Стойне Манолов: Бойко Борисов спря Гриша Ганчев за ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Стойне Манолов: Бойко Борисов спря Гриша Ганчев за ЦСКА

Мнениеот sin4ec » 13 яну 2013 22:08

Jorkorazporko написа:Е излагаш се! Подуене влиза като квартал на София 40те години, и не е по - добре да си от него! Младост е доста по - хубав квартал, показателни са цените на имотите ;)

Страшен квартал е Младост, няма що-един час влизане и излизане, нагъчкано до откат... Не че Подуене е супер, но е с една идея по-добре! Аз не бих живял в ни един от двата, но това е друга тема!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

KellyB

Мнениеот KellyB » 13 яну 2013 22:10

allez_les_blues написа:истината е друга- Гриша Ганчев тръгна да влиза в ЦСКА, СЛЕД като го подгониха за далаверите със захарта, и СЛЕД като задържаха синковеца му.Просто това беше хитър ход на Гришата, за да привлече обществена и медийна подкрепа, и по този начин да си реши проблемите с държавата.Ако не бяха тези въпросните проблеми, никога нямаше да му хрумне да закрива Литекс и да идва в ЦСКА.Ами той само година по-рано потроши сума ти пари да прави стадион в Ловеч и бази за ДЮШ на отбора, и изведнъж внезапно решава да зареже всичко, и да отиде в ЦСКА, където да се изръси поне с още 15-тина милиона започвайки от нулата...ми нема логика :mrgreen:

Много точно казано! Ама промитите червени мозъци не искат да го разберат... На тях все друг им е виновен. :)

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 13 яну 2013 22:17

много злоба в червените редици.
а на мене ми е кефффффффффффффффффффффф,че има директива и колкото повече БОЙКО БОРИСОВ ни помага ,толкова кефффа ще е по голям.
тоя мошеник стойнето що не го попитате как си построи "царско село" със спестявания ли?
а на мене ми е кеффффффффффффф, че в панчарево умират от злоба.

Потребителски аватар
Milen84
Контакти:

Мнениеот Milen84 » 13 яну 2013 22:19

А на мен ми е кеф че пожарникарчето си ходи у дома след некой месец !

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 13 яну 2013 22:23

allez_les_blues написа:истината е друга- Гриша Ганчев тръгна да влиза в ЦСКА, СЛЕД като го подгониха за далаверите със захарта, и СЛЕД като задържаха синковеца му.Просто това беше хитър ход на Гришата, за да привлече обществена и медийна подкрепа, и по този начин да си реши проблемите с държавата.Ако не бяха тези въпросните проблеми, никога нямаше да му хрумне да закрива Литекс и да идва в ЦСКА.Ами той само година по-рано потроши сума ти пари да прави стадион в Ловеч и бази за ДЮШ на отбора, и изведнъж внезапно решава да зареже всичко, и да отиде в ЦСКА, където да се изръси поне с още 15-тина милиона започвайки от нулата...ми нема логика :mrgreen:

Те логика не търсят...Цесекар и логика -да,да ! Нали е по-лесно да търсиш враг ,където и да било и да лееш злоба и жлъч по него ,отколкото да си погледнеш на какво си заприличал самия ти ! То тяхното вече е болестно състояние,клонящо към шизофрения !
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 13 яну 2013 22:26

"Поне от думите на Димитър Борисов знам, че той е искал разрешение от Бойко Борисов и не му е било разрешено на Гриша Ганчев."
Значи се цитират думите на Гърнето, който лятото се кълнеше, че от септември сте на Армията, че Младенов ще ви е треньор още не знам колко години и т.н. :mrgreen: И иначе "Вън боклуците"- много лъжели, крадели от отбора, пък като изръсят нещо такова и е на 100% вярно. :mrgreen:

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 13 яну 2013 22:33

[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 13 яну 2013 22:42

Още ли има вярващи, че ганчев и по точно синковеца му ще тръгне да укрива тази смешна за тях сума? :lol:
Там натиска беше заради завода за автомобили и търсене на начин Цветан Василев да получи част от него.
Та след като синковеца на ганчев бе задържан какво стана в крайна сметка, всичко чисто излезе.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 13 яну 2013 22:44

vratar4eto на 13 Яну 2013 21:26
"Поне от думите на Димитър Борисов знам, че той е искал разрешение от Бойко Борисов и не му е било разрешено на Гриша Ганчев."
Значи се цитират думите на Гърнето, който лятото се кълнеше, че от септември сте на Армията, че Младенов ще ви е треньор още не знам колко години и т.н. :mrgreen: И иначе "Вън боклуците"- много лъжели, крадели от отбора, пък като изръсят нещо такова и е на 100% вярно. :mrgreen:

оригинала е..."Поне от думите на Борисов знам, че е искал разрешение от най-високо ниво за това, но не го е получил".
...отново по старата схема..някой друг е виновен...
А как се доверявате на думите на собственика който всички вие не харесвате!!!

4oko i boko
Контакти:

Мнениеот 4oko i boko » 13 яну 2013 22:48

mor на 13 Яну 2013 21:44

vratar4eto на 13 Яну 2013 21:26

оригинала е..."Поне от думите на Борисов знам, че е искал разрешение от най-високо ниво за това, но не го е получил".
...отново по старата схема..някой друг е виновен...
А как се доверявате на думите на собственика който всички вие не харесвате!!!

Стойне Манолов да не се окаже поредния милеещ за отбора Майкъл???
Аман от псевдо милеещи за отбора....

Върни се в “ЦСКА”