АНКЕТА: Кой трябва да е новият собственик на ЦСКА?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: АНКЕТА: Кой трябва да е новият собственик на ЦСКА?
ВЪН БОКЛУЦИТЕЕЕЕЕ!!!!! 

Ама това за смяната защото са уволнили Стойчо ли бе?
Това са пълни глупости. Всеки нормален клуб би сторил това. Отпадане от Мура, от Симитли и на 9 точки от първия на 4-то място. Аааа, и изпусната нарисувана титла миналия сезон.

Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
svence написа:Ама това за смяната защото са уволнили Стойчо ли бе?![]()
![]()
Това са пълни глупости. Всеки нормален клуб би сторил това. Отпадане от Мура, от Симитли и на 9 точки от първия на 4-то място. Аааа, и изпусната нарисувана титла миналия сезон.
Смяната е наложителна, не защото са сменили Стойчо, а защото както казват те самите - Искаме да надграждаме! Това е истината, а за да надграждаме ни трябва богат собственик, а не пернишки алкохолици, които се радват на второто място в А група! Те сами трябва да си подадат оставките!
Нямат пари за терени, нямат пари за заплати,камо ли за класни футболисти, нямат пари за нищо! Е - да си вървят!

- modor
- Контакти:
turbogena написа:Лупи да се връща на бял кон!
Всички го чакат с отворени обятия

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Фалирали компании обикновено се продават за символични суми, така че правете си изводи дали някой се интересува от ЦСКА, при положение, че Титан искат нереално високи.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Според мен Антон Божков би бил добър собственик.На Гриша Ганчев управляващите гробари няма да позволят.
ssg написа:Според мен Антон Божков би бил добър собственик.На Гриша Ганчев управляващите гробари няма да позволят.
Кой е Антон Божков и за какво се бори? Фен е на ЦСКА и нищо повече. Сам не може да направи нищо без одобрението на знаем кого.
- cska - maina
Re: Кой трябва да е новият собственик на ЦСКА?
Teo написа:Лично гласувам за Васил Божков
Аз за Антон Божков
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
- ASENOVSKI VOYN
- Контакти:
Васил Божков или Гриша Ганчев, а най-хубаво ще е и двамата заедно
Но за сега са Титан и добри или лоши все тая, докато не се появи някой ама наистина сериозен купувач аз ще сам за Титан, защото с тях зле но без тях ще стане сто пъти по-зле, както стана навремето след като Божков си тръгна

Но за сега са Титан и добри или лоши все тая, докато не се появи някой ама наистина сериозен купувач аз ще сам за Титан, защото с тях зле но без тях ще стане сто пъти по-зле, както стана навремето след като Божков си тръгна

9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
-
- Контакти:
В момента никой няма желание да вземе ЦСКА, защото отбора ни е прогнил отвсякъде. Титан го направиха непродаваем с милионите дългове, които му натресоха. Те ще си стоят и ще си правят делаверите докато има, какво да продава и копува. Стигнеме ли дъното ще се махнат и след тях потоп. Дано се намерят хора, пък и не чак толкова богати, които да вземат ЦСКА и то веднага, защото иначе смъртта е близка. Не ме интересува, какви ще са шефовете българи или чужденци, важното е да не са Титан. Дори при Лупи нещата бяха далеч по-честни, а отбора мачкаше. От друга страна българските бизнесмени сякаш са наплашени да инвестират в ЦСКА. Имам чувството, че някой нарочно ги гони, както Гришата и Митал. Моля се и този сезон да отцелеем и да се намерят хора-спасители пък дори ако трябва в по-долно група. Тази безтегловност не може да продължава! Сега е момента Клуб Възраждане да ударят по масата.