ЦСКАри ПИШЕТЕ САМО ТУК!!!!!!!!!! ПРОЧЕТЕТЕ!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

DaSyth
Контакти:

Re: ЦСКАри ПИШЕТЕ САМО ТУК!!!!!!!!!! ПРОЧЕТЕТЕ!!!

Мнениеот DaSyth » 02 окт 2008 11:00

RONNY написа:SAMO LEVSKI BOKLUCI PRASETA SAMO LUPI TURCI CIGANI

Ето го поредния неграмотен лумпен.Лошото е,че форумът се напълни с такива недоклатени изчадия.Май е време нормалните "юзъри" да се разкараме от това вече жалко подобие на форум :cry:
:ugeek:

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 02 окт 2008 11:46

САМО_ДУНАВ-РУСЕ написа:Гледам и немога да поварвярвям на ушите си:)))))Вижде кво пичове, и ЦСКА и Левски са оставали своята диря в нащта футболна история, и общото между тях е че тази диря е Българска!!!!Аз, съм фен на Дунав-Русе и на ЦСКА, но се гордея и се радвам с успехите на Левски и на всеки друг отбор от нашето БГ.Така че не виждам никъв смисъл , от безмислени злобарщини и мятания на кал.Ако всичката тая злоба с която феновете се замерят из форумите и на други места се насочи в правилната посока, то ползата би била неуписуема....напр. представете си кво би станало ако всички фенове обсадят футболната централа-гнездото на гнилоч и корупция.Щото тя е в основата на това български отбор с мъка да се добира да групите в УЕФА и да не споменавам това че северните ни съседи са със двама представители в ШЛ .Върху това си струва да се съсредоточат феновете , а не върху някакви безмислени спорове които не са ни от полза ама ника........

Ето и едно пичовско мнение-евала брато,виждам-отскоро си във форума и дано имаш повече търпение от мен,че адски ми е писнало от "животински"(без да обиждам животните :oops: )драсканици!
:ugeek:

gonzo_91
Контакти:

Мнениеот gonzo_91 » 02 окт 2008 12:54

ЕЙ БОКЛУЦИ СМЕШНИ ДНЕС НЯМАТЕ ЛИ ЕВРОМАЧ УЕ А?А АЗ ЗАБРАВИХ ЧЕ ВИЕ ИГРАЕТЕ С СЕЛСКИТЕ ОТБОРИ КАТО ВАС ПИРИН,ЛОКО,БОТЕВ,И С ОРЯХОВО ТЕ И ТЕ СА НАД ВАШАТА КЛАСА НО КАКВО ДА СЕ НАПРАВИ!!!!БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ!!!!!!!

Потребителски аватар
piggy bank

Мнениеот piggy bank » 02 окт 2008 15:04

a va6iq ma4 dove4era 6e vi izleze ne prez nosa, a prez gaza goveda tupi.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 02 окт 2008 18:45

:evil:
СинТерор написа:
jordan1973 написа:ot vse sarce jelaia na levski da padnat!!!!!!!!

ето един "голям българин" :lol: оставам без коментар... много сте жалки, но какво да се прави с вас такива сте си! Айде излизам от тука, че като прочетох до сега всичките ви статии не видях един нормален фен на цска :idea: :x

ВИЕ ПОВЕЧЕ МРАЗИТЕ ЛЕВСКИ ОТКОЛКОТО ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ОТБОР! ТОВА СТЕ ВИЕ МИШКИ!

Абе вие нормалните ли сте.Да сте видели фенове на Реал да се радват на успехи на Барса и обратно.Аиде сега който не е за Левски не бил Българин.Че от какъв зор да ви подкрепям-за това че играхте с нашия лиценз ли???
Не може цял сезон да искаш противника да падне , а сега само защотото играе в Европа да си за него.Уважението си е уважение,ама чак да искате сега и да ви подкрепяме-еми няма да стане.
Изображение

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 02 окт 2008 20:20

Абе вие нормалните ли сте.Да сте видели фенове на Реал да се радват на успехи на Барса и обратно.Аиде сега който не е за Левски не бил Българин.Че от какъв зор да ви подкрепям-за това че играхте с нашия лиценз ли???
Не може цял сезон да искаш противника да падне , а сега само защотото играе в Европа да си за него.Уважението си е уважение,ама чак да искате сега и да ви подкрепяме-еми няма да стане.

Ето го един, който мисли като мен. И отново всеки да си коментира във форума!!!! :ugeek:

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 02 окт 2008 20:24

Ето това ми е написал един лефскар на лично съобщение:
Rabeh написа:рязан патладжан отивай си в Турция доброволно, за да не те изкормим! Сган мръсна МАРШ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!

Моля ЦСКАри дайте ми съвет какво да правя, а моля модераторите да го Баннат този индивид тази омраза да е някаде дрругаде.

П.С МОДЕРАТОРИ БАННЕТЕ ГО ТОЗИ РАБЕХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Върни се в “ЦСКА”