Разлика между кеативност и изоставане в развитието

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Blue1914VMV
Контакти:

Re: Разлика между кеативност и изоставане в развитието

Мнениеот Blue1914VMV » 03 яну 2013 23:40

svetlan28 написа:
Кашчей написа:Креативност= създаване, изграждане, иззиждане....

Какво е изградил, създал или иззидал ЦСКА в последните 20 години?Въпросът ми е към автора на темата и на други постове няма да отговарям!

Ами Димитър Бербатов например! :!:

Извинявам се предварително че се намесвам ама как точно изгради Цска Бербатов??? със скандирания от трибуните "Митко,К...о" и споменаване на майка му!!?? :) :) ХВАЛА на такиви "зидари".сега сериозно... все си мисля че той ако е успял го е направил Въпреки Цска!!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 04 яну 2013 07:26

cska - maina написа:honda, никъде не е казал, че не е ваш юноша, макар и това да е "спорен" факт. Или не четеш правилно, или го разбираш неправилно? Което говори за изоставане в развитието, докато опонентът ти показва креативност :idea:

Не си губи времето в напразни спорове с индивиди,в поведението на които няма нищо мъжко.Тия са готови да вложат в думите ти такъв смисъл,какъвто им изнася.Гъвкави са като върбови пръчки.На тоя питек му трябваха три дена докато измисли как да се измъкне от конфузната ситуация,в която сам се натика.Единственото,което съм твърдял е това,че Христов пристигна в Левски вече като готов играч.Никъде не съм коментирал чии юноша е бил.Достатъчно показателен е факта,че въпреки че тоя се е омазал целия , въпреки че не е прав от никъде , е достатъчно нагъл да предлага облог и на тоя фон да продължава да ме обсъжда , въпреки ясно заявеното от мен желание да не ме коментира !!! Homo gerenikus ( Човек от Герена ) ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 04 яну 2013 11:35

[quote="Blue1914VMV Извинявам се предварително че се намесвам ама как точно изгради Цска Бербатов??? със скандирания от трибуните "Митко,К...о" и споменаване на майка му!!?? :) :) ХВАЛА на такиви "зидари".сега сериозно... все си мисля че той ако е успял го е направил Въпреки Цска!!![/quote]

1.Извинението не се приема
2.Мисленето ти е доста повърхностно,защото:а/ЦСКА не е 1000 души на стадиона
б/въпросните скандирания /противно на твоето мислене/ПОМОГНАХА значително за развитието на Бербатов.
3.В последните 20 години ЦСКА изгради Мартин,Стилиян.
4.ЦСКА трансферира футболист във Валенсия през 1989г-23години.Същият този футболист спечели дубъл в Испания.
5.ЦСКА трансферира фугболист в Барселона през 1990г-22г. Този футболист стана голмайстор на световно парвенство и носител на Златната топка-през 1994г/преди 19години.
6.ЦСКА трансферира Туньо и Костадинов-многократни шампиони.
А твоят отбор има един футболист трансфериран в добър отбор,който стана шампион на силно първенство-М.Христов-поправи ме ако греша!!! :lol:

Blue1914VMV
Контакти:

Мнениеот Blue1914VMV » 04 яну 2013 12:05

Здрасти пак.ЗНАЧИ :1 СТОИЧКОВ ЗАМИНА ЗА бАРСА НА 24;2 МАРТИН ПЕТРОВ СЕ ИЗГРАДИ В СЕРВЕТ ЗА ВАС ИГРА ТОЧНО 1 ПОЛУСЕЗОН ЕСЕНТА НА 1998!!! И НЕГО И СТИЛЯН КАК ГИ ИЗГРАДИХТЕ С О;5 ОТ НАС ЗА КУПАТА И 0;8 ОТ ЛИТЕКС ЗА ПЪРВЕНСТВОТО :) :) :) ГОЛЕМО ИЗГРАЖДАНЕ НЯМА ЩО :) :) :) А ЗА ДРУГОТО ДА ТИ ПРИЗНАЯ ЗА МЕН Е ПО ВАЖНО ДОКАТО СА В ЛЮБИМИЯТ МИ ТИМ ФУТБОЛИСТИТЕ ДА СЕ РАЗДАВАТ ПОСЛЕ В ЧУЖБИНА НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ!!! вСЕ ПАК АЗ СЪМ ФЕН НА ЛЕВСКИ СФ А НЕ НА ФУТБОЛНА ЕВРОПА(ИЛИ ТАМ КЪДЕТО ИДАТ ДА ПРОДЪЛЖАТ КАРИЕРИТЕ СИ ТЕ)

svetlan28

Мнениеот svetlan28 » 04 яну 2013 13:01

Blue1914VMV написа:Здрасти пак.ЗНАЧИ :1 СТОИЧКОВ ЗАМИНА ЗА бАРСА НА 24;2 МАРТИН ПЕТРОВ СЕ ИЗГРАДИ В СЕРВЕТ ЗА ВАС ИГРА ТОЧНО 1 ПОЛУСЕЗОН ЕСЕНТА НА 1998!!! И НЕГО И СТИЛЯН КАК ГИ ИЗГРАДИХТЕ С О;5 ОТ НАС ЗА КУПАТА И 0;8 ОТ ЛИТЕКС ЗА ПЪРВЕНСТВОТО :) :) :) ГОЛЕМО ИЗГРАЖДАНЕ НЯМА ЩО :) :) :) А ЗА ДРУГОТО ДА ТИ ПРИЗНАЯ ЗА МЕН Е ПО ВАЖНО ДОКАТО СА В ЛЮБИМИЯТ МИ ТИМ ФУТБОЛИСТИТЕ ДА СЕ РАЗДАВАТ ПОСЛЕ В ЧУЖБИНА НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ!!! вСЕ ПАК АЗ СЪМ ФЕН НА ЛЕВСКИ СФ А НЕ НА ФУТБОЛНА ЕВРОПА(ИЛИ ТАМ КЪДЕТО ИДАТ ДА ПРОДЪЛЖАТ КАРИЕРИТЕ СИ ТЕ)

1.А на колко години дойде Стоичков в ЦСКА,и игра ли полуфинал в КНК/голмайстор на турнира/и четвъртфинал в КЕШ
2. Мартин колко е играл титуляр не знам,но прекара повечко годинки в ЦСКА,игра в ЕКТ при едно добро представяне и добри мачове с Атлетико Мадрид.Да беше трансфериран от Ботев Враца,след като се е изградил там :mrgreen: !!!
3.Стилиян да бяха го трансферирали Монтана,като не е изграден при нас.
4.Ако ти се крещи толкова викай си във вашия форум!!!!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 яну 2013 14:30

Знаете ли Пената какво е казал за Бербатов?
"Митко беше дечко, но го хвана немската мая". ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 09 яну 2013 11:20

Пълни олигофрени! Спорите кой пръв е е*ал съседката, преди тя да се омъжи за президента. Само че вие си оставате едни е*алници, а по света хората стават президенти. Докато не спрете да сте е*алници, а погленете как да станете президенти си оставате... на дъното. Великият, могъщ, силен убиец на шампоани (или какво беше, че не се сещам) получава полюция, че е трансферирал ритнитопковци там, където те са станали футболисти и са спечелили нещо. Ами направете ги вие футболисти и спечелете с тях нещо. Насипните ни стадиони са остатък от комунизма, а някои обвиняват "Левски", че искат да строят стадион в стил английски през 80-те. Значи преди десетилетия ония на запад за били много по-напред от комунистическия футбол, с чиито епизодични "успехи" всички така силно се гордеем. Ако вземем, че си оправим сметището, вместо да се караме коя саксия от него сме дали на съседа, за да си разкраси двора, чак тогава можем да имаме поводи за някаква гордост. Гордост от добре свършена работа. Дано някои знаят или поне в бъдеще да разберат какво имам предвид!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “ЦСКА”