Мнениеот ToT_TheBlue » 23 яну 2013 21:01

В края на деня трябва да сме наясно, че няма нищо вечно. :mrgreen:

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 23 яну 2013 21:04

Това навикът е гадно нещо,когато ти го нарушат.Вие пак по навик искате да ви се дава всичко безплатно,никога не сте построили собствен стадион,а държавата ви го е построила,както и всички зали,бази и тренировъчни игрища.За да ви се даде стадион първо трябва да сте имали,държавата да ви го е национализирала и сега да ви компенсира със стадион.Но как да ви го даде,след като никога не национализирала нищо ваше,напротив вземала е от всички други,за да ви създаде.Аз не искам,нещо което са платили дядо ми и баща ми и целия народ вие да го ползвате безплатно.Ами станете пак държавно отборче.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 23 яну 2013 21:10

ToT_TheBlue написа:В края на деня трябва да сме наясно, че няма нищо вечно. :mrgreen:

Малка червена звезда, или краят на вечността? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 23 яну 2013 21:11

favaca8888 написа:гласувайте за бат бойко и това ще става
партията си отмъщава на предателите :mrgreen:

Не си прав!
Предателите си отмъщават на партията :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 23 яну 2013 21:19

Господата фенове на милиционерския отбор пак са по-активни във форума на ЦСКА отколкото в техния, ах комплекси, ах...Не е лесно да си репресиран тип от Подуяне :lol: :lol:

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 23 яну 2013 21:23

talpata написа:Това навикът е гадно нещо,когато ти го нарушат.Вие пак по навик искате да ви се дава всичко безплатно,никога не сте построили собствен стадион,а държавата ви го е построила,както и всички зали,бази и тренировъчни игрища.За да ви се даде стадион първо трябва да сте имали,държавата да ви го е национализирала и сега да ви компенсира със стадион.Но как да ви го даде,след като никога не национализирала нищо ваше,напротив вземала е от всички други,за да ви създаде.Аз не искам,нещо което са платили дядо ми и баща ми и целия народ вие да го ползвате безплатно.Ами станете пак държавно отборче.

Много си далече от истината, то е ясно ,че са ти промили мозъка иначе няма как да се оправдят неуспехите и комплексите който ЦСКА е създал на синьото отбоче.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ToT_TheBlue
Контакти:

Мнениеот ToT_TheBlue » 23 яну 2013 21:24

talpata написа:Това навикът е гадно нещо,когато ти го нарушат.Вие пак по навик искате да ви се дава всичко безплатно,никога не сте построили собствен стадион,а държавата ви го е построила,както и всички зали,бази и тренировъчни игрища.За да ви се даде стадион първо трябва да сте имали,държавата да ви го е национализирала и сега да ви компенсира със стадион.Но как да ви го даде,след като никога не национализирала нищо ваше,напротив вземала е от всички други,за да ви създаде.Аз не искам,нещо което са платили дядо ми и баща ми и целия народ вие да го ползвате безплатно.Ами станете пак държавно отборче.

талпа, гледай сега пич, при розовите е много тежко, не знам как ще издържат? :)
Трябва да започват от нулата, както се казва от името, емблемата,................... тези неща при тях драматично са свързани със собствеността. Какво обаче ще стане с всичките им успехи като Централен клуб на армията или още по-срамното Централен дом на народната армия. Тук не става въпрос за нормално създаден и нормално функциониращ клуб. И това е една от причините някои от тях да си задават този въпрос.
На мен този въпрос ми харесва! :mrgreen:

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 23 яну 2013 21:25

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
toffees написа:Обясняват колко помагат на армейците, а в същото време вече ги гонят от базите им

Винаги ли трябва да се стига до протести и блокиране на “Орлов мост”, за да се свърши някаква работа в България? Този въпрос си задават в момента ръководители, треньори, спортисти и родители, свързани по един или друг начин със спортните клубове на ЦСКА. Причината – липсата на желание от страна на държавата да направи една малка, нищожна отстъпка, за да подпомогне развитието на спорта ни. За какво става въпрос? Естествено, за базите на червените, които продължават да са в много тежко състояние, но решението на проблема тъне в прах така, както отлежала бутилка 100-годишно вино в избата на френски буржоа.

От години клубовете на ЦСКА по бокс, борба, волейбол, джудо, вдигане на тежести, спортна гимнастика и още и още се опитват да вземат залите, които ползват на “4-ти километър” и на “Къро”. Цялостната им концепция е съвсем елементарна – “подписваме договор за 10-15 години безвъзмездно ползване, а срещу това сме длъжни да стопанисваме залата подобаващо, да правим ремонти и да не променяме същността на ползването й. Все пак така е с всички останали клубове в България. Наеми не се плащат, а се дават пари за консумативи и освежаване и обновяване”, са думите на председателя на Обединени Спортни Клубове ЦСКА Георги Калчев. И наистина това звучи повече от нормално. В крайна сметка защо за Левски, Славия и останалите клубове в България да е така, а за армейците да не е?

Да, обаче за червените не е така. Напротив. Те не просто плащат наем, а го правят дори повече, отколкото реално е възможно да си позволят. Спортните клубове на ЦСКА са принудени да вземат членски внос на трениращите там, за да могат да осигурят средствата, необходими за наем. И ако доскоро той беше в размерите на символичните 255 лева, сега цифрата достигна 1024 лева специално за клуба по джудо. При все че малкият наем е бил вземан от Министерството на отбраната, а в момента големият се плаща в министерството на … спорта. Точно така – ведомството, което би трябвало да прави и непосилното, за да върви спортът ни напред, в момента прави така, че да закрие един от символите му!

Преди година от канцеларията на управляваното от Свилен Нейков министерство обявиха, че ще направят така, че клубовете на ЦСКА да плащат символични наеми за залите си. Един вид – жест за тях. Казаха това пред нашия вестник “Тема Спорт”. Дали обаче там имат представа какво означава символика? Обещаха, че ще се намери начин армейците да получат правото да стопанисват базите си по същия начин, по който и конкурентите им от Левски и Славия. Резултатът – абсолютно неравностойна конкуренция спрямо сини и бели, а и спрямо всички останали клубове в страната.

И тук е време да се зададе големият, фундаменталният въпрос. Каква е целта на държавата? Иска ли тя да помага на едни, закривайки други? Прави ли се опит да се унищожи ЦСКА, за да се облагодетелстват конкурентите на червените? Със сигурност отговорът от страна на Свилен Нейков ще бъде отрицателен. На думи обаче е лесно да се каже, че всички са равни, когато действията водят в точно обратната посока. Защото клубовете по джудо, борба, спортна гимнастика, акробатика и вдигане на тежести вече са получи писма да освободят помещенията…
Да се върнем към темата за “Орлов мост”. Не случайно от СК ЦСКА заплашиха, че ще излязат на протест там. Защото ясно се видя, че когато се съберат маса хора, разпънат се едни нелицеприятни за управляващите транспаранти и се повишат децибелите точно на това място, в крайна сметка се получава своето. Простият пример е с еколозите и Витоша. Едни хора се пънаха, разтягаха локуми и обясняваха някакви неща, докато други излязоха – протестираха и в крайна сметка какво се случи? “Смешните” еколози спечелиха. А базата на НСА в Несебър? Макар там войната с местните реститути все още да продължава, студентите в крайна сметка получиха своето. Законово там не може да се строи, колкото и незаконни опити да се извършват от местните собственици.

Явно наистина от СК ЦСКА трябва да излязат на протест на “Орлов мост”. Явно в тази наша държава нищо не става по нормалния, възпитан и мирен модел. Тук просто е така – без да има “Бум”, няма “Ура”. Червените се опитват от години да вървят по цивилизования път, но се сблъскват с огромна стена, която няма нито заобикаляне, нито прескачане. В такъв случай пътят е само един – директно през нея. И ...

ако отново няма решение на проблема, то отговорът на въпроса, дали държавата иска да закрие ЦСКА, ще бъде повече от категоричен!
[offtopic]sportal.bg[/offtopic]

Интересно ми е какво мислите по въпроса? Ще излезнете ли на протест ако се наложи?

А ти приятелю къде си чул,че се готви протест?

Скоро пич , то ще се види и чуе.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 23 яну 2013 21:25

А СК"Левски" какви наеми плаща за базите, които използва :?:
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”