Тодор Янчев напусна ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
russia

Re: КАПИТАНА НАПУСНА ЦСКА СОФИЯ!

Мнениеот russia » 08 яну 2013 01:28

Странно защо не се учудвам, че го приемаш като комплимент!
[offtopic]Не мисля да чакам отговора, пък и едва ли си заслужава![/offtopic]
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

haha

Мнениеот haha » 08 яну 2013 01:59

BadBoy написа:99% Бандаловски

Този дебил да стане капитан на ЦСКА :shock: Не вярвам да няма по-достойни...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 08 яну 2013 02:53

Време си му беше на Тошко. Много ми допадаше сърцатата игра.Истински мъж,особено през последните 2,3 години, когато в много страшни моменти, единствено ТОЙ заставаше пред камерата,а всичките други отворковци се криеха като мишленца. Успех Тошко!

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 08 яну 2013 06:48

russia написа:Странно защо не се учудвам, че го приемаш като комплимент!
[offtopic]Не мисля да чакам отговора, пък и едва ли си заслужава![/offtopic]

Ти друго освен offtopic поствал ли си някога? Нещо по темата или пак се правиш на интересен (не ти се получава).
На 36 дори за А група издишаше, а и предвид ситуацията навременно напускане.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 08 яну 2013 06:54

Благодарим ти капитане!За смелото сърце и себераздаването в името на ЦСКА - завинаги един от нас!
Изображение
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 08 яну 2013 07:22

Напускането на Стойчо и Тошко е знаково и ако все още е имало заблудени , дано прогледнат!

Това не е просто отказване, а показен жест на солидарност и едновременно изваждане на публичен показ лъжите на ръководството. Предния ден Майкъла излъга в интервю с Крум Савов,че само по една заплата имали да взимат всички футболисти. Ето ,че самият капитан е висял с цели три.ВЪН БОКЛУЦИТЕ и техните слуги Спекткъуа и Г. Илиев.

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 08 яну 2013 08:14

Тодор Янчев сърцат футболист и истински мъж ,който се раздаваше на 100% на терена.Напускането ,а не чакане за някоя скатана длъжност при Титан показват ,че е честен и има позиция.Ако има повече хора като него България ще се оправи много по бързо.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 08 яну 2013 08:31

Янчев е голям играч, мога да го оприлича донякъде на Боримиров. Писал съм и тук, че ми се е искало да играе в Левски. Би било хубаво, ако гледаме повече играчи като него занапред.
Явно положението в клуба ви е много тежко, очаквам доста протести още от първите мачове на полусезона, ще видим доколко успешни ще са.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

sasho72
Контакти:

Мнениеот sasho72 » 08 яну 2013 08:35

oще един показател че тошко е велик.иначе жалко скоро няма да намерим толкова сарцат капитан и ще ни липсва много

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 08 яну 2013 08:36

onegavon написа:Напускането на Стойчо и Тошко е знаково и ако все още е имало заблудени , дано прогледнат!

Това не е просто отказване, а показен жест на солидарност и едновременно изваждане на публичен показ лъжите на ръководството. Предния ден Майкъла излъга в интервю с Крум Савов,че само по една заплата имали да взимат всички футболисти. Ето ,че самият капитан е висял с цели три.ВЪН БОКЛУЦИТЕ и техните слуги Спекткъуа и Г. Илиев.

Много точно, с вас сме си лика-прилика. И ние имаме боклуци за собственици и дебили (да не кажа нещо повече) за директори. Дано нашия Капитан удържи, че аз на негово място щях вече да съм напуснал ... :(
По интересното е защо Майкъла още стои при вас ?! Беше голям мъж, а май е поредната подлога в Бг футбола ни. Слушка и кимва като кученце на табло на москвич 8-ак.
Браво Тошко, достоен Капитан ! Малко останахте такива в родното първенство...
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Върни се в “ЦСКА”