Пенев: Апатичен ЦСКА, заслужавахме да загубим

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Re: Пенев: Апатичен ЦСКА, заслужавахме да загубим

Мнениеот Lord_Dexter » 12 сеп 2009 19:06

:cry: :cry: :cry: кофти игра, така няма да стане повечето дори не си даваха зор
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
italianeca_77
Контакти:

Мнениеот italianeca_77 » 12 сеп 2009 19:26

[offtopic]nepriqtno kogato zagubim to4ki no tova se slu4va na vsi4ki golemi otbori, spored men e po dobre sega 4e zagubihme za da moje mom4etata da se stegnat malko za vajnite 2 ma4a koito idvat s Fulam i levski[/offtopic]

Пиши на кирилица!!!

S@sho
Контакти:

Мнениеот S@sho » 12 сеп 2009 19:34

Любо Пенев беше още по-апатичен... бях на мача, ЦСКА бяха адски слаби, всички се разхождаха по терена. Кирил Котев по едно време също се скара и викна и това се чу из целия стадион - "Гледай ги, всички са се скрили, ЕЙЙЙ". Не мога да си обясня защо ги мързеше да играят и се отказаха от допълнителни 2 точки толкова лесно.... Пирин също не искаха да вкарват, а съдиите бяха също толкова смешни, колкото играчите....

Общо взето, мисля че изобщо няма смисъл от такива мачове, а А група трябва да стане не 10, а 8 отбора само. Такива мачове не са от полза на никой...

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: Пенев: Апатичен ЦСКА

Мнениеот veni__85 » 12 сеп 2009 19:35

vasilev2 написа::arrow: Какъв резултат очаквахте?

аз очаквах 1:0 за Пирин

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 12 сеп 2009 19:44

S@sho написа:Любо Пенев беше още по-апатичен... бях на мача, ЦСКА бяха адски слаби, всички се разхождаха по терена. Кирил Котев по едно време също се скара и викна и това се чу из целия стадион - "Гледай ги, всички са се скрили, ЕЙЙЙ". Не мога да си обясня защо ги мързеше да играят и се отказаха от допълнителни 2 точки толкова лесно.... Пирин също не искаха да вкарват, а съдиите бяха също толкова смешни, колкото играчите....

Общо взето, мисля че изобщо няма смисъл от такива мачове, а А група трябва да стане не 10, а 8 отбора само. Такива мачове не са от полза на никой...

Значи Пирин не са достойни за А група така ли? Ако не са достойни кой е.. Своге ли .. да ви обиграват младежите ...? Ай стига .. Видяхме ви колко можете видяхме и ''Най-добрия защитник в България Иван Иванов'' .. о грешка от Иванов само как пеев го развинти ...

[offtopic]Като вкараш на 8мия в Русия не значи, че си голяма работа[/offtopic]

Потребителски аватар
zyto
Контакти:

Мнениеот zyto » 12 сеп 2009 19:52

Нека не се лъжем, пирин са един от отборите, които развинтват големите, Локо София също, голям късмет за лефски, че не губят, греда, положения, накрая Асамоа удара му, а и оня махмурлука голям удар отнесе от топката :mrgreen:
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
maivia
Контакти:

ПЕНЕВ: ПИРИН ЗАСЛУЖАВАШЕ ПОБЕДАТА, БЯХМЕ БЕЗОБРАЗНИ

Мнениеот maivia » 12 сеп 2009 21:17

много достойна и разумна позиция на Любо,защото си признава грешките и немотивираната игра.Наистина трябва да се вземат нужните поуки,защото този отбор може много повече и това ще се разбере още в четвъртък някъде към 20.00ч!!!

skarab
Контакти:

Re: ПЕНЕВ: ПИРИН ЗАСЛУЖАВАШЕ ПОБЕДАТА, БЯХМЕ БЕЗОБРАЗНИ

Мнениеот skarab » 12 сеп 2009 21:45

maivia написа:много достойна и разумна позиция на Любо,защото си признава грешките и немотивираната игра.Наистина трябва да се вземат нужните поуки,защото този отбор може много повече и това ще се разбере още в четвъртък някъде към 20.00ч!!!

Грешки се признават пред собственици и евентуално привържениците на отбора. А не пред някакви неграмотни "журналя", които гледат само как да забъркат някоя интрига с "достоверен,неназован,сигурен източник". Както казваше ... "Доволен съм от отбора" така и да си продължи. в съблекалните ако иска да ги беси. 8-)

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 13 сеп 2009 03:32

Няма грешки и Ман Юн играят пестеливо когато им е сгъстена програмата. Днешният мач показва, че вървим по техните стъпки. Аз щях да съм притеснен ако днес бяхме направили супер мач и бяхме били с 5 гола. Както щях да се притесня и ако бяхме направили някаква блестяща победна серия в контролите преди сезона.

А като погледнем на колко години е Любо и на колко е Фъргюсън, може би след десетина години звездите на Юнайтед ще идват в ЦСКА без да се пазарят за заплата, само за да играят в голям европейски отбор... :geek:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

ivanelpe
Контакти:

Мнениеот ivanelpe » 13 сеп 2009 10:23

Позицията на Любо след мача няма значение.Важно е какво е казал в съблекалнята преди мача.Явно не е бил там сигурно, щото момчетата играха доста отпуснато и без хъс и мотивация.Мисля,че чакаха Пирин сами да се бият.Ако мислеха за мача с Фулъм трябваше още първото полувреме да се напънат малко повече,да си решат мача и тогава да се пазят а не да играят 75 мин на каквото стане и после да се хвърлят.Пирин не са нищо особенно но играха с хъс и си заслужиха точката.Мисля,че нямаше как да ни бият,въпреки шансовете,които имаха.Сами сме си виновни и тва да ни е за урок.Такива мачове трябва да се взимат иначе лошо.Заради такива мачове например миналата година Локо Сф неможаха да се класират в УЕФА,както на нас тежаха загубените точки в Мездра и Сливен за шампионска титла,за това само бой на такива отбори и това е.Дано Любо го набие в главите на момчетата и да разберат,че така нестава.Дано им е за последно.САМО ЦСКА!!!!!!!!!!!!!

Върни се в “ЦСКА”