кой е евро-идиота ???
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: кой е евро-идиота ???
20 точки ние сме зле ама вие сте по-зле личи си вс Сливен загуба и вс Пирин а не сте играли с никой фаворит.Деееба мама ви деба селска

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
А ВАШИЯ МАЧ С ЛОКО ПД ЩЕ ИГРАЕТЕ И ВИЕ СЪС СЛИВЕН И ТОГАВА МОЖЕ ДА ГОВОРИШ
Европейската публика на Левски скандира: КУРВИ СТЕ КУРВИ СТЕ евала само така

Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
GOCPOD E CESEKAR

Ужасен бой между феновете на Левски и полицията се разрази пред сектор "Б" на стадион "Георги Аспарухов", научи репортер на Sportal.bg. Причините за масовото меле все още не са известни.
Собственикът на Левски Тодор Батков си тръгна с мръсна газ от Герена след срамното поражение на вицешампионите в турнира за Купата на УЕФА от Жилина. Босът на "сините" не благоволи да отдели време за медиите или да отиде до съблекалнята на тима на Емил Велев. Адвокатът се качи ядосан в аудито си и отпраши в неизвестна посока. Когато насъбралите се фенове на Левски видяха клубния бос в колата да си тръгва започнаха да сипят псувни по него: "Батков, к**во!".
БАТЕ БОБИ РАДВАШ ЛИ СЕ ???
Преди време Томето почна една приказка. Ама не беше предвидил такъв край. Също не беше предвидил и Батков и т.н.
Жалко е че винаги спираме с нашите отбори дотук. Гледат ми се грандове по нашите терени. А за Левски ....те толкова си
могат.
Жалко е че винаги спираме с нашите отбори дотук. Гледат ми се грандове по нашите терени. А за Левски ....те толкова си
могат.
Явно тоолко могат, но ще видим колко са велики срещи "селските отбори" както казаха феновете им. И те ще пробват хубавата манджа, иначе утрешният лаф:
С леко пляскане по врата, все едно гониш комар: ох, БАТЕ, нещо ме УЖИЛИ.
С леко пляскане по врата, все едно гониш комар: ох, БАТЕ, нещо ме УЖИЛИ.
То се видя кой е евро-шмешника