ЦСКА взима и двама от Локо (Сф)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- a boy named goo
- Контакти:
Re: ЦСКА взима и двама от Локо (Сф)
Така е, мисълта ми беше, че тези двамата едва ли ще струват кой знае колко, пък и ние няма да правим сериозна селекция зимата, нищо чудно новите ни футболисти да са само Димитър Илиев, Димо Атанасов и Иво Иванов.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
не виждам тия какво могат да направят за ЦСКА
това значи че ше продаваме зимата. Иначе не мога да си го обясня. Те сега конкуренцията е огромна и няма място за всички в състава, пък като дойдат тея двамата кой ще играе?
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:това значи че ше продаваме зимата. Иначе не мога да си го обясня. Те сега конкуренцията е огромна и няма място за всички в състава, пък като дойдат тея двамата кой ще играе?
Съгласен съм,явно ще се продава.То и в това няма лошо,а парите от ЛЕ идват чак догодина,тъй че трябва да се спастри някак сезона.Аз обаче смятам,че това са посредствени футболисти,истината е в школите и развитието им.Да чакаш някой си от Сливен,Локо Сф или Пирин да ти реши проблемите-умряла работа е таяя...
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
-
- Контакти:
james написа:След като унищожиха 2мата най-добри полузащитници на предишното поколение( Емил Гъргоров и Христо Янев )време е да вземат и най-добрите полузащитници на това поколение да ги размажат и тях.Tе така или иначе нямат връзки за националния ,а там ще си гледаме някакви фръцли да се разхождат.
Не мислиш ли че те избраха парите пред кариерата?
Какво ти е виновен ЦСКА?
Щом играч като Стоичков, отказа на Олимпиакос преди да премине в Барса,тогава му се предлагаха доста пари за онова време и не сбърка.
От когато ЦСКА продава най-успешно в Европа,единствената грежка на ръководство да не продаде на време играч в добър отбор, беше Велизар Димитров който Черепа,отказа на Порто през лятото на 2003, които предлагаха 2млн. евро а тоя е искал 3млн.

За Димо Атанасов съм съгласен , един от най-качествените млади играчи в България , ще ни свърши работа.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
[quote="delqnski47"]справка,оцеляхме при Божков и Лупи)
[quote]
кво е станало при божков

кво е станало при божков