Тодор Янчев напусна ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Тодор Янчев напусна ЦСКА

Мнениеот Странджата » 08 яну 2013 14:47

Левскар съм от повече от половин век, но ми писна вече да се предъвква под път и над път тази тема за миналото. Истината е, че и ЦСКА, и Левски, ги е имало по време на соца и не само ги е имало. Да се срамуваме от това днес е лицемерно. Да твърдим, че не носим "срама на челото" и синини от бича" само защото има къде да избягаме в историята и да подменим едно време с друго, е също лицемерно. Това, че ни е имало преди ЦСКА и преди времето, в което ЦСКА е създадено, не променя факта, че сме били на една и съща хранилка. Че някой ял повече, а друг по-малко - това не е някаква заслуга на този, който не е имал по-лесен достъп до копанята. Хранени сме от една майка - партията!А че сме били доведено дете, а другите - от новия тейко, е могло само да бъде повод да се откажем от този тейко. Ама не сме, защото и за нас е имало благинки.
Така че нека сега си гледаме хала - да не би и ние, като цяла България, да сме се пречистили, да сме се отърсили от онези 40 години. Да се радваме, че не сме споделили участта на Славия и Локото и да оставим ЦСКА да се бори със своята участ, а не да наливаме вода в мелницата на онези психопати, за които ЦСКА е идея, а Левски - само неин противник.
Извинявам се, че се отклоних от темата на форума, но ме предизвика протестът на един мой "съидейник".

batebo
Контакти:

Re: КАПИТАНА НАПУСНА ЦСКА СОФИЯ!

Мнениеот batebo » 08 яну 2013 14:58

Rivaldo10 написа:Янчев е голям играч, мога да го оприлича донякъде на Боримиров. Писал съм и тук, че ми се е искало да играе в Левски. Би било хубаво, ако гледаме повече играчи като него занапред.
Явно положението в клуба ви е много тежко, очаквам доста протести още от първите мачове на полусезона, ще видим доколко успешни ще са.

Е ти ме уби,сравнявайки Тошко с Боримиров.Наистина ли мислиш че, Янчев би постъпил така http://www.youtube.com/watch?v=Vbg5XysJ_90 .Поведението им на терена бе коренно различно.

batebo
Контакти:

Мнениеот batebo » 08 яну 2013 15:05

Странджата написа:Левскар съм от повече от половин век, но ми писна вече да се предъвква под път и над път тази тема за миналото. Истината е, че и ЦСКА, и Левски, ги е имало по време на соца и не само ги е имало. Да се срамуваме от това днес е лицемерно. Да твърдим, че не носим "срама на челото" и синини от бича" само защото има къде да избягаме в историята и да подменим едно време с друго, е също лицемерно. Това, че ни е имало преди ЦСКА и преди времето, в което ЦСКА е създадено, не променя факта, че сме били на една и съща хранилка. Че някой ял повече, а друг по-малко - това не е някаква заслуга на този, който не е имал по-лесен достъп до копанята. Хранени сме от една майка - партията!А че сме били доведено дете, а другите - от новия тейко, е могло само да бъде повод да се откажем от този тейко. Ама не сме, защото и за нас е имало благинки.
Така че нека сега си гледаме хала - да не би и ние, като цяла България, да сме се пречистили, да сме се отърсили от онези 40 години. Да се радваме, че не сме споделили участта на Славия и Локото и да оставим ЦСКА да се бори със своята участ, а не да наливаме вода в мелницата на онези психопати, за които ЦСКА е идея, а Левски - само неин противник.
Извинявам се, че се отклоних от темата на форума, но ме предизвика протестът на един мой "съидейник".

Странджа, шапка ти свалям.Приятелите ми левскари /защото имам такива /са като тебе.И нищо чудно,май наистина трябва да минат 50-ина години /както при теб и мен /,за да осмислиш понятията.Респект "Левскарю" !

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Мнениеот -Ivan- » 08 яну 2013 15:07

Странджата написа:Левскар съм от повече от половин век, но ми писна вече да се предъвква под път и над път тази тема за миналото. Истината е, че и ЦСКА, и Левски, ги е имало по време на соца и не само ги е имало. Да се срамуваме от това днес е лицемерно. Да твърдим, че не носим "срама на челото" и синини от бича" само защото има къде да избягаме в историята и да подменим едно време с друго, е също лицемерно. Това, че ни е имало преди ЦСКА и преди времето, в което ЦСКА е създадено, не променя факта, че сме били на една и съща хранилка. Че някой ял повече, а друг по-малко - това не е някаква заслуга на този, който не е имал по-лесен достъп до копанята. Хранени сме от една майка - партията!А че сме били доведено дете, а другите - от новия тейко, е могло само да бъде повод да се откажем от този тейко. Ама не сме, защото и за нас е имало благинки.

Поздравявам те за това,което си написал,жалко,че повечето левскари не са като теб :!:
Изображение

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re:Ivan

Мнениеот Странджата » 08 яну 2013 15:12

Тогава почерпи, макар и на патерици :)

skratavets
Контакти:

Мнениеот skratavets » 08 яну 2013 18:56

истински мъжкар с голямо сърце което тупти за ЦСКА.тази постъпка показва каква е атмосферата в отбора и как е уволнен Стойчо

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 09 яну 2013 11:33

Тошко си тръгна и това ще бъде в сериозен ущърб за отбора. Не беше от най-великите ни играчи, но компенсираше със сърце. Не случайно натрупа толкова много мачове за ЦСКА и стана три пъти шампион. В новата история на отбора няма по-отдаден играч, дал почти цялата си кариера на един клуб, а това в този век е похвално. Можем да му пожелаем успех и да му благодарим. Тошко винаги ще остане част от ЦСКА и съм сигурен, че рано или късно ще се върне, защото го заслужава.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 яну 2013 12:30

Това е правилна постъпка от която и страна да я погледнем. Време е старият вълк да си отпочине. Бих го посъветвал да поеме пътя на Методи Деянов.
Има огромен принос за някои успехи на ЦСКА и съм сигурен, че един ден ще се върне на диригентски пост в любимия отбор, въпреки, че е прекалено смирен и мекушав или просто само така изглежда - тихите води са дълбоки.
Времето лекува всички рани.
Успех,Капитане!

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 09 яну 2013 15:36

skratavets написа:истински мъжкар с голямо сърце което тупти за ЦСКА.тази постъпка показва каква е атмосферата в отбора и как е уволнен Стойчо

+1 :)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 09 яну 2013 17:10

Тошко беше последния истински армеец в отбора. Без него тартори ще останат смешни футболисти, като Коста Стоянов и Станко Йовчев. Ако някой може да ми обясни, защо тези двамата са все още ЦСКА, ще го призная. Няма, как да вървим напред с протежета и доностници на шефовете. Отделно, пагубно е за всеки клуб собствениците да се правят на треньори, дори Батков го разбра. Още по-лошо е, че с действията си Титан изгониха всички истински цесекари и затова отвсякъде им отказват. Не мога да се сърдя на Мето Деянов нито на Тошко, че не искат да чуят за ЦСКА, хората си имат достойнство и не искат да са пионки на Титан.

Върни се в “ЦСКА”