Разлика между кеативност и изоставане в развитието

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kiririki1
Контакти:

Re: ЦСКА създава звезди, Левски - митове

Мнениеот kiririki1 » 30 дек 2012 15:05

А фактите са такива . За повечето изброени футболисти с изключение на двама от тях борисовата градина изобщо не е начална гара !

tennismonster
Контакти:

Мнениеот tennismonster » 30 дек 2012 15:05

В началото на миналия век България е световен лидер в авиацията. След Ньойския договор всичко остава в историята и в момента авиация нямаме. Да се говори колко са велики ЦСКА и колко са зле Левски е все едно да се каже как българските самолети са по-добри от тези на Боинг и Еърбъс, защото някога е било така. Историческите успехи са хубаво нещо, но аз лично предпочитам да живея в настоящето и да мисля за бъдещето, а не за миналото. А в момента си има коефициенти в Европа и лесно може да се види кой какво е направил в Европа последните 5, че и повече години... И не говоря за Левски, има и други отбори в БГ, които не отстъпват на ЦСКА и мислят за бъдещето.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 дек 2012 15:07

Кировец написа:Аз смятам, че Алекс-Кривия направи не лоша кариера в Турция и отбеляза доста голове, а автора го е пропуснал. Просто не го задържаха за дълго в Левски, а го пуснаха да се развива - превърна се в завършен футболист и не случайно да преди няколко месеца опъваше мрежите на вратарите в България и скриваше топката на защитниците с прекрасни хрумвания. Левски води прекалено свита трансферна политика, като се надяват да изградят боеспособен отбор, който да се превърне в хегемон за дълго време и така да подчинят конкуренцията си.
Докато ЦСКА е символ на трансферен катапулт за играчите, но пък точно това донякъде пречи, защото се мисли от лято до зима.
Въобще тази тема е дъвкана и предъвкана и това ще бъде единствения пост, който ще пусна тук.
Поздрави на всички!

Хубаво разсъждаваш. Цесекистите са може би единствените футболни фенове в света, които се радват и се бият в гърдите, че са много велики, когато разпродават отбора си. :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: ЦСКА облагородява, или как се краде история. Истината!!!

Мнениеот Eminem » 30 дек 2012 15:07

Lubaka1892 написа:Ти да не мислиш, че някой нормален би отделил 10 минути от времто си за да прочете тази словесна повърня?
Жалко за тези, които са го направили. :cry:

Обаче прочетохте вашата статия, нали ?

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 30 дек 2012 15:08

Колкото и да пишете против ЦСКА,ние се гордеем с нашата история.За всички левскари ние сме комунисти,а за нас вие сте фашисти..........все недоказали се системи.Имам снимка от царска България,на която се играе мач между славия и левски.На нея футболистите на левски поздравяват публиката с хитлеристки поздрав.Така че другари-господа драскачи.........всеки отбор е създаден по някакъв начин.Ние в кабинет,вие на нелегален митинг,и пр......Честита нова година на всички Армейци,а това че ни говорят зад гърба-значи че сме преди тях.............Buon Natale i buon anno nuovo... :lol: :lol:
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 30 дек 2012 15:09

Eminem написа:
Lubaka1892 написа:Ти да не мислиш, че някой нормален би отделил 10 минути от времто си за да прочете тази словесна повърня?
Жалко за тези, които са го направили. :cry:

Обаче прочетохте вашата статия, нали ?

Аз не. Даже от тази тема разбрах за нея.
Начел съм се и съм се наслушал на такива безсмислени спорове.
Последна промяна от Lubaka1892 на 30 дек 2012 15:11, променено общо 1 път.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 30 дек 2012 15:16

Весела нова година на всички Армейци...........там където са бити Еврошампиони,пак ще бъдат бити.......само ЦСКА и Чезена......... :) ;)
FORZA CESENA !!!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 30 дек 2012 15:17

Спрете с теэе тъпи провокативни теми. Боли ме хуя колко футболиста са продали в чужбина.. Заради такива писания не можем да се отървем от тях в този форум.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 30 дек 2012 15:18

13 май 1998 година. Финал за Купата на България ЦСКА - Левски. В състава на ЦСКА играят следните футболисти: Христо Стоичков, Емил Костадинов, Трифон Иванов, Димитър Бербатов, Мартин Петров, Стилян Петров. Левски бие 5:0. Хайде, весели празници!
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 30 дек 2012 15:23

arekusanderu написа:Весела нова година на всички Армейци...........там където са бити Еврошампиони,пак ще бъдат бити.......само ЦСКА и Чезена......... :) ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”